Meno hodiace sa k menu Lea
Doma máme Leu a teraz čakáme ďaľšiu babu.Chceli w dať meno tiež na L (Linda,Liana,Lujza) ale mužovi sa páči Ema....☹ Čo myslíte bude sa to hodit?🤦♀️
zaklad je aby to vam ako rodicom nevadilo a zaroven aby meno islo k priezvisku.
Moja sestra má Leu a Emu 😉
Hodia sa k sebe,lea a ema podla mna velmi . Ja chapem o co ti ide. Kamoska ma dcerky,jedna je Flora a druha anicka.. 🙄
Ja mám Leu a Alžbetku 🤍
@amelia89 asi ze ked predstavujes niekomu deti, tak to je pekne ked to ladi, ked nie je napriklad Zoe a Brunhilda ale Linda a Lea alebo znami maju Lucia a Lenka...mne sa to tiez viac paci ako uplne odlisne mena.
@babulkomale Lucka je krasne meno ❤
@babulkomale tak chapem pri vybere zoe a brunhilda je to jasne,rovnako ako pri Anička a Macarena. Ale tak ja som to myslela tak normalne ze ked su napr Janko a tak moze byt aj Peter a nie len Danko 😅 Ked premyslam nad menami mojich synov tak sa k sebe asi “nehodia” ja neviem, tento aspekt mi bol jedno,dost som mala s vyberom samotnym 😅
@amelia89 Ja som vyberala meno druhému dieťaťu tak, aby sa mi za sebou dobre kričali 😄 skrátka aby boli zvukovo podobné. Nemusia sa vyslovene rýmovať, ale aby boli zložené z "podobných" hlások. Ťažko sa to vysvetľuje, niekto to "hodenie sa" hlások tak nevníma a nepočuje, potom pochopiteľne ani nevie, čo znamená, že sa majú mená hodiť 🙂
@thoughtfulweirdo Mena mojich deti sa k sebe nehodia a predsa ich prirodzene "komolim", aby mi lepsie sedeli do ust : Alexandra a Martin su Sasulka a Matulko...😊
@dadis Ani mená mojich sa nehodia, nevyšlo mi to 😄 a tiež ich komolím, aby sa "hodili". Ale ja mám celkovo rada prezývky a rôzne podoby oficiálnych mien 😅
@majkabambulik lucka je peknee ale mame psa Lusy a volame ju Lucia😄😄😄
Lilly,lujza ,Lara
@andelka32 Sesternica ma presne Leu a Emmu, hodi sa to. Mne sa na L paci este Lenka, ale aj ta Linda sa mi hodi.
Ja mam doma leu keby mam mat ešte jedno dievča chcela by som Miriam alebo lilianu
Ema sa hodí ale aj tie Tvoje mená sa hodia. No myslím, že je praktickejšie ak sa ich mená nebudú začínať na rovnaké písmeno,aby ste si ich nemýlili.
@andelka32 Z mien ktoré si uviedla odporúčam Linda a Liana. Linde vládne Mars a Mesiac. Liane vládne Jupiter, trojmocné Slnko a Neptún 🙂 sú to dobré mená, tak ako aj meno Lea 🙂
Bea, Tea 😀
Ono je dobre keď majú súrodenci mená rovnakého typu. Presne aby nevzniklo kombo Gertruda a Mia... A tá Ema je práveže super. Nebude sa ti pliesť toľko jazyk ako pri ďalšom mene na L. Navyše Lea a Lia je veľmi podobné. Ešte tá vyššie uvedená Mia sa mi zdá fajn. Vlastne hocijaké krátke meno - Sara, Hana, Nina
Dala by som Ema, je to pekne meno a aj muz bude spokojny. Podla mna sa aj hodi - obidve su kratke.
Ja mám kamosku, ktorá dala veľmi podobne mena svojim dievčatám a ľutuje, lebo sa jej to stále mýli a motá sa jej jazyk stále 😀 ale samozrejme to je len na vás 🙂
@andelka32 ludske mena by sa nemali davat zvieratam, u nas v dedine mali v jednej rodinKe domaceho milacika (moderne cistotne prasiatko) a dali mu meno Anicka. Za nejaku dobu sa im v rodine narodilo dievcatko a dali mu meno Anicka, zial casom zistili ze je ako to povedat mentalne zaostala na urovni toho prasiatka.... Odvetdy nikto v okoli uz radsej nedava ludske mena zvieratam. Ludske mena su pre ludi a zvieracie pre zvierata. No to je len FYI.
Thea a Prea 🌞

A preco sa maju k sebe hodit mena surodencov? Ja akoze nerypem ja sa fakt pytam so zvedavosti, ze akoze preco? a navyse, co znamena hodit? akoze to podobne znie alebo čo? vobec neriesim ako sa k sebe hodia mena surodencov,proste len nech su pekne,nech sa nam s manzelom pačia…