Mená Ruby a Remy
Čo poviete na tieto mená? Nie sme zo zahraničia, ale veľmi sa nám páčia. Taktiež aj meno Romy, ale to by si každý myslel, že sa volá Romana...
Nedávno som len tak pre zaujímavosť čítala článok o tom, že Bagarová má dcéru Rumiu-Rumi.
To je tiež celkom pekné. Proste sa nám s manželom ľúbia takéto mená pre dievčatko 😊
jedno horšie ako druhé. Už fakt neviete čo vymyslieť?
Mne sa páčia 🙂 ale tebe môže byť jedno, čo sa páči nám. Ty vyberás meno pre svoje dieťa. Musí sa páčiť tebe 🙂
Mne sa Ruby veľmi páči, Remy mi príde také nedokončené, neviem prečo. Ale záleží aj od priezviska, k nejakému echt slovenskému asi nie.
Mne ako prvé napadlo že neviem či sú to mena pre chlapca alebo dievča
A čo keby ste tu Romanu naozaj dali a pokojne ju volajte Romi? Aj vlk sýty aj ovca celá. Dieťa bude mať normálne meno, za ktoré sa nebude hanbiť predstaviť, len si zober, že aké to bude úsmevné ak by mala dôležité povolanie a ľudia skrátka by ju nemuseli brať vážne. A ty si splniš svoje vysnívané meno keď tak budeš dcérku oslovovať. ❤️
Za mňa Romy, ako Romy Schneider
Ja mám dcérku Ruby Rose🤍pre mna nádherné meno🤍
Remy bol potkan v rozpravke Ratatouille😁 A vsak kludne dajte ake sa vam paci,su to vase deti,vy ich tak budete oslovovat.

Však ak sa ti páčia, tak tvoje dieťa tvoja vec. Ako nie je to nejaký extrém, takže by som do nich aj smelo šla. Ešte záleží aké priezvisko k menu pôjde. Aj to by malo aspoň trocha ladiť