icon

Meno Landon

30. máj 2023

Aka pocity vo vás vyvoláva toto meno? Mne sa veľmi páči, ale chcela by som vidieť aj názor iných ohľadom tohoto mena😇

alissa1222
30. máj 2023

Prečo ta zaujíma názor iných ? Tvoje dieťa…

a_alexandra_a
30. máj 2023

Landon Smith môže byť, ale Landon Kováč je už prinajmenšom vtipné

autor
30. máj 2023

@a_alexandra_a S tým súhlasím

simsalabim
30. máj 2023

To je aj krstne meno? Poznam iba herca menom Michael Landon (ako priezvisko) zo serialu Maly domcek v prerii. Tam sa mi pacil, ale v realnom zivote nebol moc mily…

autor
30. máj 2023

@simsalabim Áno je to aj krstné meno

obleckodogymu
30. máj 2023

Vôbec si neviem predstaviť taketo meno a slovenské priezvisko k tomu🤔

domkakvet
30. máj 2023

Nepaci sa mi.

river_song
30. máj 2023

Nevyvolava to vo mne ziadne pocity. Meno.. ak sa hodi k priezvisku, prečo nie... Ak to ma byt Landon Trieska alebo Landon Galbavý, tak to uz by vo mne nejake usmevne pocity asi vyvolalo 🙃

lucylaw
30. máj 2023

Vyvoláva to vo mne asi také pocity, že niekto sa pomýlil a po L dal namiesto O - A 🙈 Nikdy som o takom mene nepočula, že by to bolo krstné meno a nejako nerozumiem takej tej snahe byť za každú cenu originálny 🙈

galganka
30. máj 2023

Prvý moment, že je v ňom preklep. K zaujímavému priezvisku ale môže pasovať. A teoreticky je aj pre dievča, aj chlapca. Takže pri dievčati to môže zase dopadnúť všelijako, ak sa vydá a zmení priezvisko.

autor
30. máj 2023

Baby v mene nie je preklep. To meno je s A a nie s O po L😇

aduskatt
30. máj 2023

Vo mne to evokuje hneď Londýn

kiwi3
30. máj 2023

@aduskatt
tiez som to chcela napisat. ludia si asi vacsinou budu mysliet, ze to ma byt london pri pocuti. a to je trochu cudne

mimikarol
30. máj 2023

Ja by som si myslela že je to priezvisko. Ale keď sa ti páči ...tak si ho proste daj

didush27
30. máj 2023

Prezraď priezvisko 😉
Mne to tiež príde ako London a ak žijete na SK pamätaj, že deti vedia byť kruté.. aby si si raz nevyčítala, že si sa rozhodla pre také meno

januska12323
30. máj 2023

Normálne neslovenské meno. Použila by som v kombinácii s neslovenským priezviskom, inak nie.

kitycat
30. máj 2023

Do nasich koncin sa asi uplne nehodi. Zalezi ci aj vase priezvisko ma smrnc alebo ci manzel je brit ci amik

divokykonik
30. máj 2023

Predstavila som si nejakého krásneho britského kocúra, ktorému by som dala takéto meno. Dieťaťu nie.

huginko
30. máj 2023

Pocity? Úprimne... Otrasne.

gabika0825
30. máj 2023

Podľa priezviska, ale veľmi neobvykle, ešte som ho nepočula.

h2
30. máj 2023

Jedna vec je, či sa ti meno páči. Druhá vec, že tým odsúdiš svoje dieťa k doživotnému vysvetľovaniu, hláskovaniu a opravovaniu pri každom jednom predstavovaní.
A k tomu, aké pocity vo mne meno vyvoláva: až doteraz som netušila, že také krstné meno existuje.

kiwi3
31. máj 2023

@h2 presne. u mna staci, ze mam ceske meno, ktore u nas existuje len ako domaca skratka ineho mena a skoro vzdy musim vysvetlovat, ze to je moje cele meno atd.
a vysvetlovat, ze nie som londyn (london), ale landon, to by som uz naozaj nechcela.

lilianakraso12
Odpoveď bola odstránená