icon

Meno Juraj

5. júl 2023

Co vravíte na toto meno ? Paci sa mi ale nepaci sa mi ak bude starsi a budu ho volat Juro pride mi to take škaredé 🙂 mam na rozhodnutie 3 mesiace 🙈

Strana
z3
animus
6. júl 2023

Ja mám termín v utorok a bude to Jurko 🙂🥰

zuzana76
6. júl 2023

Mne sa Juraj paci a nevadi mi ani podoba Juro, ved je to uplne normalna skratka ako napriklad z Matej Maťo

autor
6. júl 2023

@animus jeeej ❤️❤️

daniela2202
6. júl 2023

Môj priateľ je Juraj a volám ho Jirka 😊

ahhola
6. júl 2023

@daniela2202 😃jedna babka hovorí ich Jurkovi Juríj , lebo sa nevie preniesť, ze mladí dali Juraja, cez jej varovanie, ze Jurovia sú najväčšie svine.

autor
6. júl 2023

@ahhola najväčšie svine 😂🙈🙈🙈

tetapetra
6. júl 2023

Svojho indiana volám Juraj,Jurko, Juro, Jurošík,Jurisko, Jurašek, Jurík -Koščurik.😁

horehronie1987
6. júl 2023

My sme sa pri prvom nevedeli rozhodnúť medzi Juraj a Jakub. Vyhral Jakub ktorého len moja mama dokaze nazvat Kubo 🤦‍♀️ i ak mu každý vraví Kubik alebo Jakubko, ked je zly tak pocul uz aj Jakub! Teraz cakame druheho a bude Juraj. Moj ujo je Juraj a inak ako Ďurik mu nepovieme takže ani mne nebude vadiť ked mu tak povedia, ine bude Juro, to zatrhnem kazdemu kro ro skusi 🤣

lilianakraso12
Odpoveď bola odstránená
sonia1712
24. júl 2023

Môj o chvíľu 3 ročný chlapček sa vola Jurko, úžasné meno, variabilné a silné, chlapské ❤️

sleepyo
24. júl 2023

Aj ja mam Jurka a je to moje vysnivane meno, chcela som ho odkedy som videla Na skle malovane 🤩 o manzelovi som este nechyrovala ale suhlasil 🙂 takmer vsetky varianty toho mena sa mi pacia, ja ho volam aj tak divoko niekedy ze Džurkesko, Jurindelos a tak 😅 v skolke ho volaju aj Jurčík 🙂 moj brat je Ďuri, muzov bratranec Jurko a v okoli ich par mame, ale nevadi mi to, stale to nie je ako jakubska zaplava. Vadi mi asi len verzia Jurášek 😖

lilianakraso12
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3