icon

Meno Lukrécia

11. dec 2021

Viem že je tu tém s menami vela ale poznáte niekoho stým menom?Príde mi velmi vznesene

Strana
z2
janetinka27
12. dec 2021

@oblecenie99 veru ano 😂🤣

anonym0001
12. dec 2021

Co ti to dieta urobilo, ze ho chce takto trestat??? Byt tvoje dieta ta nenavidim navzdy...

naobedbuduspagety
12. dec 2021

Tak mne práve toto meno príde v poriadku, v mojom okolí je viac slečien s týmto menom a všetkým sa hodí, sú to milé, jemné dámy. Meno im pasuje k priezvisku. Aj keď osobne sa mi páčia skôr klasické mená, na tomto naozaj nevidím nič zlé. Ale napríklad moja mama by krútila očami, lebo je málo používané. My máme pre syna tiež vybraté také neotrepané meno a všetci sa nad ním pozastavujú. Pritom je normálne v kalendári len ho veľa mužov nenosí.

franci91
12. dec 2021

Myslím ze herečka Lukrecia Karderon hrala Esmeraldu.

jaga18
12. dec 2021

Mali sme cicu Lukreciu. A aj poznám Lukreciu, už dospelú, v škole ju volali Lucka

jaskolka
12. dec 2021

@franci91 Leticia Calderon

jaskolka
12. dec 2021

Mali sme na ambulancii pacientku Lukreciu, a dala to meno aj dcére,v tom čase asi 15 ročnej. Náhodou im to velmi sedelo, boli také klasicky pekne, živé bábiky. Neviem prečo mi prave to meno evokuje takú Barbie, ale ony skutočne tak vyzerali, štíhle blondínky, modré oči, jemné črty a taky spevavy hlas.

kamatopo
13. dec 2021

Môj triedny na strednej má dcéru Lucreciu. On je dosť sčítany a veľmi ho fascinovali Borgiovci. Ja som tiež nad ním uvazovala no druhu sme už nemali tak nič. Ale za mňa určite áno👍

kamatopo
13. dec 2021

@anonym0001 tak toto bol dosť silný koment. 🤦. Nehnevaj sa ale je to nádherné meno

zafir01
13. dec 2021

Kamošku Lukreciu prezývajú Luky. Beriem to meno ako každé ine

karolinakr
14. dec 2021

@10zabka Frankesteina

sticker
karolinakr
14. dec 2021

Mne sa veľmi páči, aj Letícia, aj Lorraine

Strana
z2