Meno Dorián - vaše názory a prvý dojem
Fuj hnusné meno sorry
Prepáč, nie.
Tak sa vola kocúr mojej kolegyne. Výstavný kus siamskej macky
Nie... Znie mi to ako durian...
Mne aj celkom áno, len Doro a Dorko nie...
Zle meno
Za mňa nie. A ako na mňa pôsobí? Že je to Adrián, len som zle počula
Nepáči sa mi vôbec
asociaciu mam s the picture of dorian gray a s oscarom wildeom. nie velmi pozitivnu vzhladom na to, ako ta postava dopadla. a ked uz tak by som ho dala s kratkym a.
Mne sa veľmi páči 😄 my ho máme v rodine aj Juliana.
Pekne, ale priprav sa na to, ze ho budu volat Doro.
@lyinda Pekné meno, vznešené, nezvyčajné.
Je to nádherné meno! Kamarátka Maďarka ma dvojičky, zije v AT, tu chvalabohu Bohu nikto kraviny a menami netiesi. Ma Dorku a Doriana. Nik mu inak ako Dorian ani nepovie.
Pokojne ho daj, vám sa ma pacut a nie 90% Slovenská 😉.
Tiez zijem v AT ale aj na SK by som dala mena ake sa mne páčia a nie ake povazuju za páčivé iní 🙂. Napriklad keby mame ešte syna, vola sa Lusien 😃 V rodine by ma asi aj zozrali ale mam v pazi uplne 😂.
kamoska ma Doriana a v pohode je to take ine meno nezvycajne..je to tvoje dieta mne by bolo jedno co si kto mysli ked sa tebe paci neries
Mne sa veľmi páči, ale s krátkym a. Chcela som ho dať synovi, ale nemala som odvahu
k priezvysku Gray sa hodi...
Ďakujem Vám všetkým za toľko reakcií 😊😃 najlepšie je na tom, že ja sama mám z toho mena zmiešané pocity, aj sa mi páči aj nepáci 😀 boli sme si s mužom na sto percent istí, že budeme mať dievčatko 😀 ale je to chlapec a teda, nič sa nám nepáci 😀 s menom Dorian dnes prišiel muž, ja som chcela Bruna ale to mi neprešlo 😀🤷♀️ tak hľadáme ďalej 😀
@lyinda Dorian znie cudne.. Mame v okoli Dorien- a a to je otazkou zvyku...
Damián? Florián?
V puberte ho spoluziaci budu volat Doro. Mne to znie ako nadavka - prepac. Ano hladajte dalej - urcite najdete.
Ja som chcela velmi Doriana podla Doriana Graya ale zial nehodi sa nam k priezvisku
Ja poznám Doriana a je to krásne meno. Nikto ho nevolá Doro.🙂
Hm neviem. Nie je take ze by som take dala ale ani k nemu nemamam nejaku averziu ze by sa mi vyslovene nepacilo.. nepripada mi ani krásne ale ani otrasne

Mne osobne nie ked sa pytas😃 ale ak sa hodi k priezvisku da sa to prezit. Lebo napr. Dorián Hruška asi neznie fajn😄 (chapes) ja pri tomto mene myslim na zloducha zo stareho filmu Maska s Jimom Carrym tam bol ta hlavna negativna postava Dorien alebo Dorian a s tym jedine sa mi spaja