Meno Gerda, Vilma, Amélia
Ktoré meno pre dievčatko sa vám pozdáva?
Vilma bola moja 80 ročná teta - pekné, ale mne sa vidí už staromódne, hoc ktovie, historia sa opakuje a mozno nastartujete modu tohto mena. Gerda sa mi hodí pre germánske priezvisko, a ak vyrastie nezna slecna, bude jej pasovat? Amelia je v pohode, aj pekne, aj modernejsie, aj nie celkom obycajne, aj nie standardné.. za mna Amelia
Ani jedno, keď už musí byť jedno z tých troch, tak Amália, je to aspoň také jemné meno
Z tých troch len Amelia
Amélia. Tiež mám Améliu ♥️
@mameha7 ja mam strynu Vilmu ma asi 80 rokov?no Amélia je teraz asi každé 2 dievčatko teraz a je to dosť otrepane a Gerda....veľmi tvrdé. To už Gréta je také vznesenejsie ako knažná Grace a radšej by som vybrala nie Amélia,ale Amália to nie je také časté a otrepané. Ale ak chceš meno vybrať tak aby si bola spokojná nevyberaj podľa koníka ale podľa svojho pocitu.Ty ju budeš mat doma a ty s nou budeš žiť ty ju tak budeš volať najbližších xy rokov a viac.Takze urcite podľa svojho srdiečka nie podľa niekoho iného ja som pri výbere nehladela ani na muža. Celý život sa mi nepáčilo jedine mužské meno...Richard a vieš ako sa vola môj syn?🤣 Richard!proste to bol ten pocit keď už bol v brušku,že to bude Riško. 🙂
@mameha7 Vilma je nadherne 🥰
Amelia - je to pekné meno
Amélia to je taká moja srdcovka 🙂
Amélia ♥️

@mojmacik Ja mam dvojicky Viliama a Amaliu. 🙂
Chcela som nefrekventovane mena a su v triede dve Amalky. 🙂 Co uz. 🙂