icon

Meno hodiace sa k menu Lea

andelka32
27. jún 2023

Doma máme Leu a teraz čakáme ďaľšiu babu.Chceli w dať meno tiež na L (Linda,Liana,Lujza) ale mužovi sa páči Ema....☹ Čo myslíte bude sa to hodit?🤦‍♀️

Strana
z2
amelia89
27. jún 2023

A preco sa maju k sebe hodit mena surodencov? Ja akoze nerypem ja sa fakt pytam so zvedavosti, ze akoze preco? a navyse, co znamena hodit? akoze to podobne znie alebo čo? vobec neriesim ako sa k sebe hodia mena surodencov,proste len nech su pekne,nech sa nam s manzelom pačia…

limoncino
27. jún 2023

@amelia89 presne to som sem chcela napísať, deti nie sú básnicka aby sa rymovali

kaktusik007
27. jún 2023

zaklad je aby to vam ako rodicom nevadilo a zaroven aby meno islo k priezvisku.

martinka05
27. jún 2023

Moja sestra má Leu a Emu 😉

katuskamala1
27. jún 2023

Hodia sa k sebe,lea a ema podla mna velmi . Ja chapem o co ti ide. Kamoska ma dcerky,jedna je Flora a druha anicka.. 🙄

andelka32
autor
27. jún 2023

@amelia89 tak som sa mozno aj zle vyjadrila..ale tiez ked bude Lea a Boženka tak to asi sa nehodi..skor aom.chcela ze ktore z tych 4 je najlepsiez pohladu druhych

beata_k
27. jún 2023

@andelka32 Bea 😆😉

malinoismum
27. jún 2023

Ja mám Leu a Alžbetku 🤍

andelka32
autor
27. jún 2023

@beata_k nooo skusim im ho navrhnuut😀☝️

babulkomale
27. jún 2023

@amelia89 asi ze ked predstavujes niekomu deti, tak to je pekne ked to ladi, ked nie je napriklad Zoe a Brunhilda ale Linda a Lea alebo znami maju Lucia a Lenka...mne sa to tiez viac paci ako uplne odlisne mena.

majkabambulik
27. jún 2023

@babulkomale Lucka je krasne meno ❤

amelia89
27. jún 2023

@babulkomale tak chapem pri vybere zoe a brunhilda je to jasne,rovnako ako pri Anička a Macarena. Ale tak ja som to myslela tak normalne ze ked su napr Janko a tak moze byt aj Peter a nie len Danko 😅 Ked premyslam nad menami mojich synov tak sa k sebe asi “nehodia” ja neviem, tento aspekt mi bol jedno,dost som mala s vyberom samotnym 😅

thoughtfulweirdo
27. jún 2023

@amelia89 Ja som vyberala meno druhému dieťaťu tak, aby sa mi za sebou dobre kričali 😄 skrátka aby boli zvukovo podobné. Nemusia sa vyslovene rýmovať, ale aby boli zložené z "podobných" hlások. Ťažko sa to vysvetľuje, niekto to "hodenie sa" hlások tak nevníma a nepočuje, potom pochopiteľne ani nevie, čo znamená, že sa majú mená hodiť 🙂

dadis
27. jún 2023

@thoughtfulweirdo Mena mojich deti sa k sebe nehodia a predsa ich prirodzene "komolim", aby mi lepsie sedeli do ust : Alexandra a Martin su Sasulka a Matulko...😊

thoughtfulweirdo
27. jún 2023

@dadis Ani mená mojich sa nehodia, nevyšlo mi to 😄 a tiež ich komolím, aby sa "hodili". Ale ja mám celkovo rada prezývky a rôzne podoby oficiálnych mien 😅

andelka32
autor
27. jún 2023

@majkabambulik lucka je peknee ale mame psa Lusy a volame ju Lucia😄😄😄

lillyjanka
27. jún 2023

Lilly,lujza ,Lara

marianarem
27. jún 2023

@andelka32 Sesternica ma presne Leu a Emmu, hodi sa to. Mne sa na L paci este Lenka, ale aj ta Linda sa mi hodi.

pamag1805
27. jún 2023

@andelka32 Lea a Mia,tak manu znami..my mame Lianku a volame ju Lia 😂...Lea a Lia neznie zle,ci?

dada0902
27. jún 2023

Ja mam doma leu keby mam mat ešte jedno dievča chcela by som Miriam alebo lilianu

gabinka6
27. jún 2023

Ema sa hodí ale aj tie Tvoje mená sa hodia. No myslím, že je praktickejšie ak sa ich mená nebudú začínať na rovnaké písmeno,aby ste si ich nemýlili.

loulou02811
27. jún 2023

@andelka32 Z mien ktoré si uviedla odporúčam Linda a Liana. Linde vládne Mars a Mesiac. Liane vládne Jupiter, trojmocné Slnko a Neptún 🙂 sú to dobré mená, tak ako aj meno Lea 🙂

abdn16
27. jún 2023

Bea, Tea 😀

klarolinne
28. jún 2023

Ono je dobre keď majú súrodenci mená rovnakého typu. Presne aby nevzniklo kombo Gertruda a Mia... A tá Ema je práveže super. Nebude sa ti pliesť toľko jazyk ako pri ďalšom mene na L. Navyše Lea a Lia je veľmi podobné. Ešte tá vyššie uvedená Mia sa mi zdá fajn. Vlastne hocijaké krátke meno - Sara, Hana, Nina

lelelienka
28. jún 2023

Dala by som Ema, je to pekne meno a aj muz bude spokojny. Podla mna sa aj hodi - obidve su kratke.

rorino
28. jún 2023

@andelka32 ak to má byť vodiace sa cez tým,tak Teda,ak podľa pôvodu,tak Lea je Hebrejsky,tak by pasovala Sara,ak podľa módy,Lea je bežné,zatiaľ čo Boženka,Ruženka sú v úzadí.Aj keď napríklad poznám Leu,ktorá má 60,a Ruženka ,ktorá má dva roky.

mona1992
28. jún 2023

Ja mám kamosku, ktorá dala veľmi podobne mena svojim dievčatám a ľutuje, lebo sa jej to stále mýli a motá sa jej jazyk stále 😀 ale samozrejme to je len na vás 🙂

majkabambulik
28. jún 2023

@andelka32 ludske mena by sa nemali davat zvieratam, u nas v dedine mali v jednej rodinKe domaceho milacika (moderne cistotne prasiatko) a dali mu meno Anicka. Za nejaku dobu sa im v rodine narodilo dievcatko a dali mu meno Anicka, zial casom zistili ze je ako to povedat mentalne zaostala na urovni toho prasiatka.... Odvetdy nikto v okoli uz radsej nedava ludske mena zvieratam. Ludske mena su pre ludi a zvieracie pre zvierata. No to je len FYI.

mimer
28. jún 2023

Thea a Prea 🌞

alison11
3. júl 2023

@andelka32 Podľa mňa sa bude hodiť k Lei Ema obe sú krátke mená alebo aj Ela

Strana
z2