icon

Mená Ruby a Remy

12. sep 2022

Čo poviete na tieto mená? Nie sme zo zahraničia, ale veľmi sa nám páčia. Taktiež aj meno Romy, ale to by si každý myslel, že sa volá Romana...
Nedávno som len tak pre zaujímavosť čítala článok o tom, že Bagarová má dcéru Rumiu-Rumi.
To je tiež celkom pekné. Proste sa nám s manželom ľúbia takéto mená pre dievčatko 😊

Strana
z2
27dianka
13. sep 2022

Však ak sa ti páčia, tak tvoje dieťa tvoja vec. Ako nie je to nejaký extrém, takže by som do nich aj smelo šla. Ešte záleží aké priezvisko k menu pôjde. Aj to by malo aspoň trocha ladiť

kvetinka75
13. sep 2022

jedno horšie ako druhé. Už fakt neviete čo vymyslieť?

elementissa
13. sep 2022

Mne sa páčia 🙂 ale tebe môže byť jedno, čo sa páči nám. Ty vyberás meno pre svoje dieťa. Musí sa páčiť tebe 🙂

kristiii
13. sep 2022

Mne sa Ruby veľmi páči, Remy mi príde také nedokončené, neviem prečo. Ale záleží aj od priezviska, k nejakému echt slovenskému asi nie.

mimikarol
13. sep 2022

Mne ako prvé napadlo že neviem či sú to mena pre chlapca alebo dievča

klarolinne
13. sep 2022

A čo keby ste tu Romanu naozaj dali a pokojne ju volajte Romi? Aj vlk sýty aj ovca celá. Dieťa bude mať normálne meno, za ktoré sa nebude hanbiť predstaviť, len si zober, že aké to bude úsmevné ak by mala dôležité povolanie a ľudia skrátka by ju nemuseli brať vážne. A ty si splniš svoje vysnívané meno keď tak budeš dcérku oslovovať. ❤️

mimi16
15. sep 2022

Za mňa Romy, ako Romy Schneider

lucy0411
19. feb 2023

Ja mám dcérku Ruby Rose🤍pre mna nádherné meno🤍

alexka89
20. feb 2023

@lucy0411 existuje i jedna hereckas takým menom

iwesska
20. feb 2023

Remy bol potkan v rozpravke Ratatouille😁 A vsak kludne dajte ake sa vam paci,su to vase deti,vy ich tak budete oslovovat.

lilianakraso12
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2