Meno Alex - ľutujem výber mena
Páči sa Vám toto meno? Ja som asi nejaká divná a veľmi si to vycitam, ale v poslednej dobe sa mi vôbec nepaci. Príde mi take divne ako pre nejakého psíka. Pritom sa mi veľmi pacilo, zdalo sa mi krasne no keď som tak pomenovala synčeka po case mi to príde zvláštne :( som vôbec normálna ? :D stalo sa Vám niekedy že ste ľutovali vyber mena?
Pre môjho muza jeto pekne meno on by dal.. Ale pre mňa ne.. No môj bratranec dal Alex.. Ale mne osobne sa nepáči jeto ako čistiaci prostriedok Alex na podlahy
Neda mi to sem napísať ale napíšem.
Alex je fajn meno.
Mala som spolužiačku menom Ferhana.
Kamošov a volajú sa Sergej,Gusto,Leopold,Imrich,Ambróz
Suseda mam Cyrila a Lubora
Netráp sa koli meno vybrala si krásne meno 🙂
Ahoj, vôbec nelutuj. Je to nádherné menoo! Žiadny Sanko ako ti radia žienky vyššie. Neviem čo to ľudia stále majú s tým Šanom, že to spájajú. Robili to kedysi starí ľudia 60+ ... A bola to prezývka pre Alexandra, nie Alexa. Čo sa týka výberu. Čakám chlapčeka. A presne Alex a Adam zvažujem. Doma mám Emmku. A v oboch menách mám výhrady..že sa niečo nájde. Manželovi sa strašné páči Alex. A veru asi ho aj dáme. Čo pozerám spravodaje, strašné veľa chlapčekov sa rodí s menom Alex ( dávajú ich hlavne mamky, ktoré sa neboja experimentovat) vybrala si krásne meno. A v žiadnom prípade nie je otrepane, ani ako pre psa. Ako ti píšu žienky vyššie. Je nadčasové a veľmi pekne ♥️💜
Vieš, každý má iný vkus. Mne sa napríklad nepáči moc Martinko, Maťko, Lukáško, Tomáško. Nehovorím, že sú to škaredé mena. Ale prídu mi úplne obyčajné. Preto 100 ľudí, 100 chuti. Vybrala si nádherné meno. Minule som bola von a chlapec - puberťák na skateboarde šiel oproti s chlapcami a ti kricali po ňom Alex. A ja, že waw, pre staršieho chlapca ozaj krásne!
Keď som bola decko, sledovala som komisára Rexa a tam ten pekný herec sa volal Alex. A vtedy som si povedala to meno sa mi páči, raz keď budem mať syna mu ho dám :D a sranda, že toľko rokov prešlo odvtedy... To len na odľahčenie ♥️
No asi si toho mena presitena už, skús to neriešiť vôbec a uvidíš , ja zas chcem dať dcérke mení Vanda a každý ale úplne každý má odhovara že je to otrasné meno

@kiwi3 Ved nove mena prichadzaju a stare sa vytracaju. Bolo to tak veky vekuce. Kalendar by mal ist s dobou.