Meno Lýdia
Ahojte, aký máte názor na toto meno? Nám sa veľmi páči, ale premýšľam, či to nie je už dosť zastaralé meno a neboli by naň hlúpe narážky.. Máte niekto osobné skúsenosti, prosím?
Je to pekné meno, málo používané. Lucid style má dcéru s tým menom a to je neskutočné krásne dieťa 🙂
Mne sa Lydia paci
Moja dcera ma kamaratku s tymto menom. Je to neokukane, vznesene meno. Volali ju Lyduska, no ona sama si teraz zela, aby ju vsetci volali Lydia.
No mne sa veru nepáči. Pre dospelú ženu ešte áno ale mať dievčatko a volať ju Lydka, Lýdinka 🤮
Malá Lyduška aj dospelá Lýdia sú krásne mená... práve naopak, teraz idú dosť do módy 😉
@svokrinjazykmonika Nič v zlom, ale keď sa ti to meno nepáči, dá sa to vyjadriť na úrovni rozumného dospelého človeka…
Velmi pekne meno. Nebude ich v skolke 30.
No veď áno, nepáči. A čo je problém? Ten grcajúci smajlík? 😂 Proste to meno na mňa tak pôsobí. Máš tu jeden jediný negatívny koment proti tomu menu a ty to nemôžeš prežiť 😂 nejaká citlivá, nie? Ja napríklad budem mať Melisku a je mi názor ľudí na to úplne voľný, nemusím kôli tomu ani zakladať fórum na MK 🤷 Mne sa páči, mužovi sa páči, tak je vybavené...
@svokrinjazykmonika Nie, neprekáža mi vôbec negatívny názor, práve preto sa aj pýtam. Ale aj ten sa dá vyjadriť kultivovane.
Lýdia je krásne meno. Moja mama sa tak volá a dodnes jej vyčítam že mi nedala meno po sebe 😁
Áno pekne ako veľká Lýdia ako malá Lyduska ja mám Sabinku a je jedina v škôlke je tam cca 140 deti
@svokrinjazykmonika lenže dieťa je dieťaťom iba pár rokov, potom je to dlhú dobu dospelá žena...
Autorka - meno je úplne v pohode. Dala by som ho.
Aj za mňa áno
Ja som mala na ZŠ dokonca 2 spoluxiačky Lydky
Pekne meno.
Pekne meno, aj kamoska sa tak vola, my ju volame Lydia a jej manzel/rodicia Lydka
Mne sa paci. Neterka ma Lydiu, volajú ju Lila (alebo Lyla, ťažko povedať, nepíšu jej listy). A aj účtovníctvo nám robí jedna veľmi milá a šikovná pani Lydka. Takže aj pozitívne asociácie mam.
Pekne meno, mne sa páči. Ale kamoška robí v pôrodnici a vravela, že teraz sa rodia samé Lýdie a Bianky.
Strašne tvrdé.... a nedajbože jej budú hovoriť Lyda
Krásne meno. Tiež sa mi pre dcéru páčilo,len mi doma neprešlo.
Moja teta sa tak volá a príde mi úplne normálne. Jedine ju a malú Lydiu co ma Lucid registrujem.

Normalne meno..vzdy krajsie ako Jessica, Deana a podobne prevzate cudzie mena... Za mna ano...