icon

Meno Lýdia

8. okt 2022

Ahojte, aký máte názor na toto meno? Nám sa veľmi páči, ale premýšľam, či to nie je už dosť zastaralé meno a neboli by naň hlúpe narážky.. Máte niekto osobné skúsenosti, prosím?

Strana
z2
rachel36a
8. okt 2022

Normalne meno..vzdy krajsie ako Jessica, Deana a podobne prevzate cudzie mena... Za mna ano...

chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
yvanielka
8. okt 2022

Je to pekné meno, málo používané. Lucid style má dcéru s tým menom a to je neskutočné krásne dieťa 🙂

rachel36a
8. okt 2022

@chiaraaaa ze to znie hrozne so slovenskym priezviskom...mame mnozstvo krasnych slovenskych mien... A uplna topka je ked ich zdrobnovanim "poslovencia"...nspriklad poznam dievcatko Athena, a hovoria jej Atenka...otrasne....za mna je Lydka urcite krajsie meno...

nelca84
8. okt 2022

Mne sa Lydia paci

simsalabim
8. okt 2022

Moja dcera ma kamaratku s tymto menom. Je to neokukane, vznesene meno. Volali ju Lyduska, no ona sama si teraz zela, aby ju vsetci volali Lydia.

svokrinjazykmonika
8. okt 2022

No mne sa veru nepáči. Pre dospelú ženu ešte áno ale mať dievčatko a volať ju Lydka, Lýdinka 🤮

jasminkaj
8. okt 2022

Malá Lyduška aj dospelá Lýdia sú krásne mená... práve naopak, teraz idú dosť do módy 😉

autor
8. okt 2022

@svokrinjazykmonika Nič v zlom, ale keď sa ti to meno nepáči, dá sa to vyjadriť na úrovni rozumného dospelého človeka…

filipka250
8. okt 2022

Velmi pekne meno. Nebude ich v skolke 30.

svokrinjazykmonika
8. okt 2022

No veď áno, nepáči. A čo je problém? Ten grcajúci smajlík? 😂 Proste to meno na mňa tak pôsobí. Máš tu jeden jediný negatívny koment proti tomu menu a ty to nemôžeš prežiť 😂 nejaká citlivá, nie? Ja napríklad budem mať Melisku a je mi názor ľudí na to úplne voľný, nemusím kôli tomu ani zakladať fórum na MK 🤷 Mne sa páči, mužovi sa páči, tak je vybavené...

kristiii
8. okt 2022

@rachel36a tak zrovna verzia Lydka nie je za mňa o nič lepšie ako Atenka.
Ale originál Lýdia znie fajn.

autor
8. okt 2022

@svokrinjazykmonika Nie, neprekáža mi vôbec negatívny názor, práve preto sa aj pýtam. Ale aj ten sa dá vyjadriť kultivovane.

tomikejt
8. okt 2022

Lýdia je krásne meno. Moja mama sa tak volá a dodnes jej vyčítam že mi nedala meno po sebe 😁

slavomira236
8. okt 2022

Áno pekne ako veľká Lýdia ako malá Lyduska ja mám Sabinku a je jedina v škôlke je tam cca 140 deti

rachel36a
8. okt 2022

@kristiii vec nazoru...Lydka je pekne meno, Atenka je skomolenina ktora sa nikde na svete okrem slovenska nepouziva

markaterka
8. okt 2022

@svokrinjazykmonika lenže dieťa je dieťaťom iba pár rokov, potom je to dlhú dobu dospelá žena...
Autorka - meno je úplne v pohode. Dala by som ho.

kristiii
8. okt 2022

@rachel36a veď som napísala, že za mňa...btw vo svete by bola aj Lydka skomolenina...bola by proste pekne Lydia.

dilino
8. okt 2022

Aj za mňa áno

rachel36a
8. okt 2022

@kristiii ved preto pisem ze na slovensku po slovensky

karolinakr
8. okt 2022

Ja som mala na ZŠ dokonca 2 spoluxiačky Lydky

ankare
8. okt 2022

Pekne meno.

jakoma
8. okt 2022

Pekne meno, aj kamoska sa tak vola, my ju volame Lydia a jej manzel/rodicia Lydka

vroni
8. okt 2022

Mne sa paci. Neterka ma Lydiu, volajú ju Lila (alebo Lyla, ťažko povedať, nepíšu jej listy). A aj účtovníctvo nám robí jedna veľmi milá a šikovná pani Lydka. Takže aj pozitívne asociácie mam.

loyda
9. okt 2022

Pekne meno, mne sa páči. Ale kamoška robí v pôrodnici a vravela, že teraz sa rodia samé Lýdie a Bianky.

daniela2202
9. okt 2022

Strašne tvrdé.... a nedajbože jej budú hovoriť Lyda

zorana999
Autor odpoveď zmazal
zuzanaokasova
9. okt 2022

Krásne meno. Tiež sa mi pre dcéru páčilo,len mi doma neprešlo.

palomka
9. okt 2022

Moja teta sa tak volá a príde mi úplne normálne. Jedine ju a malú Lydiu co ma Lucid registrujem.

Strana
z2