icon

Meno Eliana

21. apr 2025

Co si myslite o tomto mene? Aké oslovenia by ste použili?

Strana
z3
masandra
23. apr 2025
@tramtada31

No najčastejšie ju budú volat Elianka, to neviem, či sa ti paci. Z logopedickeho pohladu, je to meno tazko vyslovitelne malým dietatom, keďže veľa deti má prave problem s vyslovovanim pismena L, kedy nedava jazyk na horne podnebie, ale skôr jazyk vystrkuje na predné zuby, no nebude to mat dcerka najlahsie, ale samozrejme, treba dat take meno, s ktorým si stotoznena a tebe sa paci.

@tramtada31 tak toto podľa mňa nie je vôbec pravda. Máme Elianu a absolútne žiadne dieťa nemalo ani najmenší problém meno vysloviť. Takže nie, dieťa to vôbec nebude mať ťažké...

masandra
23. apr 2025
@martinadomianova

Meno ako pre sučku. Takže za mňa určite nie.

@martinadomianova ja nechápem čo na tom znie ako meno pre sučku, podla mňa sa to k zvieraťu absolútne nehodí... nepoviem keby chcel niekto dat meno Dunčo dieťaťu, ale toto...?

masandra
23. apr 2025
@miimss

Nádherné meno 🙂 chcela som ho dať mojej dcére, ale partnerovi sa nepáčilo. chcela som ju volať Eli 🙂 tak nakoniec máme Emily takže je Ely :D

@miimss my máme 6 ročnú Elianu a 5 dňovú Emily 🤭

martinadomianova
23. apr 2025
@masandra

@martinadomianova ja nechápem čo na tom znie ako meno pre sučku, podla mňa sa to k zvieraťu absolútne nehodí... nepoviem keby chcel niekto dat meno Dunčo dieťaťu, ale toto...?

@masandra také prezývky - Eli, Elinka. Fakt ako pre sučku.

masandra
23. apr 2025
@martinadomianova

@masandra také prezývky - Eli, Elinka. Fakt ako pre sučku.

@martinadomianova mne to tak vôbec nepríde... Zuzka, Zuzanka vám tiež tak príde alebo ako?... to potom môžeme na všetky mena tak ukázať, nechápem vôbec...

Strana
z3