icon

Meno Aurélius

4. júl 2025

Baby čo hovoríte na toto meno?
Ako by ste volali?

Strana
z2
barka1
4. júl 2025

Aurel. A to sa mi páči. A tak by som ho aj nechala pokrstit. Nie Aurelius, nie sme v Starovekom Rime.

mdse
4. júl 2025

Aurélius nie, ak už tak Aurel. Chcela by som počuť konkrétne priezvisko, ku ktorému sa hodí takéto meno v tejto dobe a zemepisnej šírke a dĺžke.

biglovemom
4. júl 2025

Ze hrozne meno 🫣

martinka13
4. júl 2025

Hrozné meno. Keď uz tak Aurel. Syn mal spolužiaka s týmto menom. Dosť blbo sa to vyslovuje.... Volali ho Relko 😐

andreakotesova
4. júl 2025
@martinka13

Hrozné meno. Keď uz tak Aurel. Syn mal spolužiaka s týmto menom. Dosť blbo sa to vyslovuje.... Volali ho Relko 😐

@martinka13 Relko... ešte horšie... to je ako osloviť Filipa Fifo, alebo Kristiana Kiko... otras

negymama
4. júl 2025

mam znamu Aureliu, kazdy ju vola Aurelia.
ale pri chlapcovi...hm, radsej by som zvolila Artur ked uz.

mdse
4. júl 2025
@negymama

mam znamu Aureliu, kazdy ju vola Aurelia.
ale pri chlapcovi...hm, radsej by som zvolila Artur ked uz.

@negymama Artur sa mi veľmi páči.

ibrunova
4. júl 2025

Poznám Aureliu, volajú ju Zlatka.
Aurelius jeden otras.. To už daj rovno Gaius Julius

mdse
4. júl 2025
@ibrunova

Poznám Aureliu, volajú ju Zlatka.
Aurelius jeden otras.. To už daj rovno Gaius Julius

@ibrunova Gaius Julius určite nikto nemá, je to originálne a originalita je pre veľa rodičov najdôležitejšie kritérium.

evinqua
4. júl 2025

Poznám dvoch Aurelov, volajú ich Aurel, žiadne iné tvary. Poznám Auréliu, tú volajú Zlatka, Zlatica

leangela
4. júl 2025

Nepáči sa mi. Keď tak, tak Aurel. Ale ani to by som nedala.

gondyo
4. júl 2025

Ja som chcela dať synovi meno aurel...krásne meno..aurelius určite nie

autor
4. júl 2025

Mne sa práve tvar Aurel nepáči ale Aurélius mi príde také vnešené

iwesska
4. júl 2025

Idealne rovno dve mena Aurelius Marcus,nech to ma grady. Uz to len nezabit priezviskom typu Slama, Bryndza, Baran...

apostolko
4. júl 2025

otras, v tejto dobe myslite na to ako bude sikanovany za svoje meno pocas puberty v skole a medzi detmi....myslite dopredu a neuprednostnite svoje ego pred stastim dietata....Aurelius ma velky anus, aurel hovno zotrel, aurelius z riti velky kus atd....

mdse
4. júl 2025

Je vznešene znejúce, ale to neznamená, že je vhodné. Naozaj by ma zaujímalo priezvisko.

barka1
4. júl 2025

Tak vznesene je, kedze ho nosili slavni rimski cisari. Ty sa chystáš nejakeho porodit? Ak nie, prečo má mat vznesene meno?
Inak, aj tak by ho volali Aurel.

bagerka
4. júl 2025

Krásne, my sme rozmýšľali nad Aurel

lucia13022023
4. júl 2025

Mne sa vobec nepáči 🙆‍♀️

littledaisy
4. júl 2025

Podľa mňa je pekné. 🙂 Nič zlé na tom nevidím... Mne sa skôr nepáčia tie dnešné Matias, Tobias 😅

kikulienkadd
4. júl 2025

Ahoj,známa má partnera Taliana a volá sa Aurelio,ok. Ale u nás dať meno Aurélius by mi prišlo čudné.

autor
4. júl 2025
@barka1

Tak vznesene je, kedze ho nosili slavni rimski cisari. Ty sa chystáš nejakeho porodit? Ak nie, prečo má mat vznesene meno?
Inak, aj tak by ho volali Aurel.

@barka1 musím porodiť cisára aby som mohla dať toto meno?😅🫣

muchotrafka298
4. júl 2025

Najlepsie naslednika tronu 🤦🏻‍♀️ Ja fakt neviem, cim niektore zeny tu rozmyslate. Treba byt silou mocou originalny do takejto miery? Ze to dieta bude sikanovane za meno to je jedno??? Deti vedia sikanovat aj za bezne meno, nieto taketo.

barka1
4. júl 2025

Nemusíš. Tiez sa nemusíš pytat cudzich zien na názor na tebou vybrané meno.

autor
5. júl 2025

pýtala som sa či niekoho takého poznáte nie či musí byť následník trónu a podobné veci😅

barka1
5. júl 2025

Však sa pozri, ako si sformulovala prvu otázku...

mdse
5. júl 2025

Však ho daj. Trollíš tu aj po tom, ako Ti 9/10 žien napíše, že to meno je odveci. A dcére môzeš dať meno Comoda, Comodus je tiež vznešené meno.

autor
6. júl 2025
@mdse

Však ho daj. Trollíš tu aj po tom, ako Ti 9/10 žien napíše, že to meno je odveci. A dcére môzeš dať meno Comoda, Comodus je tiež vznešené meno.

@mdse 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

prasiatko30
6. júl 2025

Perfecto - Marco Aurelio. Ani Julius Cesar nie je zle. Tiberio tiez znie vznesene. Trajano tiez nie nie je na zahodenie

dudos
6. júl 2025

Za mňa ok. Tak isto ako Július.

Strana
z2