Meno Nathan, Nathaniel alebo Nathael
Čo hovoríte na meno Nathan,Nathaniel alebo Nathael?
Môj prvý syn je Gabriel. Hľadám niečo aby to pasovalo k nemu a aj k priezvisku kedže ho nemám typické slovenské.
za mňa moc komplikované na pomery SK
@nelca84 myslíme úplne rovnako, tiež som chcela napísať Daniel...
autorka - Kamil?
Nathan, načo zbytočne komplikovane meno?
Z tých troch sa mi najviac páči Nathaniel (len by som ho dala bez h - Nataniel)
A citalo by sa to "Nejtn"? Mne sa to paci len aby to vedeli ludia precitat.
@nelca84
@micolijana prve ma napadlo Daniel. Tieto, co si uviedla...jazyk by som si polamala. A nikto by nevedel, ako to ma napisat, hlavne tie 2 posledne varianty. Za mna DANIEL.
ach jaaaaaaaj ...👎😨
daniel alebo samuel
inak kamoska ma natanael - z biblie
A to posledne sa ako cita?
@micolijana prvé dve. Pekné mená 🙂 Nathael sa mi nepáči..
Pri takom mene /tretie/ budete celý život bojovať s tým, aby ste ho hláskovali, kdekoľvek prídete. Za mňa keď už z týchto by som mala vyberať, tak to prvé.
komplikovane, hlasujem za Daniel, Samuel
Nathan
My máme Gabriela a Moja sestra veľmi chcela, aby sme ďalšiemu dali meno Nathaniel... Dali sme Daniel 🙂
este aj Emanuel je zaujimave
@micolijana mená sú pekné, ale ak žijete na Slovensku, rátaj s tým, že ti ho budú "przniť". Hlavne staršie generácie (povedala by som možno aj 40-50 + ) nebudú vedieť také meno prečítať a ani napísať.. toto by ma veľmi odradilo a nespravila by som dieťatu to, že bude musieť x - krát niekoho opravovať a svoje meno všade hláskovať dosť možno aj v jeho dospelosti
@deti95060810 Kamil Micoli to sa absolútne nehodí 😅
@micolijana my máme pre syna (ak sa zadarí) vybraté dvojmeno, ako aj pre dcérku a jedno z nich je Nathaniel
@jana0215 nato som pripravená ale nechcem slovenské meno kedže k priezvisku Micoli sa ani nehodí.
@pribinak to len kvoli tej koncovke el by mi to išlo viac ku Gabrielovi 😅
@micolijana Mame v rodine Nathana. Otec je cudzinec I priezvisko zahranicne. Ale za mna je to jedno. Mne sa bud meno paci, alebo nie, bez ohladu na povod mena. Ked ste s nim stotozneni, nerieste nazor inych ludi.
@micolijana však a cely život bude hovoriť že ja som nathael a brat je Gabriel ? Alebo?
A hlavne veľa ľudí to ani nebude vedieť vysloviť
@micolijana dala by som jednoduchsie.Paci sa mi Adrian,Damian,Marko
Rafael 😉 (resp. Raphael ale to sa mne nepáči)
@ivkasolteska Damian a Marko sa mi páči ale už ich máme v rodine.Tie by sa hodili aj k priezvisku.
@abbey1 no to ze nemám slovenské priezvisko čiže typické slovenské meno absolútne neprichádza do úvahy. A nechcem ani meno ktoré je bežne a ma ho každé 3 dieťa.
@motogirl699 Nathaniel je krásne výnimočne meno podľa mňa…aj samotný preklad je Dar boží. V svojom okoli nemá nikto také meno.

@micolijana a co napr. Daniel? Tie co si napisala sa mi zdaju nejake komplikovane.