icon

Meno Maxim

12. máj 2025

Manzel si stale presadzuje toto meno. Ja mam trochu pochybnosti ci je to aj meno vhodne pre dospeleho muza. Meno ako take mi nevadi len nad tymto rozmyslam. Co myslite?

oceanahory
12. máj 2025

Ja si myslim, ze by ste sa mali dohodnut s manzelom 😁👍🫣.

jarka2013
12. máj 2025

Je to pekne meno a hodi sa aj pre dospeleho muza
Moja dcera mala na vysokej skole spoluziaka Maxima..Ale mala by si byt aj ty stotoznena s tymto menom.

standusina
12. máj 2025

V Bojniciach je penzion Maxim 😀 😀 Staci ti to? 😀

sowhat
12. máj 2025

som jediny, koho pri Maxim napadne hned Maxim Turbulenc? :D

beata_k
12. máj 2025
@sowhat

@sowhat Ano jediny

patta89
12. máj 2025

Moj syncek sa vola Maximilián 🙂

beata_k
12. máj 2025

Aj tak ho budu volat Max, takze to mas jedno. Skoda, ze je zvykom skracovat mena.

deti95060810
12. máj 2025

za mňa ok...

simsalabim
12. máj 2025
@sowhat

@sowhat ano, mna napadne Maxim Gorkij 😂

Autorka - podla mna pekne meno, hodi sa aj pre dieta aj pre dospeleho muza.

arieska
12. máj 2025

môj syn je Maxim. Nie je síce dospelý, má 13 a začína vyžadovať aby ho začali ľudia volať Maxim. Predtým to boli zdrobneniny. Maxík, Maxíček... niektorí ho volajú Max, Maxo...ja Maxi

sovica
12. máj 2025

Autorka, mne sa meno Maxim páči a hodí sa mi pre dieťa aj pre dospelého muža.

colsami
12. máj 2025

Pekne meno. Hoc aktualne mam v okoli velmi vela malych Maximov, takze evidentne oblubene.

obchod112
12. máj 2025

Mám syna Maxima. Má 25 rokov, vtedy, keď sa narodil, toto meno ešte nebolo také populárne. Keď mal asi 8 rokov, hovorí....mami mne sa páči moje meno.🙂
A aj ako dospelému sa mu páči
Je to medzinárodné. A význam mena je...... Veľký.

tilly
12. máj 2025

Poznám troch pubisov maximov. A kopec psov s menom Max aj my sme mali retrievera Maxa a bol to zlatý satan

elzena2
12. máj 2025

Keď je ten časopis Maxim vhodný pre dospelého muža,tak aj to meno :D

vieronika14
12. máj 2025

Ahoj ja mam Maxima a aj ho tak volam
Mne sa to meno páči a aj sedi s priezviskom pekne

thereisabear
12. máj 2025

Podľa mňa v pohode aj pre dospelého.

mabenn
12. máj 2025

ja som trochu zaujata, lebo syn dostal toto meno a s muzom sme sa na nom zhodli, krasne sa hodi aj k priezvisku...prezyvaju ho Max, Maxo, Maxik, ja ho volam normalne alebo "Maximus" :D (ano, gladiator) v skolke sa toto meno este vyskytlo a myslim, ze je pomerne popularne v dnesnej dobre, urcite pre dospeleho muza je to krasne meno, mne znie honosne

evcagabi
12. máj 2025

Pekne

terezkaarthuramax
12. máj 2025

Mne sa tato forma mena nepači ale Skratka Max sa mi.páči veľmi.❤️

terezkaarthuramax
12. máj 2025
@tilly

Poznám troch pubisov maximov. A kopec psov s menom Max aj my sme mali retrievera Maxa a bol to zlatý satan

@tilly zlaty satan? 🤔

michaela329
12. máj 2025

Mala som žiaka, aj tak ho všetci volali Max 🤷 Ale mne sa napríklad páčilo volať ho Maxim, už bude čoskoro maturovať a mne to meno nepríde detské.

kristiii
12. máj 2025

Pekné meno, za mňa úplne v pohode aj pre dospelého chlapa.

tilly
13. máj 2025
@terezkaarthuramax

@tilly zlaty satan? 🤔

@terezkaarthuramax hej, pekelný pes 😅.

malary
13. máj 2025

My máme Maximiliána. Myslím že je to v pohode. Je veľa psíkov s tým menom, ale asi nevedia, že zverom sa ľudské mená nedávajú. Mne vždy napadne spisovateľ Maxim gorkij

terezkaarthuramax
13. máj 2025
@malary

My máme Maximiliána. Myslím že je to v pohode. Je veľa psíkov s tým menom, ale asi nevedia, že zverom sa ľudské mená nedávajú. Mne vždy napadne spisovateľ Maxim gorkij

@malary tak asi nemozu mat deti tak aspon psikovi dali meno ktore by dali dietatu kebyze ho mohli mat

tilly
13. máj 2025
@malary

@malary a aké mená sa dávajú psom? Veď 80% psov má ľudské mená, aj gina alebo Jessy alebo Bob (bobik) sú ľudské mená 🤷‍♀️. Náš sa volá Nairo a tiež ho má po jednom chlapovi...
Asi iba dunco a rex nie sú ľudské mená 😅

martinadomianova
13. máj 2025

Veď ho neskôr môžete volať skrátene Max. Nie je to špatné meno.

barbara9456
14. máj 2025

Hmm... Mna sa to meno nepáči, ale dôležité je to, čo sa páči vám. 🙂

kati1303
15. máj 2025

My máme Maxima, voláme ho Max ale kamaráti ho volajú Maxo, čo sa mne nepáči lebo to ozaj jak pre psa. ale uz mu to tak prischlo. Este máme doma Alexa, ja som to tak nakombinovala,,,Alex a Maxim :D