icon

Meno Alan pre chlapca

5. nov 2022

Alan, Alanko, Alino, Ali... 👣
Čo si myslíte o tomto chlapčenskom mene?
Poznáte niekoho s týmto menom?

Strana
z2
avicii18
5. nov 2022

Moja sestra mala muža Alana. Bol to Belgičan. Skrátené Al, ako Al Capone (aj keď v tomto prípade to bol Alphonse). Hlavne aby si na matrike nepomýlili to "n" s "h".

alienkami
5. nov 2022

Ešte som si spomenula na formu Alain (ako Delon). Tiež fajn.

cajomila
5. nov 2022

@54tinka54 A myslíš, že tomu vôbec tie deti rozumeli? A mysleli to tak? Ja o tom pochybujem.
Jedna babka nazvala omylom vnučku namiesto Laura - Lavra 🫣.
No stane je.

laurita285
5. nov 2022

@cajomila ja som Laura a som už pomerne stará rároha 😀 a za mojich čias si staré báby nevedeli zapamätať ako sa volám a celý mladícky život som bola Lavra a Larva 😀

mm87245
5. nov 2022

Mne sa páči najviac meno Alan. Chcela som dať synom, ale mužovi sa nepáči. Tak majú iné mená. Teraz by som si dala po svojom 😁a bol by na 100% Alan. Pre mňa top meno. Chlapčenské mená sa mi absolútne nepáčia. Iba tie čo majú moji synovia a Alan samozrejme. A nepoznám chlapca Alana.
Dievčaťu by som vybrala aj 7 mien, ale chlapcom nie.. 😬

cajomila
5. nov 2022

@cajomila oprava Larva.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
5. nov 2022

@mm87245 Som na tom tak isto. :D Dievčatám by som vedela dať mená aj keby ich bolo 10, ale pre chlapčeka fakt neviem aké okrem tohto a ešte jedného mena - Andrej

simsalabim
5. nov 2022

Mne sa meno Alan velmi paci 😍

mm87245
5. nov 2022

Tak nie je o čom, či? 😄 Dáte Alana a hotovo. 😊 Ja by som si ho už teraz presadila a aj k nášmu priezvisku sa hodí. 🙂

cajomila
5. nov 2022

Pre mňa je proste nesmrteľná kombinácia Alan Delon 😘

avanka
5. nov 2022

@cajomila my máme teda Alexa ale voláme ho od malinká Ali 🙂všetci,od škôlky, v škole, kamoši

ankare
5. nov 2022

Pekné

nikayla
5. nov 2022

Veľmi pekné, vždy sa mi páčilo 👌 ešte aj Aleš 👌

lilope
5. nov 2022

Áno, poznám, máme ho v rodine. Meniny má 8.3.

lilianakraso12
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2