Meno Nathan, Nathaniel alebo Nathael
Čo hovoríte na meno Nathan,Nathaniel alebo Nathael?
Môj prvý syn je Gabriel. Hľadám niečo aby to pasovalo k nemu a aj k priezvisku kedže ho nemám typické slovenské.
@judit47 áno teraz som pozerala ze ktorá kedže som z Ba 😅 bude to Nathaniel deti ho budú volať Naty čo sa mi páči…
To posledné sa ani mne až tak nepaci😁
@oli18 už ma až tak nezaujíma lebo z Nathana/Nathaniela/Nathaela bol Samuel,Kamil,Rafael a neviem čo všetko ja som chcela vedieť či sa meno páči nie ze chcem iné meno pre dieťa 😅
@vanessad15 apson ze tak😅 je to 50/50 či sa páči ľudom …Keby ešte vedeli ze aké chcem dať dievčenské meno tak to ma tu už uplne zožerú 😂🙏🏽
@micolijana Tu sa žena príde opýtať či sa im páči meno ktoré by chcela dať, a namiesto odpovede na otázku dostnane dalších bambilión nápadov na meno😂🙏
@micolijana to by ma veľmi zaujímalo, že aké 😂 niekedy mám pocit, že pokiaľ nedáš tradičné meno, bude veľa hejtov
Náš sa volá Jonatán a zrejme je jediný v meste 😉 K priezvisku pasuje, nie je slovenské a krátke, dvojslabičné. Voláme ho bežne Jony. Aj po 12 rokoch som spokojná s menom, hodí sa mu 😍 Z tých troch by som vybrala kratšíu formu Nathan.
@micolijana Nathaniel je krasne. Moj najmladsi syn ma 2 krstne mena- Noe Nathaniel
Nezijeme na Slovensku
@motogirl699 dievča Annabella to mám vybrané už roky lebo môj muž ma babku Annu ja tiež a aj prababku a Bella z taliančiny som si to takto pospájala a som spokojná 😂 ale to som sa už napočúvala ze preboha podľa hororu ze začne mi liest pod stenách ze nikdy by som také meno nedala dieťaťu a podobne…asi len jedna kamoska povedala ze uplne top meno…
@vanessad15 áno presne a ja si tie mena spájam s nejakou osobou už,čo absolútne by som po takom človeku nedala meno svojmu dieťaťu 😁
@lolitka25 Noe je krásne ❤️ja som chcela Noah najprv ale to u muža neprešlo 😁
@micolijana náhodou aj podľa mňa pekné meno a vôbec by mi nenapadlo prirovnávať dieťa k hororovej babike 🤦♀️ my sme sa našťastie s mužom zhodli ešte predtým ako sme spolu začali radiť, že naše deti budú mať dve mená a hneď sme sa aj zhodli na verzii pre dievča aj chlapca, čiže som sa na nikoho názor nepýtala a aj teraz s tým občas má niekto problém, ale vôbec to neriešim. Pre mňa je podstatné, že sa to páči nám, nie sú to mená, ktoré by to dieťa mali uraziť, dehonestovat a viac ma nezaujíma 😅
@drakvak ja som rozmýšľala ze Nathaniel v skratke ho budú aj tak volať Nathan alebo Naty. Tiež mi to pasuje k priezvisku lebo nieje slovenské a môžem si v podstate dovoliť aj netradične meno.
@micolijana Neboj, v reálnom živote žiadny problém s menom nebude.To len na koni sa vždy nájdu problémy so všetkým.
@micolijana paci sa mi nathaniel, super vyber
@motogirl699 no to všetci dokonca aj môj malý Gabriel a sestra môjho muža obidvaja 12 ročný preto som sa zľakla ze sa jej budú deti smiať😅muž ako veľmi sa mi k menám nevyjadruje keby bolo nanom dieťa sa mi volá Tony Montana 😂🙏🏽
@micolijana neviem ci u nas v skole syn nema vo vedlajsej triede Nathanaela alebo ako presne sa pise...v pohode, nie je problem, kazdy si zvykne... ja pri 3 detoch nevidim ziadny problem v skolke ci skole, ze niekto je Jozko, Adamko, Samko, ci Timotej, Alexej, Zojka, Timea, Nelka, Ninka, Anicka...
@micolijana k priezvisku sa hodi. Ak sa Ti paci, daj. Ja by som zvazila mozno Samuel, alebo aj ine, ale to len preto ze mam pocit, kde sa otocim, tam Nathaniel a Lillien. Aspon v mojom okoli. A trosku mi to pripomina "na-tanier" 🤭
@coco1 Samuel určite nie tých mám v okoli milión to meno bolo populárne už pred 12 rokmi keď som čakala Gabriela preto som ho nechcela dať už vtedy aj dokonca v rodine mame malého Samuela…ja v okoli nemám žiadneho Nathaniela ani nepoznáme nikoho s takým menom 😅
@micolijana vcera som isla okolo hlucika mladych, a jeden tam oslovil.druheho Nataniel... zaujalo ma to, aj to pekne znelo...pekne meno
@micolijana synovec sa vola Natanael, sestra tiež vyberala z mien aby sa hodilo k staršiemu,ktorý sa vola Emanuel, takze boli vo výbere ešte: Rafael, Gabriel a Daniel. Teraz sa už takto vola veľmi veľa chlapcov, keď s tým prišla sestra pred 15r tak na matrike mali veľký problem ho zapísať a museli to všelijako dokladovať, že take meno existuje.
@micolijana oficiálna verzia je Nathaniel
Moja sesternica má troch synov, volajú sa Daniel, Samuel a Gabriel.
@lilianakraso12 moja mama z toho urobila zas Natanier 😂
@micolijana ahoj tak nakoniec bude Nathaniel? Ja cakam tiez chlapceka ale zvažujem kratšiu verziu bud Nathan alebo Natan 🙂 tiez neviem ktoru 🤣
@micolijana Nathaniel je krásne ☺️
@anielicek009 za mňa skôr Nathan to je krajšie 😁áno bude Nathaniel nejako ma to neprešlo do teraz a keď si pozerám iné mena skončím stále pri tomto 😂🙏🏽
@micolijana dakujem ti krasne 😘 a prajem štastlivy porod kedy mas termin?
@anielicek009 nemáš začo ❤️7.1. na moje narodeniny 😅😂🙏🏽

@micolijana ved tym, ze si zalozila diskusiu, sa vlastne pytaz na nazor inych 🙉