Meno Lucia
Čo vravíte na toto meno? Celkom nám s mužom napadlo, že v našom okolí nepoznáme malú Luciu a pritom meno také pekné 🙂 možno ho o mesiac získa naša dcérka 🍀♥️
my sme dali 🙂 a úplne jej pasuje 🙂 je to riadna bosorka 🙂
🙂 ja som cely zivot spokojna. Na strednej som bola v triede jedina, nie je nas az tak vela, medzi malymi detmi sa uz velmi nepouziva. Dala by som dcere, ale to by som synovi musela dat tiez po muzovi, a to som nechcela 😄
Ak by som mala dcéru, určite by bola Lucia. je to moje naj meno ♥
ja som tiež spokojná 🙂 a tiež som nemala žiadnu spolužiačku (ani na základnej, ani na strednej a ani na vysokej) volajú ma Lucia, Luci, Lucka, Lucinka, Lucik... proste všetko v pohode 🙂
My máme 2 ročnú Luciu, všetci meno chvália ze jeej take dlho nepoculi😊
Ja zas poviem opak🙈 neznášam to meno cely život. Luca -cuca, a podobne. Keď sme brali v 7 ľudské telo a poluciu to tiež bolo komentárov. Inak na strednej sme boli v triede 4 Lucie na zs 2. Vredy to bolo očividne obľúbené meno. 😂
Veľmi pekne meno 👍
Chvalim vyber 🙂
krááásne,take neotrepane,a tiez medzinarodné,číta sa ako píse,to aj pre mna plus,kto chce v detsve zdrobneniny a potom proste Lucia, bez zdrobnením,vhodné aj pre dievčatko a aj uz pre dospelu zenu
Jednoznačne áno a to nielen preto, že aj ja sa tak volám 😀😀😀 celý život som spokojná. Brat ma síce chvíľu volal Lucifer, ale nebrala som to v zlom 😉 mám dvoch synov a chlap chcel Luciu, keby bolo dievča.
Určite áno toto meno je pekné. Navyše je to aj vodný anjel.
@lucia147852 mne nikto tak nehovoril. Asi si mala proste len smolu 🤷🏻♀️
Lucka je krasne meno
Máme doma ročnú Lucku, krásne meno♥️.
@lucia147852 ani ja nemám rada svoje meno, nejako som sa s ním nestotožnila a mňa volali Luca 🙂
Lucia je pekné, ale iba v tejto verzii. My sme v detstve všetky Lucie volali Luca a to je hrozné. Takže za mňa sa neviem rozhodnúť.
Velmi pekne meno a rozhodne nim nie je co pokazit
ahoj, pekné meno , teraz som si spomenula náš syn mal byť Liana 🙂
je to pekne meno, klasicke, takze myslim, ze tym nic nepokazite 🙂
@luciah187 🙄 ako dieťa som sa nad tým nezamýšľala, každý ich tak volal, volala som aj ja. Ako dospelej sa mi to nepáči a preto tak už žiadnu nevolám. A ani ako mame by sa mi nepáčilo, keby mi tak volajú dcéru. Rovnako ako sa mi nepáči napríklad Sofa, Kata, Lila...Samo, Paťo, Maro....a aj tak sa tak v dnešnej dobe decká oslovujú.
Máme doma dcéru Lucku, už veľkú a s menom sme spokojní aj my aj ona, vybrala by som si meno znova 🙂
Ja som Lucia, ako mala som to meno nemala rada, teraz sa mi paci. Luca ma nikto nevolal, volali ma Lucka a Lusy, ked som niekoho nastvala, tak Lucia 😀 . A este Lucifer obcas, naj kamosky ma tak volali zo srandy obcas. Ale to mi prekvapivo nevadilo. Teraz sa mi zda, ze je malo Lucii, tak celkom originalne meno. Ja som v triede nikdy ani nemala spoluziacku s rovnakym menom, len v inych triedach boli.
@lucia147852 presne súhlasím, ja neznášam svoje meno a hlavne keď ma volali Luca, ach jaj
Aj ja som lucia. Mám rada svoje meno. Manžel a všetci naokolo ma volaju Lu🤓 veľmi som si nato zvykla.

Jednoznacne ano