Meno Henrich
Meno Henrich, heňo. Páči sa vám? Či? mám ešte chvíľu čas do pôrodu, len muž hovorí, že je hrozne, tým čo hovorí a vymýšľa všelijaké prezývky k tomu menu ma len zneistil a už o tom mene nie som až tak presvedčna
Fajn meno, v Nemecku aspoň budú vedieť to vyslovit 🙂
@katecameron presne. Nechápem, čo si to vobec dovoľuje s tým vyrukovat - asi myslí, ze dohoda platí, len keď rozhoduje on. Je mi vysoko sympatický z tohto...
nedaj sa a stoj si za svojim ja ti tiež napíšem svoj príbeh.ked som čakala syn tiež dohoda bola že meno vyberám JA no keďže to bol syn rodina môjho muža nana vyvíjala obrovské tlaky že sa "MUSÍ"volať po tatkovi lebo je to ich rodinná tradícia (to ťažko keďže iba 3malirivnake meno už prastarí otec môjho muža bol Štefan čiže aká tradícia?)
No neskutočne každý deň to isté myši a musia musí a musí byť po otcovi .Môj muž sa mi to bal takto splechnut do tváre že musí a tak som vymyslela mena a pýtala sa muža či súhlasí s výberom Poviem Ti narovinu že nesúhlasil s ničím žiadne mení mu nevyhovovalo Andrej?EE Patrik?EE
Aleš?EE Daniel?ee no venovala som mužovi velamien všetko zamietol a vtedy som si uvedomila ,že DOST pretože som pochopila že nebude súhlasiť s ničím.Povedala som mu že keďže mi zamietol 5mien ďalšie meno pre synamu už nepoviem a meno syna sa dozvie až v pôrodnici .Muž sklopil uši a rezignoval .Syn dostal meno Marek .ANO som hrdá že som si presadila svoje .Porušila som ich trápnu tradíciu .Marek je môj syn a som hrdá na seba že má nezlomili.Je to krásny mlady muž už v tomto čase😁😉nedaj sa
@somtuporady Henrich je krásne meno. Tiež ma čaká v decembri pôrod chlapceka a velmi sa nam obom to meno páči. Len mama mi to sprotivila, sa ma spytala ci chcem aby si z neho robili posmech? Normalny človek sa za meno neposmieva navyše je podľa mňa krásne,vznešené a neotrepane... Posmechy obmedzených blbečekov ho verím trápiť nebudú.. Henko mi príde tiež také milé

@somtuporady nepovol prosím ťa keď bola dohoda že ty tak TY ! Žiadny Jano !nak ide do psej matere s Janom