Mená pre dvojičky - Margaréta a Magdaléna
Hodí sa vám táto kombinácia? Už dlho nad tým s manželom rozmýšľame a veľmi sa nám to takto spolu hodí, ale premýšľame aj nad tým, že či si to ľudia nebudú veľmi mýliť...
Ľudia si ich budú mýliť nie len preto, že sa budú podobať ale aj kvôli podobnosti mien. Tipujem že im vymyslia prezývky aby sa vedeli orientovať ktorá je ktorá. Mozno nakoniec budeš mať doma Maggie a Marge zo Simpsnovcov namiesto Magdalenky a Margaretky ...
@11iva11 Nám sa páčia obi dve tie mená celkovo, skrátene aj neskratene... Ja sa tu jedine pýtam, že či si to podľa vás ľudia budú myliť... A kebyže používame skratky, tak Magdy, Megi, Dalenka, Lenka a druhá by mohla mať prezývky Grétka, Margi a niečo by sa ešte určite vymyslelo, napríklad deti môžeme volať aj láska, cukríček atď....🥰💟
@gemina Náhoda 😅
Ja poznám dvojičky Margaréta a Kamilka. To mi príde úplne top kombinácia. 🙂 Margaréta sa mi páči, aj skratky ako Gretka a pod. Magdaléna mi príde veľmi tvrdé a Magda sa mi nepáči vôbec. Ale samozrejme, vy si dajte čo chcete a co sa vám páči.
Na mňa je to dosť krkolomná kombinácia. Predpokladám že ich práve kvôli tomu nebude nikto volať celými menami. Ja by som sa ale neradila s ľuďmi, ktorých nepoznám, ale s rodinou a priateľmi. 😏 Zaujímalo by ma ale či už niekto dal na radu cudzích žien z MK. 😀
@karolinakr Prečo by sme mali byť v novinách?
@evaachesa Rodina súhlasí. Mamina povedala, že keď nám sa to páči, tak ona si zvykne ☺️
dajte také mená aké vy uznáte za vhodné, ľudia si buď zvyknú alebo budú skracovať a komoliť. S tým nič neurobíš. Tiež mám dcéru Magdalénu a nikdy som jej meno neskracovala, nevidím v tom zmysel. Tiež mi vadí, keď ju niekto nazve Magda, ale dcére to vôbec nevadí, nerieši to.
Ak sa hodia k priezvisku, mne sa to paci.
Krasne mena ak sa vam pacia nie je co riesit
Tak potom fajn, keď sa vám páčia. V tom prípade choďte do toho. Neviem, prečo by si to ľudia mali mýliť.
Obidve tieto mená sú sami o sebe krásne. Ale dvojičkám by som ich nedávala. Nie len, že si ich budú mýliť ľudia z okolia, ale aj vy sami.

u mňa to evokuje Grétku a Lenku.. pri dlhých menách musíte počítať, že nikto ich nebude oslovovať celým menom, každý im bude vytvárať skrátené meno či zdrobneninu.. inak by som takéto mená nedala dievčatám-dvojičkám.. sú dlhé a ľahko zameniteľné, podľa mňa aj pre malé deti dosť mätúce, keď na ne zakričíš: Magdálenka, Margarétka...