Meno Ela
Paci sa vam? Nie je ich uz vela?
Ela nie ale Ella sa mi paci a poznam iba jednu.
Veru mame na skole elu sem tam. Malicko
Za mna je ich vela, len v rodine mame dve a na ihrisku ich stretneme velmi casto, resp. mam pocit, ze stretavame dievcatka iba s menom Hanka, Ela alebo Lili 😅.
Ale inak mimo toho je to meno uplne OK 😉.
Ella je krásne meno 👍
Celkom pekne meno. Ja nepoznám ani jednu.
Pekné, poznám jednu.
No áno, v mojom okolo ich je celkom dosť. Ale inak pekne meno, ale čo poznám tak všetky sú Ella
nepáči sa mi... ale máme v rodine má asi 10 r.
moja mama tak volala svoju švagrinú a pritom ona bola elena - mama ju oslovovala Ela.
Je to tvoja vec podla mna. Normalne daj ked sa ti paci.🥰☺️
Mám Elu má už 20rokov veľa ich vtedy nebolo aj teraz veľa na to meno nenarážam. Keď som bola mladá vždy som chcela Emu kým som sa vydala a mala dieťa Emka bolo TOP meno už som ho nedala zmenila som to na Ela 😉
Som ucitelka a teda este som pocas 26 rokov neucila ani jednu Elu, alebo Ellu. Meno sa mi nepaci, ale ani nepovazujem za skarene. Sestra mojej prababky bola Elluška, ale myslim, že to bola iba zdrobnenina od Gabriela alebo Eleonora, urcite sa nevolala iba Ella.
Celkom fajn, ale dala by som Ella, lebo Ela vyzera az moc jednoducho 😅
Pekné meno, ale mne sa viac páči Ella
ja som chcela ☺️ ale partner mi zamietol pretože Ela Hop 😒 Preto mame Noemi 🙂
ja som chcela ☺️ ale partner mi zamietol pretože Ela Hop 😒 Preto mame Noemi 🙂
@smejkuskaa ja mam chlapovi chut natiahnut vzdy, ked sa s malou jasi a povie Ela hop 😅
@smejkuskaa ja mam chlapovi chut natiahnut vzdy, ked sa s malou jasi a povie Ela hop 😅
@evcagabi 😂😂😂 vieš čo, mne to nenapadlo vôbec , žiadna súvis , to len partner s tým prišiel že Ela Hop že sa jej budú smiať 😒 moj názor je že dnešné deti nemajú tušenia o detskej relácii spred tisíc rokov 😁😁
To bolo moje vysnívané meno, ale potom sa s ním roztrhlo vrece, tak som dala iné..už ich je veľa..mne sa ale páčia mená ako Eliška, Elisa, Eliana..všetky kde je "Eli" 🙂
@evcagabi 😂😂😂 vieš čo, mne to nenapadlo vôbec , žiadna súvis , to len partner s tým prišiel že Ela Hop že sa jej budú smiať 😒 moj názor je že dnešné deti nemajú tušenia o detskej relácii spred tisíc rokov 😁😁
@smejkuskaa chlap ked sa s nou hra tak stale robi Ela hop, mam chut mu jednu plesknut 😅
Pekne meno a v okolí veru žiadnu nemáme
Mám Elu má už 20rokov veľa ich vtedy nebolo aj teraz veľa na to meno nenarážam. Keď som bola mladá vždy som chcela Emu kým som sa vydala a mala dieťa Emka bolo TOP meno už som ho nedala zmenila som to na Ela 😉
@aspinka áno mami s menom som veľmi spokojná, dobre si vybrala 😁

Poznam iba moju 😊