icon

Mená Tamara, Andrea a Eva

travelllerka
19. feb 2022

Ahojte, zatiaľ máme v užšom výbere tieto 3 mená, nechceli sme nejaké extra pouzivane, dve z nich majú spojitosť s mojou babkou, inak sa mi páčia vyznamy týchto mien, paci sa mi, že nie sú také prilis jemnucke. Myslím, že sa hodia k nasmu priezvisku, máme medzinárodne znejúce meno. Ktoré sa páči Vám? Prípadne iné inšpirácie 🙂 ďakujem!

Strana
z2
asia83
19. feb 2022

@travelllerka My sme chceli druhú dcéru Andrejku. No máme chlapčeka. Andrea, za mňa.

terry2003
19. feb 2022

Andrea. Moja mama sa tak volá.❤

breznica
19. feb 2022

Eva je moja mama aj sesternica, aj nejaké známe mám Evy, všetko v pohode ženy 🙂 Andrejky v podstate tiež všetky čo poznám. A Tamarku plánuje moja švagriná ak bude dievčatko ♥️ za mňa všetky mená ok,ale v poslednom čase sa mi začalo páčiť Eva,Evica je super 😉

eff007
19. feb 2022

Eva je dobré meno 🙂 na Vianoce si vždy spomenú a sú to len meniny v ten deň, vôbec mi to nevadí. Dá sa zjemniť na Evka, Evička, Evina. Ja som spokojná 🙂 V triede nás bolo s týmto menom päť, asi bolo vtedy in a nepamätám sa, že by sa niektorá sťažovala.

euka210
19. feb 2022

@sante81 no ja mam svagrinu Jarmilu 🙂 a super svagrinka je to a je Jarka

euka210
19. feb 2022

@alex5896 to mi hovor, ja 25.12. a este aj meno mi dali Eva...v detstve to bola hroza pre mna

alex5896
19. feb 2022

@aurorastone tak to je uzas 🙈 darceky kupene pod stromcek sa rozdelili na tretiny 😂🙈meniny...narodky...vianoce jaaj 😂

andrea_82
19. feb 2022

Zalezi, kedy mas termin porodu. Ja som Andrea, narodena v januari. Cely zivot mi je luto, ze vsetky sviatky aj vianoce mam v priebehu jedneho mesiaca a potom cely rok nic. Tuzila som po letnej oslave a robit oslavu o pol roka neskor mi prislo divne. S menom som sice spokojna, ale z tvojich troch hlasujem za Tamaru.

ada85
20. feb 2022

Aj ja som Andrea (5.1) a aj narodky mám v januári.Ale s menom som spokojná. Len dcéram sme dali mená tak aby boli meniny ďalej od narodenin

travelllerka
autor
20. feb 2022

Termín 1.6.
@andrea_82
@ada85 my príliš meniny neoslavujeme, ak už len o to ide, preto mi ani tá Eva nejak nevadila, ale tak človek nevie, možno deťom bude na tom v budúcnosti záležať.

ivanka12311
20. feb 2022

Andrea 😊

deti95060810
20. feb 2022

Eva

nikayla
20. feb 2022

Eva. Veľmi pekné a dnes už nepoužívané 👌

adulka25
20. feb 2022

Andrea ❤️ Ja som Andrea a to meno milujem, jediná dobrá vec, ktorú mi matka dala 😏 ak raz budem mať ešte dcéru určite bude Andrea aj keď sa mi bežne vôbec nepáči keď rodičia dávajú mená po sebe.

mpg
20. feb 2022

@mimi3008 Aj mne sa lepšie páči Adriana a miesto Tamary Tímea.

drimonna
21. feb 2022

Najviac asi Eva, ale aj Tamara je pekné 💙

akbara77
21. feb 2022

@travelllerka Eva...Evka. Evicka.Dnes bude jediná široko.daleko, pri tých Ninkach, Sofia ch, Noemi, Ellach atď.

michellemary
27. feb 2022

@travelllerka Andrea by som nedávala, keďže je to aj mužské meno, z tých zvyšných dvoch si vyber podľa seba.

evuska32
19. apr 2022

Ja som Eva, meno celkom ok aj keď teda radšej som sa mohla volať Jana (narodila som sa na Janu) a dcéru mám Adrianu. Ale vyberala som hlavne tak, aby nemala meniny ten istý mesiac ako narodeniny 🤭

Strana
z2