Meno Eliana
21. apr 2025
Co si myslite o tomto mene? Aké oslovenia by ste použili?
Predošlá
Strana
z3
@martinadomianova
Meno ako pre sučku. Takže za mňa určite nie.
@martinadomianova ja nechápem čo na tom znie ako meno pre sučku, podla mňa sa to k zvieraťu absolútne nehodí... nepoviem keby chcel niekto dat meno Dunčo dieťaťu, ale toto...?
@masandra
@martinadomianova ja nechápem čo na tom znie ako meno pre sučku, podla mňa sa to k zvieraťu absolútne nehodí... nepoviem keby chcel niekto dat meno Dunčo dieťaťu, ale toto...?
@masandra také prezývky - Eli, Elinka. Fakt ako pre sučku.
@martinadomianova
@masandra také prezývky - Eli, Elinka. Fakt ako pre sučku.
@martinadomianova mne to tak vôbec nepríde... Zuzka, Zuzanka vám tiež tak príde alebo ako?... to potom môžeme na všetky mena tak ukázať, nechápem vôbec...
Predošlá
Strana
z3

No najčastejšie ju budú volat Elianka, to neviem, či sa ti paci. Z logopedickeho pohladu, je to meno tazko vyslovitelne malým dietatom, keďže veľa deti má prave problem s vyslovovanim pismena L, kedy nedava jazyk na horne podnebie, ale skôr jazyk vystrkuje na predné zuby, no nebude to mat dcerka najlahsie, ale samozrejme, treba dat take meno, s ktorým si stotoznena a tebe sa paci.
@tramtada31 tak toto podľa mňa nie je vôbec pravda. Máme Elianu a absolútne žiadne dieťa nemalo ani najmenší problém meno vysloviť. Takže nie, dieťa to vôbec nebude mať ťažké...