Mená, ktoré milujete, ale nepoužijete: Zábavná diskusia
Detské mená, ktoré sa vám veľmi páčia, ale pre svoje dieťa by ste ich nedali. A prečo?
(Čisto zábavná diskusia)
Alex, páči sa mi foneticky, ale proste mám s tým spojené že je to podnik u nás v meste.
Páči sa mi veľa zahraničnych, no nedám ich lebo sme na sk. Napríklad Alison, Grace, Luca, Thomas..
Ešte sa mi páči Lucas, ale to je meno sestrinho syba, čiže to by som určite nedala môjmu.
Apolónia, to sa páči asi iba mne.
Aurora😀 a Albert
Aurora je nadherne. A chlapec Max
Daniel lebo sa mi nepáči Dano
Silvester mne jedinej sa to meno páči
Larisa, Xenia.....
Pacilo by sa mi Taylor keby zijeme v zahranici a mame k tomu priezvisko. K nasemu priezvisku by sa mi hodilo Jergus alebo Vilma ale nejako mam pocit, ze to tomu dietatu nechcem spravit 🙈
Veľmi sa mi páči meno partnera, ale nepáči sa mi, keď sa dieťa volá po rodičovi, takže aj keď inak by to bola prvá voľba, nedáme ho, ak k tomu príde 😊
Mne sa paci Jonatan,ale vobec to nejde k nasmu priezvisku ani si to velmi neviem predstavit na dospelom zrelom muzovi.
Mne by sa páčili meno pre dcéru Nissan, ale hold značka auta😄 to bol na SK výsmech zial
Antónia ,len bohužiaľ neladilo k priezvisku
Metod , ale keďže mám už doma Cyrila tak by to bolo divné 😁 a ešte Nataša keďže sa tak volá ex svokra
Vždy sa mi páčilo meno Andrea...volá sa tak švagriná = zlá asociácia na toto meno
Páči sa mi veľmi meno Lana a Mili...ale tak my už sme s deťmi skončili....
Chlapčenské nemám žiadne...mala som vybraté jedno jediné chlapčenské meno, to sme aj použili...keby bol náhodou niekedy ešte chlapec bol by chudák bez mena, nevedeli by sme mu žiadne dať...
Krištof a Eliza - lebo sa nehodia k priezvisku
Antonia - bojim sa zdrobneniny Tonka
@chupakabra Cyrila? Dieťa či manžel? Aj my máme 🥰
Ester
Astrid - krasne, ale tvrde.
Leandra - krasne, ale neviem preco, dievca s tymto menom na mna posobi ako ohniva, ziva a nesputana, taky “troublemaker“.
Andrea - ale pre chlapca (ako v Taliansku) - na SK problem.
@cafelatte bol serial Sila ženy a dievčatko sa volalo Nisan. Turecky.
Karina mi príde zvláštne. Karin je ok 😁
Pre syna som vždy chcela meno Marek.
Ale keďže priezvisko manžela sa končí na -ek, vedela som, že by som ho nemohla dať, lebo by to znelo čudne..
Našťastie sa nám narodila dcéra, takže problém vyriešený 🙂
Luna, Aurora, Nova, Mila.
Felix, Leo, Max, Hugo,
Veľmi sa mi páči meno Lujza. Ale nedám ho, lebo nemám komu, čakám tretieho syna 😅
@kvetkaxxx dieťa, dala som meno po mojom starom otcovi . A veru nepoznám nikoho s takým menom široko ďaleko
Matylda a Kornelia

Velmi sa mi páči Manaše.no niektori ludia vsetko zosmiesnia tak preto by som nedala..a este sa mi velmi paci anglicky nazov štátu Lithuania asi litva to je.paci sa mi to aj ako meno.