Meno Ferdinand - áno/nie
26. máj 2022
Zaujima ma názor čakáme 2.chlapčeka. prvý je Eliáš je to krásne meno stretávame sa s pozitívnymi ohlasmi. Vyberám meno aj k nemu a aj k priezvisku (typický slovenské).
Mám vybraté viaceré ale minule muž povedal,že Ferdinand, Ferdy...stále nad tým rozmýšľam...aký máte nato názor. Chcem meno nie typické aby sa v triede nezdvihli 4 keď na neho zavolajú, ale aby bolo v Sk kalendári. Dakujem za názory a nápady
Moj dedo, kt.by mal 90 rokov, bol Ferdinand.. volali ho Nandy a Nandor...a este jedneho 70 r mame v rodine. Volaju ho tak isto. Osobne by som synovi taketo meno nedala..znie tvrdo a skratky su take....Elias je pekne. Hodi sa mi k nemu Matias
Poznam jedného,volaju ho Feďa..to by sa mi nepáčilo keby mojmu synovi tak hovorili🙂

mne sice znie aristokraticky, spomeniem si na panovnikov a maliara Ferdinanda Hložníka, ale príde mi tvrdé, tiež skor ten Frederik, Felix, ale daj to, co sa vam paci, nazory inych ludi pri vybere mena su nepodstatne, ostatni sa prisposobia a budu dieta volat tak, ako sa vola