Meno Ester a Linda
Baby poraďte teraz sa mi celkom začali páčiť mená Ester a Linda. Ako voláte detičky ak máte niektorá doma a ako reagovalo okolie
@anonym_autor keďže je to aj mužove dieťa, na jeho názor si sa pýtala?
@anonym_b481da Pýtala som sa ako deti volajú a ako reagovalo okolie.
Nie na to či som sa pýtala muža ako vy môžte vedieť či vôbec muža mám a či sa mu to náhodou nepáčia tie mená to som vôbec nespomenula
Linda malo pocut. Ester mi pride take tvrde a je ich casto pocut..
@anonym_b481da Pýtala som sa ako deti volajú a ako reagovalo okolie.
Nie na to či som sa pýtala muža ako vy môžte vedieť či vôbec muža mám a či sa mu to náhodou nepáčia tie mená to som vôbec nespomenula
@anonym_autor tak ak by ste mali muža, v prvom rade by som to riešila s ním a nie s cudzími ženami na MK. Ja by som svojmu dieťaťu nedala meno, len preto, že sa mi páči, keby sme sa na ňom nezhodli spolu s mužom. Aj na jeho názore záleží.
Linda, Lindi, Linduska. Pekne meno
Krásne mena. Ester som mala na mojom zozname pre dievčatko dlho, a Linda je neter. Voláme ju Lili, Linduska, Lilika, Lindabell... Všelijak ako si akurát vymysli 😅
@anonym_autor tak ak by ste mali muža, v prvom rade by som to riešila s ním a nie s cudzími ženami na MK. Ja by som svojmu dieťaťu nedala meno, len preto, že sa mi páči, keby sme sa na ňom nezhodli spolu s mužom. Aj na jeho názore záleží.
@anonym_b481da a keby sú obaja nerozhodni a obom sa paci Ester a Linda tak sa išli poradiť na mamickovske fórum? Ci ty si myslíš, že utorka si zmyslela dve mená a ani sa ho nepýtala na názor, rovno išla písať sem? 🤭
@anonym_b481da a keby sú obaja nerozhodni a obom sa paci Ester a Linda tak sa išli poradiť na mamickovske fórum? Ci ty si myslíš, že utorka si zmyslela dve mená a ani sa ho nepýtala na názor, rovno išla písať sem? 🤭
@anonym_1ce968 nie, mňa by nezaujímal názor druhých žien, oni ho vychovávať nebudu... je to moje dieťa, proste by sa do poslednej chvíle musela rozhodnúť, ktoré sa jej páči viac. To že 70% sa bude páčiť Ester a zvyšným Linda, tak to je pre ňu rozhodujúce? Nakoniec sa môže rozhodnúť pre Lindu a téma bola absolútne bezpredmetná.
@anonym_1ce968 nie, mňa by nezaujímal názor druhých žien, oni ho vychovávať nebudu... je to moje dieťa, proste by sa do poslednej chvíle musela rozhodnúť, ktoré sa jej páči viac. To že 70% sa bude páčiť Ester a zvyšným Linda, tak to je pre ňu rozhodujúce? Nakoniec sa môže rozhodnúť pre Lindu a téma bola absolútne bezpredmetná.
@anonym_b481da Absolútne mi nejde o to ktoré meno sa komu páči viac ale chcela som počuť názory a skúsenosti s menami napríklad mamičiek čo majú tieto deti ako ich volajú a tak takže ak sa nemáte ako vyjadriť k tejto téme a len tu mudrovať tak nech sa páči
@anonym_b481da možno ju presvedčí prezývka ktorú sem niekto napíše 🙈 načo hľadať problém tam kde nie je
Ester je krásne meno.
My mame Ester. Volame ju Ester, Esterka, Esti.
Doma nemám skúsenosti. Ale obe mená sa mi páčia. Poznám tri dievčatá s menom Ester a tak ich aj voláme. Pre dospelú ženu je to podľa mňa krásne a vznešené meno. Lindu nepoznám źiadnu a pokojne by som to meno dala. Linduška a Lindi sa mi páči. Ozaj sú to pekné mená.
Ja som uz Linda pomaly 40rokov a je to zriedkave meno nemala som nikdy spoluziacku s tym menom,ani v dedine nikoho Plus je to medzinarodne meno ,nikdy sa mi nestalo,se by ho niekto skomolil alebo nevedel vyslovit
@anonym_6743ca potom neviem kto je brzda, sama si teraz napísala, že sa na základe toho rozhodne, aké meno dá, lebo sem napíšu prezývky 🙂 a ja si môžem písať, kde chcem, užívateľka sem napísala a ja môžem odpovedať. Tak sa ukľudni, ak ťa to irituje, alebo choď robiť niečo užitočné, ak ťa nebaví čítať verejné fórum.
@anonym_b481da Absolútne mi nejde o to ktoré meno sa komu páči viac ale chcela som počuť názory a skúsenosti s menami napríklad mamičiek čo majú tieto deti ako ich volajú a tak takže ak sa nemáte ako vyjadriť k tejto téme a len tu mudrovať tak nech sa páči
@anonym_autor ja sa môžem vyjadrovať k akej téme chcem, povedala som si svoj názor, si na verejnom fóre. Keď máš problém prijať niekoho druhého názor, tak neprispievaj na MK. Slušne som sa vyjadrila, to, že to nevieš prijať, nie je môj problém.
@anonym_autor ja sa môžem vyjadrovať k akej téme chcem, povedala som si svoj názor, si na verejnom fóre. Keď máš problém prijať niekoho druhého názor, tak neprispievaj na MK. Slušne som sa vyjadrila, to, že to nevieš prijať, nie je môj problém.
@anonym_b481da vyjadrila si sa úplne odveci a úplne mimo keď nevieme čítať s porozumením a vyjadrovať sa k veci tak sa radšej nestrápňuj
@anonym_b481da vyjadrila si sa úplne odveci a úplne mimo keď nevieme čítať s porozumením a vyjadrovať sa k veci tak sa radšej nestrápňuj
@anonym_autor ale teraz sa strápňuješ akurát len ty, ja som dala svoj názor k téme. Ale ok, nepáči sa mi ani jedno meno 🙂 ešte niečo?
Podla mňa je krasa obidvoch tychto mien v tom, že sa používajú bez prezyvky. Ester sa hovorí medzi kamarátmi Ester a Linde - Linda, nikto ich zbytočne nezhovadzuje 👍🏻. Malým môžete hovoriť Esterka a Linduška.
Obe mena su super, aj v zakladnom tvare aj so zdrobneninou
Ja mam doma Ester, volame ju Ester, Esterka, Esti, ale mladsia to este nevie vyslovit tak ju vola Titi 😂❤️ Lindu mame tiez v rodine a co som si vsimla, volaju ju normalne Linda, Lindi, Linduska
Drzim palce 🙂
Mame Ester. Volame ju Ester, Esterka, Esty.
Ale teda Lindu ani ziadnu nepoznam.
@anonym_autor Ja mám dcérku s menom Linda a voláme ju Linda Lindi Linduš,keď bola malá tak sme volali ju Linduška.Je to krásne meno.
@anonym_autor Linda,Linduš,Linduška.S Ester som sa stretla len s jednou a to bola riadna hESTERa😂
@anonym_autor mne osobne sa Ester nepáči, takže Linda

@anonym_autor keďže je to aj mužove dieťa, na jeho názor si sa pýtala?