icon

Meno Dorián - vaše názory a prvý dojem

lyinda
5. mar 2025
Strana
z3
greta2017
5. mar 2025

Mne osobne nie ked sa pytas😃 ale ak sa hodi k priezvisku da sa to prezit. Lebo napr. Dorián Hruška asi neznie fajn😄 (chapes) ja pri tomto mene myslim na zloducha zo stareho filmu Maska s Jimom Carrym tam bol ta hlavna negativna postava Dorien alebo Dorian a s tym jedine sa mi spaja

arninka
5. mar 2025

Fuj hnusné meno sorry

koniarova
5. mar 2025

Prepáč, nie.

pribinak
5. mar 2025

Tak sa vola kocúr mojej kolegyne. Výstavný kus siamskej macky

ikonica
5. mar 2025

Nie... Znie mi to ako durian...

ina2405
5. mar 2025

@lyinda hrozné meno, ale zaujme a nik v okolí také nemá, ak je toto cieľom.

thereisabear
5. mar 2025

Mne aj celkom áno, len Doro a Dorko nie...

zuzubb007
5. mar 2025

Zle meno

ysseba
5. mar 2025

Za mňa nie. A ako na mňa pôsobí? Že je to Adrián, len som zle počula

alexxxx111
5. mar 2025

Nepáči sa mi vôbec

deedol
5. mar 2025

asociaciu mam s the picture of dorian gray a s oscarom wildeom. nie velmi pozitivnu vzhladom na to, ako ta postava dopadla. a ked uz tak by som ho dala s kratkym a.

ayato
5. mar 2025

Mne sa veľmi páči 😄 my ho máme v rodine aj Juliana.

beata_k
5. mar 2025

Pekne, ale priprav sa na to, ze ho budu volat Doro.

zuzanockamt
5. mar 2025

@lyinda Pekné meno, vznešené, nezvyčajné.

svetlonos
5. mar 2025

Je to nádherné meno! Kamarátka Maďarka ma dvojičky, zije v AT, tu chvalabohu Bohu nikto kraviny a menami netiesi. Ma Dorku a Doriana. Nik mu inak ako Dorian ani nepovie.
Pokojne ho daj, vám sa ma pacut a nie 90% Slovenská 😉.
Tiez zijem v AT ale aj na SK by som dala mena ake sa mne páčia a nie ake povazuju za páčivé iní 🙂. Napriklad keby mame ešte syna, vola sa Lusien 😃 V rodine by ma asi aj zozrali ale mam v pazi uplne 😂.

ajajaj00
5. mar 2025

kamoska ma Doriana a v pohode je to take ine meno nezvycajne..je to tvoje dieta mne by bolo jedno co si kto mysli ked sa tebe paci neries

esther100
5. mar 2025

Mne sa veľmi páči, ale s krátkym a. Chcela som ho dať synovi, ale nemala som odvahu

zic
5. mar 2025

k priezvysku Gray sa hodi...

zic
5. mar 2025

@zic boze, ze priezvysku... asi som uz unaveny... samozrejme "priezvisku"...

greta2017
5. mar 2025

@zic mala rada prispevok sa 1x da upravit...pripadnu chybu napravit🙂 sipka vpravo hore pri vasom komente a "upravit" ale len 1x to ide

lyinda
autor
5. mar 2025

Ďakujem Vám všetkým za toľko reakcií 😊😃 najlepšie je na tom, že ja sama mám z toho mena zmiešané pocity, aj sa mi páči aj nepáci 😀 boli sme si s mužom na sto percent istí, že budeme mať dievčatko 😀 ale je to chlapec a teda, nič sa nám nepáci 😀 s menom Dorian dnes prišiel muž, ja som chcela Bruna ale to mi neprešlo 😀🤷‍♀️ tak hľadáme ďalej 😀

krasneleto
5. mar 2025

@lyinda Dorian znie cudne.. Mame v okoli Dorien- a a to je otazkou zvyku...

zuzanita1609
5. mar 2025

Damián? Florián?

zuzikak
5. mar 2025

V puberte ho spoluziaci budu volat Doro. Mne to znie ako nadavka - prepac. Ano hladajte dalej - urcite najdete.

simona109
5. mar 2025

Ja som chcela velmi Doriana podla Doriana Graya ale zial nehodi sa nam k priezvisku

skolara
5. mar 2025

Ja poznám Doriana a je to krásne meno. Nikto ho nevolá Doro.🙂

marca12
5. mar 2025

@lyinda Normalne meno,za mna pekne. Kamoska madarka zijuca na Slovensku ma Doriana.

terezkaarthuramax
5. mar 2025

Hm neviem. Nie je take ze by som take dala ale ani k nemu nemamam nejaku averziu ze by sa mi vyslovene nepacilo.. nepripada mi ani krásne ale ani otrasne

zic
5. mar 2025

@greta2017 len to sa da prvych zopar sekund... potom len zmazat (a uz som to nestihol)...

brendaa
5. mar 2025

@lyinda nie, zne veľmi tvrdo a mám ho spojené s filmom Maska, tam bol Dorian záporák

Strana
z3