Mená detičiek
Ahojte , rada by som vedela ako ste vy pomenovali svoje deti ?😁 a ak tu mám niekoho s menom Charlotte tak otázka že kedy oslavujete meniny ? 🙂
Ako sme ich pomenovali?
No kalendar do ruky, hruby vyber.
Potom to iste manzel.
Potom prienik.
Vyradis mena, co ti asociuju niekoho, kto ti vlastne nie je sympaticky.
Mena ktore sa vlastne vobec nehodia k priezvisku..
Mena ktore...
A potom to male jednym zo zvysnych zacnes oslovovat este v brusku a uz mas vyhrate/vybrate😊
moja dcerka sa vola valentinka, vyber mena bol dlhy ale napokon uspesny 🙂...
@mareka49 presne tak. Nam vznikol velmi maly prienik 😀 jednym menom sme zacali oslovovať, ale nejak mi nepasovalo, tak sme dali druhe a bolo 😀
@simona1998 tiež sme si spolu prešli celý kalendár, väčšina mien sa jednému páčila a druhému nie. Nakoniec sme natrafili na meno, ktoré sa obidvom veľmi páčilo, dala sa z neho vytvoriť normálna detská prezývka a v puberte ani v dospelosti nebude znieť divne.
Moj je Fabián, vyberal manžel.
Oliver a Nataša ❤️
@simona1998 ja som sice so Š ale oslavujem meniny podla ceskeho kalendara 27.10 🙂 ale uz je aj v slovenskom v juli,tusim 15.7
u nás to bolo také zvláštne...nevybrala som ani jedno meno. Prvej a tretej vybral meno mm a druhej lekár čo ma odrodil.... 😉
vybraté boli len chl. mená....
Nicol, Vivien, Sandra a Patrik 🙂
Patrik a Filip, vybrate sme mali mena pre dievcata, s chlapcami sme neratali. Nase deti sa volaju po nasich sefoch😅🤣
@miakey my tiež cely kalendár a vôbec mi žiadne nepadlo do oka jedine Charlotte lenže mi to príde take “komplikovane” meno ale veľmi sa mi páči 🙂 ale určite by som bola rada keby nájdem aj nejaké iné
My sme mali vybrate pre dievcatko( ja som vybrala manzelovi sa pacilo on je Miroslav) chcela som ponom ale miroslava mi dako ee ale ❤️MIRIAMMA❤️ aj sa jej to cim dalej tym viac hodi. Nakoniec to vyriesila vsetko bo pre chlapca sme sa ani za pana nesli dohodnut😂 tak 26tt som vedela ze som vybrala super bo je to predsa len dievcatko🥰
@simona1998 mame malu kamaratku Charlotku uplne v pohode naozaj mne sa paci meno a dievcatko ma sestru vanesku.
@lucmirka124 tak ja som Miroslava,manzel je Miroslav,nasa prvorodena je Miriama a cakame chlapceka,vacsina nas presviedca,aby sme dali Miroslav,ale ja to tak necitim nejak.... 😏😒😁
Stella, Saniya, Sebastiano ❤
Klára a Filip.
Meno Charlotte je nádherné. Ja som fakt za mená slovenské, ale toto je výnimka. Tiež som nad ním uvažovala no vyhrala Stela. Ak sa hodí k priezvysku tak by som do toho šla. 😉

Moja dcéra je Charlotte, meniny má 17.7 podľa francúzskeho kalendára.