icon

Mená, ktoré milujete, ale nepoužijete: Zábavná diskusia

25. dec 2024

Detské mená, ktoré sa vám veľmi páčia, ale pre svoje dieťa by ste ich nedali. A prečo?

(Čisto zábavná diskusia)

Strana
z3
terezkaarthuramax
25. dec 2024

Velmi sa mi páči Manaše.no niektori ludia vsetko zosmiesnia tak preto by som nedala..a este sa mi velmi paci anglicky nazov štátu Lithuania asi litva to je.paci sa mi to aj ako meno.

marsmykkok
25. dec 2024

Alex, páči sa mi foneticky, ale proste mám s tým spojené že je to podnik u nás v meste.

lucia13022023
25. dec 2024

Páči sa mi veľa zahraničnych, no nedám ich lebo sme na sk. Napríklad Alison, Grace, Luca, Thomas..
Ešte sa mi páči Lucas, ale to je meno sestrinho syba, čiže to by som určite nedala môjmu.

thereisabear
25. dec 2024

Apolónia, to sa páči asi iba mne.

papaya308
25. dec 2024

Aurora😀 a Albert

zuzinka888
25. dec 2024

Aurora je nadherne. A chlapec Max

janai1
25. dec 2024

Daniel lebo sa mi nepáči Dano

ivanka12311
25. dec 2024

Silvester mne jedinej sa to meno páči

tenerifka
25. dec 2024

Larisa, Xenia.....

lauriik
25. dec 2024

Pacilo by sa mi Taylor keby zijeme v zahranici a mame k tomu priezvisko. K nasemu priezvisku by sa mi hodilo Jergus alebo Vilma ale nejako mam pocit, ze to tomu dietatu nechcem spravit 🙈

lindous
25. dec 2024

Veľmi sa mi páči meno partnera, ale nepáči sa mi, keď sa dieťa volá po rodičovi, takže aj keď inak by to bola prvá voľba, nedáme ho, ak k tomu príde 😊

iwesska
25. dec 2024

Mne sa paci Jonatan,ale vobec to nejde k nasmu priezvisku ani si to velmi neviem predstavit na dospelom zrelom muzovi.

cafelatte
25. dec 2024

Mne by sa páčili meno pre dcéru Nissan, ale hold značka auta😄 to bol na SK výsmech zial

glorikarebeka
25. dec 2024

Antónia ,len bohužiaľ neladilo k priezvisku

chupakabra
25. dec 2024

Metod , ale keďže mám už doma Cyrila tak by to bolo divné 😁 a ešte Nataša keďže sa tak volá ex svokra

ejbyk
25. dec 2024

Vždy sa mi páčilo meno Andrea...volá sa tak švagriná = zlá asociácia na toto meno
Páči sa mi veľmi meno Lana a Mili...ale tak my už sme s deťmi skončili....
Chlapčenské nemám žiadne...mala som vybraté jedno jediné chlapčenské meno, to sme aj použili...keby bol náhodou niekedy ešte chlapec bol by chudák bez mena, nevedeli by sme mu žiadne dať...

lacibo
25. dec 2024

Krištof a Eliza - lebo sa nehodia k priezvisku

adka8zlocha
25. dec 2024

Antonia - bojim sa zdrobneniny Tonka

kvetkaxxx
25. dec 2024

@chupakabra Cyrila? Dieťa či manžel? Aj my máme 🥰

simonka1304
25. dec 2024

Ester

minilla
25. dec 2024

Astrid - krasne, ale tvrde.
Leandra - krasne, ale neviem preco, dievca s tymto menom na mna posobi ako ohniva, ziva a nesputana, taky “troublemaker“.

Andrea - ale pre chlapca (ako v Taliansku) - na SK problem.

terezkaarthuramax
25. dec 2024

@cafelatte bol serial Sila ženy a dievčatko sa volalo Nisan. Turecky.

baboobchod
25. dec 2024

Karina mi príde zvláštne. Karin je ok 😁

jaja20
25. dec 2024

Pre syna som vždy chcela meno Marek.
Ale keďže priezvisko manžela sa končí na -ek, vedela som, že by som ho nemohla dať, lebo by to znelo čudne..
Našťastie sa nám narodila dcéra, takže problém vyriešený 🙂

mamamasama
25. dec 2024

Luna, Aurora, Nova, Mila.

mamamasama
25. dec 2024

Felix, Leo, Max, Hugo,

ysseba
25. dec 2024

Veľmi sa mi páči meno Lujza. Ale nedám ho, lebo nemám komu, čakám tretieho syna 😅

chupakabra
25. dec 2024

@kvetkaxxx dieťa, dala som meno po mojom starom otcovi . A veru nepoznám nikoho s takým menom široko ďaleko

rozovykon
25. dec 2024

Matylda a Kornelia

jaskolka
25. dec 2024

@iwesska aj mne sa to meno páči, a poznám aj dospelého muža s tým menom, jemu veľmi pristane, neviem si predstaviť, že by sa volal inak, proste je to Jonatan 😊

Strana
z3