Meno Maxim pre chlapčeka
Čo myslíte?
Nie je to moja salka kavy, ale je pekne.
@maximko25 mne ten maxík príde ako psík :( zato sa tomu menu vyvarujem. Ale maxim je pekné len ja ho nechcem volaťcl celý život Maxim.. Ale to maxi nieje zleee 🙂
Chcieť môžeš, ale ľuďom nerozkazes, s tým počítaj, budú ho volať kadejako
@viestta nezaujímajú ma iný ľudia.. Vravím že ja ho tam volať nechcem..
My sme si to tiez hovorili v rodine,ale je to proste Maxik a vobec nemam pocit,ze je to pes. To su len blbe predsudky. Maxim je krasne meno a skratky Max,Maxo su tiez pekne
@viestta my mame dceru Tamaru. Volame ju iba Tamarka alebo Tamara. Na Tami nereaguje alebo kazdeho opravi, ze ona je Tamarka.
Takze aj s Maximom to moze dopadnut takto.
Mne sa nepáči ale to je môj názor. Ty daj svojmu dieťatku také meno ktoré Teba zahreje pri srdci.
@xsimonkax toto vyberal priateľ, jemu sa žiadne iné nepáči
Sak ho volaj ako chces! Co je toto za trapnu diskusiu? Nudkame sa?
Pekne meno 🙂
Super! A aj pre dievca je Maxine 🙂 Len asi vhodnejsie pre tych, co neziju na slovensku a neplanuju sa prilis skoro vratit 🙃
Pekné meno
švagriná dala synovi... žiaľ zomrel krátko po pôrode
Teraz tiež populárne, za mňa normálne v pohode meno...najdôležitejšie je, nech sa páči vám.
My máme Maxima a táto forma mena sa mi páči, voláme ho Maxík, Maxíček, Macko 🥰
Veľmi pekne meno. Mala som ho v zálohe, ak by bol chlapec. Ale mam tri dievčatá ♥️
Maxima, Maxo, Maxik máme v rodine, pekné menko.
Akoze mne nie.....vobec to neporovnavam so psom ale ano niekomu to pripomina.v dospelosti ho urcite maxik volat nebudeme a maxim hovorit babetku a malemu chlapcekovi mi pride take chladne ale tak ja si nepotrpim na original mena,su ludia ktr povedia okoliu ze takto ho nevolajte a akceptuju to.mne osobne toto nevadi;)mne sa zasa nepacia ine mena......hlavne dievcenske napr mia,lea,ela a podobne ;) ale 100 ludi 100 chuti.
Môj syn sa volá Maximilián,a voláme ho Maxi,Maxika,Maxim
Hm neviem ci sa mi páči, nepáči, možno to vyznie cudne😬, ale mame doma najmladsieho Maxima /za mňa ešte ani v deň pôrodu by nemal meno, vyberali chalani doma/, nevolame ho nijako inak, len Maxim /význam mena na neho aj sedí, ide ozaj na maximum🤭😁 mojich nervov a síl/. Mne osobne sa vseliake tie skratky a zdrobneniny nepáčia. Ani sa to k nemu nehodi. A on ani nereaguje na nič ine😁 a to zistili aj v jasliach, tak sa ma hneď pýtali ako ho doma volame☺️
my sme mali psa Maxa, ale ja mám to meno (možno aj vďaka tomu, že to bol úžasný pes...) veľmi rada a vôbec ho nepovažujem za výlučne psie meno
Je ich už tak veľmi veľa. Maxím, Max.
Za mňa jednoducho nie, je veľa krajších mien, ktoré nebude mat na ihrisku každé druhé dieťa.
My máme Maxima 🙂

My mame❤️volame ho Maxi, Maxik Max 🙂maxim ked vymysla🙂 ale skratky pouzivame pri bsetkych detoch takze sme tak zvyknuti