icon

Meno Eliana

21. apr 2025

Co si myslite o tomto mene? Aké oslovenia by ste použili?

nynia
21. apr 2025

@jana_eyre_2 hovorím subjektívny názor šokujúce, že?

miimss
21. apr 2025

Nádherné meno 🙂 chcela som ho dať mojej dcére, ale partnerovi sa nepáčilo. chcela som ju volať Eli 🙂 tak nakoniec máme Emily takže je Ely :D

terezkaarthuramax
Autor odpoveď zmazal
petronelag
22. apr 2025

Eliana je teraz moderné meno a je aj celkom pekné, páči sa mi viac ako u chlapcov Eliaš.

martinadomianova
22. apr 2025

Meno ako pre sučku. Takže za mňa určite nie.

margotka17
22. apr 2025

Počas školy som mala kamošku, ktorej rodičia dali eno Magdaléna. Doma ju volali Magduska, Magdi, no ako ona vravela, že je alergická na také oslovenie a medzi kamošmi bola jednoducho Lenka 👍. Eliana je pekne meno 👍.

janedoe
22. apr 2025

Moja žiačka je Elliana a voláme ju Elli.

terezkaarthuramax
22. apr 2025

@martinadomianova to iste si moze niekto mysliet o tvojom mene.

martinadomianova
23. apr 2025

@terezkaarthuramax veľmi vtipné 🤦‍♀️

terezkaarthuramax
23. apr 2025

@martinadomianova no tak neryp do autorky

martinadomianova
23. apr 2025

@terezkaarthuramax ja som do nej nerýpala. Neviem, kde si to videla. Len som napísala svoj názor, ako aj ostatní. Čo sa jednému páči, nemusí druhému. Toto, ale väčšina Slovákov nevie doteraz pochopiť. Ako aj ty.

terezkaarthuramax
23. apr 2025
@martinadomianova

@terezkaarthuramax ja som do nej nerýpala. Neviem, kde si to videla. Len som napísala svoj názor, ako aj ostatní. Čo sa jednému páči, nemusí druhému. Toto, ale väčšina Slovákov nevie doteraz pochopiť. Ako aj ty.

@martinadomianova je urážkou povedat ze jeho meno alebo Ake chce dat svojmu dietatu je ako meno pre psa. Pre mna to urážka je. Hoci meno Eliana nie je je moje ani ho nemam v zozname.. Mimochodom o mene martina si myslim svoje ale nejdem to tu pisat. Ak sa tvojim rodičom pacilo alebo ho mas po mame je ich vec. Ten nazor si necham pre seba nechcem sa druhych dotknut. Lebo viem ze inym sa trebars meno Elias ktore je u mna top pacit nemusi. A poznamn osobu ktora si dalq meno Eli pre krasny vyznam tohto mena

martinadomianova
23. apr 2025
@terezkaarthuramax

@martinadomianova je urážkou povedat ze jeho meno alebo Ake chce dat svojmu dietatu je ako meno pre psa. Pre mna to urážka je. Hoci meno Eliana nie je je moje ani ho nemam v zozname.. Mimochodom o mene martina si myslim svoje ale nejdem to tu pisat. Ak sa tvojim rodičom pacilo alebo ho mas po mame je ich vec. Ten nazor si necham pre seba nechcem sa druhych dotknut. Lebo viem ze inym sa trebars meno Elias ktore je u mna top pacit nemusi. A poznamn osobu ktora si dalq meno Eli pre krasny vyznam tohto mena

@terezkaarthuramax meno nemám po nikom. A mne sa náhodou páči. Každý má právo na svoj názor, nech je akýkoľvek. A urážka to teda nie je. Ani to tak nebolo myslené. Len ja osobne si neviem predstaviť, žeby som dala také meno dieťaťu. A náhodou Eliáš je pekné meno. Určite krajšie ako Eliana.

talia16
23. apr 2025
@martinadomianova

@terezkaarthuramax meno nemám po nikom. A mne sa náhodou páči. Každý má právo na svoj názor, nech je akýkoľvek. A urážka to teda nie je. Ani to tak nebolo myslené. Len ja osobne si neviem predstaviť, žeby som dala také meno dieťaťu. A náhodou Eliáš je pekné meno. Určite krajšie ako Eliana.

@martinadomianova Tiež to v každej diskusii vnímam ako uražku, keď niekto prirovnáva ludské meno k zvieracím menám. Neviem si predstaviť že by niekto volal na psa ,,Eliana pod sem!” a keď mierite na prezývku Eli, tak aj Peťo, Maťa, Zuzu,…môže byť meno pre psa 😂 je to ale dôvod nedavať mená Peter, Martina, Zuzana luďom?

elenka.k
23. apr 2025

Eliana a Liana sú krásne mená
ja mám Eli - /Elena/
už si nájdete ako ju budete volať - v tom momente, keď ju uvidíte 😍

martinadomianova
23. apr 2025
@talia16

@martinadomianova Tiež to v každej diskusii vnímam ako uražku, keď niekto prirovnáva ludské meno k zvieracím menám. Neviem si predstaviť že by niekto volal na psa ,,Eliana pod sem!” a keď mierite na prezývku Eli, tak aj Peťo, Maťa, Zuzu,…môže byť meno pre psa 😂 je to ale dôvod nedavať mená Peter, Martina, Zuzana luďom?

@talia16 mne to ako urážka nepríde. A podaktoré mená alebo ich prezývky sa mi fakt skorej hodia pre toho psa.

autor
23. apr 2025
@martinadomianova

@talia16 mne to ako urážka nepríde. A podaktoré mená alebo ich prezývky sa mi fakt skorej hodia pre toho psa.

@martinadomianova pokiaľ niekto napíše: mne sa to meno nepáči, takže za mňa nie....to beriem, každému sa páči niečo iné...ale pokiaľ niekto napíše: to je otrasné meno, meno ako pre sučku, hrozne hľadajte ďalej...to už mi príde trosku cez čiaru. Aj keby som si to myslela, tak to nenapíšem a bud sa zdržím komentára alebo napíšem len proste ze sa mi to meno nepáči. Tiež nechápem týmto "menám ako pre psa". Moja kamarátka ma kocúra Riša. Čiže Richard je meno pre kocúra?

elenka.k
23. apr 2025

ty ich nepočúvaj, podaktoré fakt nemajú svedomie alebo skôr nie sú vychované ....
my máme kocúra Una, teraz ako číslovky tiež musia zmeniť v Španielsku? lebo sú to ako mená pre zvieratá??? wtf? 😅
Ináč dom ďalej od nás stále kričia Lili, Lili - volajú tak dcéru aj svojho psa - stále neviem, na koho kričia ... 😝

martinadomianova
23. apr 2025

Robíte z toho všetci takú vedu, že až. Proste, keď to tak človeku príde, tak to tak napíše. Človek, aby sa pomaly bál čokoľvek napísať. Lebo všetci ste zadubení. A robíte z toho hotovú pohromu.

martinadomianova
23. apr 2025
@elenka.k

ty ich nepočúvaj, podaktoré fakt nemajú svedomie alebo skôr nie sú vychované ....
my máme kocúra Una, teraz ako číslovky tiež musia zmeniť v Španielsku? lebo sú to ako mená pre zvieratá??? wtf? 😅
Ináč dom ďalej od nás stále kričia Lili, Lili - volajú tak dcéru aj svojho psa - stále neviem, na koho kričia ... 😝

@elenka.k ďalšia čo nepochopila. Odkedy je zakázané vyjadrovať svoj názor ? Či správne je vyjadriť názor väčšiny a nie čo si človek myslí ? Typická sprostá slovenská nátura.

elenka.k
23. apr 2025
@martinadomianova

@elenka.k ďalšia čo nepochopila. Odkedy je zakázané vyjadrovať svoj názor ? Či správne je vyjadriť názor väčšiny a nie čo si človek myslí ? Typická sprostá slovenská nátura.

@martinadomianova áno, máš pravdu - svoj názor môžeš vyjadriť, ale prečo rovno tak hrubo, necitlivo?? A urážať si môžeš, vieš koho!!!! Si až tak úprimná, že mi je z teba na grc.
to ako keby niekto chcel - túžil - po krásnych šatách a dopredu jej povedia - odhovárajú - že budeš škrata, nebudú ti pasovať ....
namiesto toho, aby jej povedali, vieš, čo ja by som si radšej kúpila tie a tie, pretože ti nesadla dĺžka.
ale môj vzor je na vec, zatiaľ, čo sa tu jedná o meno pre bábätko - dieťa.

martinadomianova
23. apr 2025
@elenka.k

@martinadomianova áno, máš pravdu - svoj názor môžeš vyjadriť, ale prečo rovno tak hrubo, necitlivo?? A urážať si môžeš, vieš koho!!!! Si až tak úprimná, že mi je z teba na grc.
to ako keby niekto chcel - túžil - po krásnych šatách a dopredu jej povedia - odhovárajú - že budeš škrata, nebudú ti pasovať ....
namiesto toho, aby jej povedali, vieš, čo ja by som si radšej kúpila tie a tie, pretože ti nesadla dĺžka.
ale môj vzor je na vec, zatiaľ, čo sa tu jedná o meno pre bábätko - dieťa.

@elenka.k ja som nikoho neurazila. A vôbec to nebolo ani hrubým ani necitlivým spôsobom. To len vy ste také precitlivené. A robíte z komára somára.

elenka.k
23. apr 2025
@martinadomianova

@elenka.k ja som nikoho neurazila. A vôbec to nebolo ani hrubým ani necitlivým spôsobom. To len vy ste také precitlivené. A robíte z komára somára.

@martinadomianova wtf??
: "Typická sprostá slovenská nátura."
Ja by som skôr povedala, že to pasuje na teba.... A nepozeráš na city ostatných ....

martinadomianova
23. apr 2025
@elenka.k

@martinadomianova wtf??
: "Typická sprostá slovenská nátura."
Ja by som skôr povedala, že to pasuje na teba.... A nepozeráš na city ostatných ....

@elenka.k na mňa teda rozhodne nie. Keďže ja som bola vždy v menšine. Úprimné a pravdivé názory 99% Slovákov neberie a sú zadubení a vidia len svoju pravdu a názory iných neberú do úvahy, ani to, že sa môžu mýliť. Mňa city ostatných nezaujímajú. A už vôbec nie cudzích ľudí.

elenka.k
23. apr 2025
@martinadomianova

@elenka.k na mňa teda rozhodne nie. Keďže ja som bola vždy v menšine. Úprimné a pravdivé názory 99% Slovákov neberie a sú zadubení a vidia len svoju pravdu a názory iných neberú do úvahy, ani to, že sa môžu mýliť. Mňa city ostatných nezaujímajú. A už vôbec nie cudzích ľudí.

@martinadomianova tak,
mi je ľúto ....
con Dios

nelka93
23. apr 2025
@martinadomianova

@martinadomianova ten posledný komentár svedčí o tebe dost veľa. Ty si presne ako väčšina ľudí, ktorá musí rýpať aj keď na to nie je dôvod. Typická sliepka 🙂

martinadomianova
23. apr 2025
@nelka93

@martinadomianova ten posledný komentár svedčí o tebe dost veľa. Ty si presne ako väčšina ľudí, ktorá musí rýpať aj keď na to nie je dôvod. Typická sliepka 🙂

@nelka93 sliepka si ty sama. A ja som nerýpala. Všetci tam vidíte niečo, čo tam nie je. Okrem toho oni rýpali do mňa. Keď už.

autor
23. apr 2025
@martinadomianova

@martinadomianova ale tu nejde o to že človek nemôže vyjadriť svoj názor, tu ide o to akým štýlom ho vyjadrí. Veď ja beriem ze sa vám meno nepaci

martinadomianova
23. apr 2025

Tak potom sorry, že nie som jedna z tých precitlivených jemných ženičiek, ktoré nevedieť nič povedať priamo a robia omáčky a okolky.

masandra
23. apr 2025

Mame Elianu, voláme ju Eli, Elinka, Elianka, ale aj normálne Eliana, je na to zvyknutá, v škôlke ju volajú aj Elka občas