Mená Tamara, Andrea a Eva
Ahojte, zatiaľ máme v užšom výbere tieto 3 mená, nechceli sme nejaké extra pouzivane, dve z nich majú spojitosť s mojou babkou, inak sa mi páčia vyznamy týchto mien, paci sa mi, že nie sú také prilis jemnucke. Myslím, že sa hodia k nasmu priezvisku, máme medzinárodne znejúce meno. Ktoré sa páči Vám? Prípadne iné inšpirácie 🙂 ďakujem!
Andrea. Moja mama sa tak volá.❤
Eva je moja mama aj sesternica, aj nejaké známe mám Evy, všetko v pohode ženy 🙂 Andrejky v podstate tiež všetky čo poznám. A Tamarku plánuje moja švagriná ak bude dievčatko ♥️ za mňa všetky mená ok,ale v poslednom čase sa mi začalo páčiť Eva,Evica je super 😉
Eva je dobré meno 🙂 na Vianoce si vždy spomenú a sú to len meniny v ten deň, vôbec mi to nevadí. Dá sa zjemniť na Evka, Evička, Evina. Ja som spokojná 🙂 V triede nás bolo s týmto menom päť, asi bolo vtedy in a nepamätám sa, že by sa niektorá sťažovala.
@aurorastone tak to je uzas 🙈 darceky kupene pod stromcek sa rozdelili na tretiny 😂🙈meniny...narodky...vianoce jaaj 😂
Zalezi, kedy mas termin porodu. Ja som Andrea, narodena v januari. Cely zivot mi je luto, ze vsetky sviatky aj vianoce mam v priebehu jedneho mesiaca a potom cely rok nic. Tuzila som po letnej oslave a robit oslavu o pol roka neskor mi prislo divne. S menom som sice spokojna, ale z tvojich troch hlasujem za Tamaru.
Aj ja som Andrea (5.1) a aj narodky mám v januári.Ale s menom som spokojná. Len dcéram sme dali mená tak aby boli meniny ďalej od narodenin
Andrea 😊
Eva
Eva. Veľmi pekné a dnes už nepoužívané 👌
Andrea ❤️ Ja som Andrea a to meno milujem, jediná dobrá vec, ktorú mi matka dala 😏 ak raz budem mať ešte dcéru určite bude Andrea aj keď sa mi bežne vôbec nepáči keď rodičia dávajú mená po sebe.
Najviac asi Eva, ale aj Tamara je pekné 💙
@travelllerka Eva...Evka. Evicka.Dnes bude jediná široko.daleko, pri tých Ninkach, Sofia ch, Noemi, Ellach atď.
@travelllerka Andrea by som nedávala, keďže je to aj mužské meno, z tých zvyšných dvoch si vyber podľa seba.
Ja som Eva, meno celkom ok aj keď teda radšej som sa mohla volať Jana (narodila som sa na Janu) a dcéru mám Adrianu. Ale vyberala som hlavne tak, aby nemala meniny ten istý mesiac ako narodeniny 🤭

@travelllerka My sme chceli druhú dcéru Andrejku. No máme chlapčeka. Andrea, za mňa.