Meno Hugo
Ako vnímate meno Hugo? Konkrétne by bol Hugo Sládek. Manžel veľmi sníva o tom mene, ja nemám žiadne vysnívané chlapčenské. Len neviem sa úplne k nemu nakloniť, s priezviskom podľa mna znie skvele ale ako dieťaťu mi pride dosť tvrdé 🙄
Aj my mame huga .. je to perfektne meno, nema ho kazdy a ked ho chces oslovit pekne povies hugi, huginko ..
to ze sa psom dava meno Hugo uz nieje nas problem, ale problem tych ludi co si nevedia normalne vybrat meno zo psieho kalendara ale drbu zvieratam mena ludske, a potom sa trepu na barsake mena ze tak sa vola onen a ten pes 🤦♀️🤦♀️ A este ich tu aj odfotia 😂 poznam psov aj lucie, katariny elisky .. ludom uz nakomplet hrabe 🤦♀️😂
Môže byť
áno, znie mi tvrdo, ale to neznamená, že je to škaredé meno.
Mne pride “tvrde”, neda sa velmi sklonovat inak, ale je to vec zvyku , ak sa vam paci , resp. muzovi a ty si ochotna sa mu prisposobit😁dajte ake sa paci
@huginko mne to príde stale ako meno nepatriace do kalendára pre ľudí 🤷🏼♀️ ale kazdy sme iný a každý máme iny názor. Preto je tých mien na vyber toľko vela 😊😉
Každopádne nech sa rodičia rozhodnú akokoľvek, je to čisto len ich vecou, ako pomenujú svojho potomka, pokial oni dvaja dospejú k dohode.
Mne sa páči 🙂 kamoška má syna Huga, Hugi 😍 je to krásny chlapček…okrem toho čo je tu písané- každé meno sa dá použiť ako psie 🙈 mám kamošku so psom menom Sára, Leo, Samuel 😃 takže ak sa vám páči dajte 🙂 ku priezvisku sa skvelo hodí 👌
Podľa mňa to znie veľmi pekne aj spolu s priezviskom 😊 príde mi také neutralne. A to ako niekto píše že je to meno pre psa, alebo iné zviera, tým by som sa fakt vôbec nezaoberala. Keď sme čakali prvorodeného, Borisa, tak v tom čase Moja kolegyňa mala psa Borisa a tiež poznám kopec zvierat s menami ktoré sú teraz tak populárne 😁
@huginko Jakub, Peter atď....tak to zas nie 🙄
Ale zabi ma. 100 ľudí 100 chutí, mne proste meno Hugo sedí na nejakého cierneho chlpatého novofudlana, nie na človeka. Rovnako tak mi sedi Mia a Ria viac pre mačku, ako pre dievča 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Avsak ako som ti napísala vyššie, dôležitá je zdhoda na názore u rodičov dieťaťa a nazor okolia (napríklad ten môj) im môže byť úplne voľný 😉
Teraz Hugo na cloveka vyskoci uz aj z jogurtu
@kate_cs ja tu tiez z toho nechapem :D hugo je predsa uplne normalne meno pre cloveka, v kalendari mien pre ludi a to, ze niekto dal take meno psovi este neznamena, ze je to meno pre psa. Ako hlava mi to tu nebere. Ked neboli majitelky psov s menom Hugo natolko napadite, aby dali psovi normalne psie meno, tak tu budu mamicke pisat, ze vybera meno ako pre psa 🤦🏼♀️
Sovička a cruz maju pravdu, ze toto meno s tymto priezviskom znie dobre. Nie je to tuctove meno. Vies ho holat hugino, huginko...takze to bude pekne meno pre maleho chlapca a Hugo ako ked vyrastie bude skvele silne muzske meno.
Inac, ani mne sa nepaci meno Hugo, ale s tymto priezviskom je to velmi dobre meno.
Mame synčeka Huga❤️Je to krasne meno ,krasne sa vyslovuje.pristane detickam,pubertiakom aj dospelakom😉voláme ho Hugo ,Huginko
Huginko nie je vôbec tvrdé 😉 podľa mňa pekne
Paci sa mi velmi, aj v kombinacii s vasim priezviskom.
@marsmykkok haha, presne, aj ja snívam, že si raz kúpim s dcérou psa westíka a bude sa volať Hugo 🙂🐕
Zamna fakt krasne spojenie mena a priezviska🥰
V pohode, spoluziacka zo skoly ma Ninu a Huga...clovek si zvykne.
Nas je Emanuel a nikto s tym nema problem.
Meno ako každé. Pred pár rokmi celkom originálne, teraz sa tak vola každé 10te chlapča v okoli 🤷🏻♀️ Tiež som kedysi chcela Huga ale keďže sa tak rozšírilo ( a priateľovi sa ani nepáči) tak mame Jonáša 🙂
Raz z neho bude chlap a to bude väčšinu života, nie dieťa. Mená sa nedávajú podľa toho, či sa hodí alebo nehodí k dieťaťu. Určite lepšie ako volake priteplene, nebudem menovať konkrétne aby som niekoho neurazila.
@a_da99 Jonáš začína byť na tom podobe ako Hugo, čo sa rozšírenia týka. Podľa mňa skôr je lepšie sa vracať k ,,starším,, menám z minulosti, keď niekto nechce aby malo jeho dieťa meno ako každé druhé na ihrisku. Taký Anton, Pavol, Štefan takmer vymreli. Medzi deťmi určite, za pár rokov budu tieto mená rarita.

Mam syna Huga, najkrajšie meno. Voláme ho Hugi, Huginko, je jediný široko ďaleko s týmto menom.Okolie si zvyklo, navyše sa im aj paci... K priezvisku sa hodí. Za mňa vôbec nie tvrdé meno, naopak