icon

Meno Lucia

29. sep 2023

Čo vravíte na toto meno? Celkom nám s mužom napadlo, že v našom okolí nepoznáme malú Luciu a pritom meno také pekné 🙂 možno ho o mesiac získa naša dcérka 🍀♥️

Strana
z2
nyphadora
29. sep 2023

Jednoznacne ano

lenka7477
29. sep 2023

my sme dali 🙂 a úplne jej pasuje 🙂 je to riadna bosorka 🙂

luciah187
29. sep 2023

🙂 ja som cely zivot spokojna. Na strednej som bola v triede jedina, nie je nas az tak vela, medzi malymi detmi sa uz velmi nepouziva. Dala by som dcere, ale to by som synovi musela dat tiez po muzovi, a to som nechcela 😄

adik64
29. sep 2023

Ak by som mala dcéru, určite by bola Lucia. je to moje naj meno ♥

risolino
29. sep 2023

ja som tiež spokojná 🙂 a tiež som nemala žiadnu spolužiačku (ani na základnej, ani na strednej a ani na vysokej) volajú ma Lucia, Luci, Lucka, Lucinka, Lucik... proste všetko v pohode 🙂

autumm
29. sep 2023

My máme 2 ročnú Luciu, všetci meno chvália ze jeej take dlho nepoculi😊

lucia147852
29. sep 2023

Ja zas poviem opak🙈 neznášam to meno cely život. Luca -cuca, a podobne. Keď sme brali v 7 ľudské telo a poluciu to tiež bolo komentárov. Inak na strednej sme boli v triede 4 Lucie na zs 2. Vredy to bolo očividne obľúbené meno. 😂

mimikarol
29. sep 2023

Veľmi pekne meno 👍

ullala
29. sep 2023

Chvalim vyber 🙂

j93375
29. sep 2023

krááásne,take neotrepane,a tiez medzinarodné,číta sa ako píse,to aj pre mna plus,kto chce v detsve zdrobneniny a potom proste Lucia, bez zdrobnením,vhodné aj pre dievčatko a aj uz pre dospelu zenu

lusanko
29. sep 2023

Jednoznačne áno a to nielen preto, že aj ja sa tak volám 😀😀😀 celý život som spokojná. Brat ma síce chvíľu volal Lucifer, ale nebrala som to v zlom 😉 mám dvoch synov a chlap chcel Luciu, keby bolo dievča.

bloger
29. sep 2023

Určite áno toto meno je pekné. Navyše je to aj vodný anjel.

luciah187
29. sep 2023

@lucia147852 mne nikto tak nehovoril. Asi si mala proste len smolu 🤷🏻‍♀️

anonymous87
29. sep 2023

Lucka je krasne meno

slniecko5
29. sep 2023

Máme doma ročnú Lucku, krásne meno♥️.

katka0123
29. sep 2023

@bloger prosim ta co je to vodny anjel? Mam dceru Luciu.

lucka_ke
29. sep 2023

@lucia147852 ani ja nemám rada svoje meno, nejako som sa s ním nestotožnila a mňa volali Luca 🙂

dahra
29. sep 2023

@katka0123 asi bloger myslel na vodu pre deti : Lucka tvoj vodný anjel 😁

kristiii
29. sep 2023

Lucia je pekné, ale iba v tejto verzii. My sme v detstve všetky Lucie volali Luca a to je hrozné. Takže za mňa sa neviem rozhodnúť.

luciah187
29. sep 2023

@kristiii nemuseli ste ich tak volat, ked sa ti to zdalo hrozne 🤦🏻‍♀️ mna nikto tak nevolal

fauko
Odpoveď bola odstránená
lujziana44
29. sep 2023

Velmi pekne meno a rozhodne nim nie je co pokazit

elenka.k
29. sep 2023

ahoj, pekné meno , teraz som si spomenula náš syn mal byť Liana 🙂

sanssa
29. sep 2023

je to pekne meno, klasicke, takze myslim, ze tym nic nepokazite 🙂

kristiii
29. sep 2023

@luciah187 🙄 ako dieťa som sa nad tým nezamýšľala, každý ich tak volal, volala som aj ja. Ako dospelej sa mi to nepáči a preto tak už žiadnu nevolám. A ani ako mame by sa mi nepáčilo, keby mi tak volajú dcéru. Rovnako ako sa mi nepáči napríklad Sofa, Kata, Lila...Samo, Paťo, Maro....a aj tak sa tak v dnešnej dobe decká oslovujú.

everlyn
29. sep 2023

Máme doma dcéru Lucku, už veľkú a s menom sme spokojní aj my aj ona, vybrala by som si meno znova 🙂

bloger
29. sep 2023

@katka0123 presne niekto to tu už napísal. Je to známa minerálna voda aj pre deti.

cervenaruza123
29. sep 2023

Ja som Lucia, ako mala som to meno nemala rada, teraz sa mi paci. Luca ma nikto nevolal, volali ma Lucka a Lusy, ked som niekoho nastvala, tak Lucia 😀 . A este Lucifer obcas, naj kamosky ma tak volali zo srandy obcas. Ale to mi prekvapivo nevadilo. Teraz sa mi zda, ze je malo Lucii, tak celkom originalne meno. Ja som v triede nikdy ani nemala spoluziacku s rovnakym menom, len v inych triedach boli.

luciad7
29. sep 2023

@lucia147852 presne súhlasím, ja neznášam svoje meno a hlavne keď ma volali Luca, ach jaj

idemo
29. sep 2023

Aj ja som lucia. Mám rada svoje meno. Manžel a všetci naokolo ma volaju Lu🤓 veľmi som si nato zvykla.

Strana
z2