Meno Juraj
Co vravíte na toto meno ? Paci sa mi ale nepaci sa mi ak bude starsi a budu ho volat Juro pride mi to take škaredé 🙂 mam na rozhodnutie 3 mesiace 🙈
Ďakujem Vam velmi pekne ❤️❤️mam rozhodnuté ❤️❤️a ano treba si upratať ja som Michaela a ked mi niekto povie Miša tak ma az zmrazi pride mi to hnusne a tiez poviem ze ma tak nik nevolá 🤷♀️takze budeme ho oslovovať Juraj jurajko Juri …❤️❤️🥰
Tiež mame Juraja... Predstavuje sa juraj
Juraj sa mne osobne nepaci, spoluziaka na strednej sme volali Duri, a ti este odvaznejsi ho volali Zuri (makcen na Z, nemam taku klavesnicu) 😆 a teda fesak to nebol ani omylom, takze za mna nie.
Syn chodi na futbal a spoluhraci maju mena ako Nelo, Sirius, Tian, Brian, Damian….a chudakovi malemu Lackovi sa smeju ze co to ma za blbe meno 😂 to len taka funny vsuvka, ze ja by som v tejto dobe volila skor modernejsie meno 😊
George
My mame Jurka...v skolke, skole nikto s takym menom nebol. Uz bude mat 12r a teda uz ani u nas nie je casto Jurko, ale Juro. Vadi mu len to, ze v skole ucitelky ci niekto iny ho volaju Ďurko, lebo takto ho nevolame nikdy.
Ja mám manžela Juraja všetci ho voláme Ďurik a syna Juraja a on je Jurko a aj svokor je Juraj a toho voláme Dedo Juraj u nás je to generačná
@zmrzlinka2021 ano aj ,,džordžo...ho niekedy volam.. syna🙂
Môj otec bol Juraj, volali ho Ďuri, brat je Juraj, voláme ho Juro a keď bol menší, tak Jurino 😊. Pre mňa pekné, klasické meno, nech má akúkoĺvek podobu 😉
@luckynat ja sa nepytam ci sa hodi ku fešákovi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ a presne tie ostatne mena …sirius ..🙈
Pekne , ja mám syna s iným menom ale niekedy mu poviem Juri
Ahoj, mám troch synov,keby som mala štvrtého tak by bol Juraj. Moji sa volajú Ľubko, Jakub a Michal .
@autorka Marek, Gabriel,Samuel
@luckynat Nelo a Sirius 🤣🤣🤣 No o par rokov sa bude Lacko smiat im. Rodicom by som zatrhla telku. Evidentne pozerali Matrix. 🤣
Ja mám Juraja a som spokojná 😀 Chcela som Jakuba najprv, ale potom som zistila, že je to najpoužívanejšie meno na SK vraj. Jurajov veľa nie je v okolí. Čo poznám jedného dospelého, volajú ho normálne Juraj, však tak sa volá 😀 Ale už som zažila, že na syna deti z ulice kričali Juro a až mi dvihlo žalúdok 😂 Ja ho volám Jurko alebo Juraj.
Veľmi pekné meno, ktoré bude vždy "in".
Veľmi pekné meno. A teraz málo požívané, takže nebudú v triede štyria, ako pri niektorých iných.
Juraj je krasne meno ❤️
Mame 4.rocneho Jurka a neskutocne sa mu to meno hodi. Volame ho Jurko, Jurik, Juricek, niekedy Juraj 🙂
Môj manžel je tiež Juraj a väčšinou ho volajú Juri, Ďuri..ja mu hovorím Ďurko. Myslím že Juro mi nikto ani nehovorí 🙂
Otec,dedko aj viaceri kamarati sa tak volaju (poznam dokopy asi 7mich) a Juro volame len jedneho a on je s tym ok.aj zena ho tak vola..za mna pekne meno 🙂
Meno je vždy vecou vkusu, pozri koľkým sa to tu páči...volá sa tak aj môj otec a mnohí ani nevedia jeho oficiálne krstné meno, lebo má od mlada jednu prezývku úplne nesúvisiacu s Jurajom, ktorým ho všetci oslovujú, lebo to meno neznáša v každej podobe .. meno je vždy lotéria 😀 Ani ja svoje neznášam, vôbec s ním nie som stotožnená, ale čo narobíš...rodičia ho dávajú s dobrým úmyslom 🙂
My máme tiež Juraja.
Všetci ho volajú Juraj, Jurajko. Občas mu niekto povie Jurko.
Ako ho budete volať vy, tak sa prispôsobia aj ostatný.
Juraj je veľmi pekne meno, mňa presne odradilo že ho budú volať Duro, máme kamaráta Juraja a hovorime mu Juri
Poznám 4 Jurajov, všetkých oslovujem Juraj alebo Jurko, pripadne Juri, Ďuri keď sa niekto snaží skrátiť. Je to krásne meno, kľudne by som ho dala a ľudia budú oslovovať tak, ako sa on bude predstavovať, resp ako ho ty budeš. Môj syn má tiež meno, ktoré má skratku, a veľmi neutrálnu skratku podľa mňa, ale všetci ho oslovujú celým menom, lebo sa tak predstavuje.
@akvi dakujem ❤️a ako sa vola syn

My mame sefa Juraja a ked som o nom pred kolegami ze Juro, tak ma sprdli, ze opovazim sa mu tak povedat 🤭 takze on si potom uprace, ze ako ho maju volat