Meno Landon
Aka pocity vo vás vyvoláva toto meno? Mne sa veľmi páči, ale chcela by som vidieť aj názor iných ohľadom tohoto mena😇
Landon Smith môže byť, ale Landon Kováč je už prinajmenšom vtipné
@a_alexandra_a S tým súhlasím
To je aj krstne meno? Poznam iba herca menom Michael Landon (ako priezvisko) zo serialu Maly domcek v prerii. Tam sa mi pacil, ale v realnom zivote nebol moc mily…
@simsalabim Áno je to aj krstné meno
Vôbec si neviem predstaviť taketo meno a slovenské priezvisko k tomu🤔
Nepaci sa mi.
Nevyvolava to vo mne ziadne pocity. Meno.. ak sa hodi k priezvisku, prečo nie... Ak to ma byt Landon Trieska alebo Landon Galbavý, tak to uz by vo mne nejake usmevne pocity asi vyvolalo 🙃
Vyvoláva to vo mne asi také pocity, že niekto sa pomýlil a po L dal namiesto O - A 🙈 Nikdy som o takom mene nepočula, že by to bolo krstné meno a nejako nerozumiem takej tej snahe byť za každú cenu originálny 🙈
Prvý moment, že je v ňom preklep. K zaujímavému priezvisku ale môže pasovať. A teoreticky je aj pre dievča, aj chlapca. Takže pri dievčati to môže zase dopadnúť všelijako, ak sa vydá a zmení priezvisko.
Baby v mene nie je preklep. To meno je s A a nie s O po L😇
Vo mne to evokuje hneď Londýn
Ja by som si myslela že je to priezvisko. Ale keď sa ti páči ...tak si ho proste daj
Prezraď priezvisko 😉
Mne to tiež príde ako London a ak žijete na SK pamätaj, že deti vedia byť kruté.. aby si si raz nevyčítala, že si sa rozhodla pre také meno
Normálne neslovenské meno. Použila by som v kombinácii s neslovenským priezviskom, inak nie.
Do nasich koncin sa asi uplne nehodi. Zalezi ci aj vase priezvisko ma smrnc alebo ci manzel je brit ci amik
Predstavila som si nejakého krásneho britského kocúra, ktorému by som dala takéto meno. Dieťaťu nie.
Pocity? Úprimne... Otrasne.
Podľa priezviska, ale veľmi neobvykle, ešte som ho nepočula.
Jedna vec je, či sa ti meno páči. Druhá vec, že tým odsúdiš svoje dieťa k doživotnému vysvetľovaniu, hláskovaniu a opravovaniu pri každom jednom predstavovaní.
A k tomu, aké pocity vo mne meno vyvoláva: až doteraz som netušila, že také krstné meno existuje.

Prečo ta zaujíma názor iných ? Tvoje dieťa…