Meno Karin verzus Simona
Ktore dievcenske meno je krajsie?Moja sestra caka dievcatko.
Simona, nie je to také bežné meno, teda aspoň ja nepoznám dievčatká s takým menom. Je pekné a nedá sa povedať škaredo 🙂
Urcite Simonka 💜 Karin mi znie tvrdo, celkovo sa mi nepacia zenske mena konciace na spoluhlasku... a take, co maju v sebe "r"... A zas tak vela tych Simoniek nie je... Zdaleka sa to nechyta na frekvenciu mien ako su: Nela, Nina, Sofia, Ema, Lea atd...
ja mam Karin, a som velmi spokojna, aj dcera..je povacsine sama v triede, takze sa mena nepletu ako s Nellou, Ninou a pod., najradsej ma oslovenie Karin, Karinka, ale ja ju volam aj Kajuska, Kajusina, Kajka, Karinecka, a podobne s laskou vytvorene ekvivalenty :DDD
Simonka
obidve sú krasne,ja som chcela Adelku,ale hold není nám dáno
Zalezi ake je priezvisko, ale mne sa paci Karin, ale prave v tomto zneni. Ziadne zdrobneniny ani nic podobne. Meno jak je v kalendari 🙂
Moja kamoška je Simona. Za mňa určite Simi. ❤
Ja som Simona ,takže Simonka :D ... Ale páči sa mi aj Karin ;)
@savoya Karín, syn by sa tak volal
Karin
Ja skutočne prestávam rozumiet týmto témam, už sú tu snad tri na každé meno, takmer denne. A k veci, Karin a Simona sú tak rozdielne, že pre každého je krajšie iné.
Karin
No, keďže som aj ja Simona tak si svoje meno zastanem. Aj keď aj Karin je pekne, za mna Simona💕
@savoya za mna Karin. Tak sa vola moja dcera.
Simonka! 😍😍😍
Simonka!
Karin, nádherné meno 🥰 Simona je už staré meno, Karin je moderné a nemá ho každá piata žena 😄
Karin.
Karin 🥰
Mne sa velmi páčia obidve, super vyber, idealne mať dvojičky