Meno Aurélius
Baby čo hovoríte na toto meno?
Ako by ste volali?
Aurélius nie, ak už tak Aurel. Chcela by som počuť konkrétne priezvisko, ku ktorému sa hodí takéto meno v tejto dobe a zemepisnej šírke a dĺžke.
Ze hrozne meno 🫣
Hrozné meno. Keď uz tak Aurel. Syn mal spolužiaka s týmto menom. Dosť blbo sa to vyslovuje.... Volali ho Relko 😐
Hrozné meno. Keď uz tak Aurel. Syn mal spolužiaka s týmto menom. Dosť blbo sa to vyslovuje.... Volali ho Relko 😐
@martinka13 Relko... ešte horšie... to je ako osloviť Filipa Fifo, alebo Kristiana Kiko... otras
mam znamu Aureliu, kazdy ju vola Aurelia.
ale pri chlapcovi...hm, radsej by som zvolila Artur ked uz.
Poznám Aureliu, volajú ju Zlatka.
Aurelius jeden otras.. To už daj rovno Gaius Julius
Poznám dvoch Aurelov, volajú ich Aurel, žiadne iné tvary. Poznám Auréliu, tú volajú Zlatka, Zlatica
Nepáči sa mi. Keď tak, tak Aurel. Ale ani to by som nedala.
Ja som chcela dať synovi meno aurel...krásne meno..aurelius určite nie
Mne sa práve tvar Aurel nepáči ale Aurélius mi príde také vnešené
Idealne rovno dve mena Aurelius Marcus,nech to ma grady. Uz to len nezabit priezviskom typu Slama, Bryndza, Baran...
otras, v tejto dobe myslite na to ako bude sikanovany za svoje meno pocas puberty v skole a medzi detmi....myslite dopredu a neuprednostnite svoje ego pred stastim dietata....Aurelius ma velky anus, aurel hovno zotrel, aurelius z riti velky kus atd....
Je vznešene znejúce, ale to neznamená, že je vhodné. Naozaj by ma zaujímalo priezvisko.
Tak vznesene je, kedze ho nosili slavni rimski cisari. Ty sa chystáš nejakeho porodit? Ak nie, prečo má mat vznesene meno?
Inak, aj tak by ho volali Aurel.
Krásne, my sme rozmýšľali nad Aurel
Mne sa vobec nepáči 🙆♀️
Podľa mňa je pekné. 🙂 Nič zlé na tom nevidím... Mne sa skôr nepáčia tie dnešné Matias, Tobias 😅
Ahoj,známa má partnera Taliana a volá sa Aurelio,ok. Ale u nás dať meno Aurélius by mi prišlo čudné.
Tak vznesene je, kedze ho nosili slavni rimski cisari. Ty sa chystáš nejakeho porodit? Ak nie, prečo má mat vznesene meno?
Inak, aj tak by ho volali Aurel.
@barka1 musím porodiť cisára aby som mohla dať toto meno?😅🫣
Najlepsie naslednika tronu 🤦🏻♀️ Ja fakt neviem, cim niektore zeny tu rozmyslate. Treba byt silou mocou originalny do takejto miery? Ze to dieta bude sikanovane za meno to je jedno??? Deti vedia sikanovat aj za bezne meno, nieto taketo.
Nemusíš. Tiez sa nemusíš pytat cudzich zien na názor na tebou vybrané meno.
pýtala som sa či niekoho takého poznáte nie či musí byť následník trónu a podobné veci😅
Však sa pozri, ako si sformulovala prvu otázku...
Však ho daj. Trollíš tu aj po tom, ako Ti 9/10 žien napíše, že to meno je odveci. A dcére môzeš dať meno Comoda, Comodus je tiež vznešené meno.
Však ho daj. Trollíš tu aj po tom, ako Ti 9/10 žien napíše, že to meno je odveci. A dcére môzeš dať meno Comoda, Comodus je tiež vznešené meno.
@mdse 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Perfecto - Marco Aurelio. Ani Julius Cesar nie je zle. Tiberio tiez znie vznesene. Trajano tiez nie nie je na zahodenie
Za mňa ok. Tak isto ako Július.

Aurel. A to sa mi páči. A tak by som ho aj nechala pokrstit. Nie Aurelius, nie sme v Starovekom Rime.