Meno Nevena
Baby co hovorite na meno Nevena.. mne sa veľmi páči také pre mňa iné.. malo tu počutelne .
Ťažko zapamatatelne, nevýrazné, ľudia ju budú komolit...ale teda keď sa ti páči tak ho daj....
mne sa páči
@chadkroeger aj mne veľmi
Ak sa páči tebe, otcovi dieťaťa, hodí sa k priezvisku tak sa nenechaj odradiť. Sto ľudí, sto chutí 🙂
hodí sa k neviovi 👍 to tiež neviem kde belohorcová vyhrabala, asi ste hrabali spolu 😉
a cita sa s ň alebo n?
ked na slovensku, to nebude kazdy vediet, ako to je.
a mne sa nepaci lebo mi to pripomina slovo neverna. a je tam to "ňe-, ako "nie :D
ale kludne. ja mam tiez deti s nezvycajnymi menami a ludia tiez dakedy pozeraju, ze coze??:D
Ja celkom nechapem, preco si mamicky overuju nazor u cudzich osob. Ak sa Ti paci, nevahaj. Mysli pri vybere na dceru, nie na seba a nepomylis sa. Raz sa ta bude pytat, preco si vybrala to meno.
Ja mam Natašu. Vyber bol jednoznacny. Rodina bola zhozena, ze take zastarale meno. A dnes sa dcera tesi, ze je jedina v triede.
Super meno, mam kolegynu s menom Nevenka. Ak sa ti paci, chod do toho!
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Nevena
Za mna teda pekne meno, ale kedze mame slovenske priezvisko a nie chorvatske, tak sme dali take beznejsie mena pouzivane na Slovensku.
neviem sa rozhodnut, aj sa mi paci aj mi pride take, ze az moc. ale skor teda som k tomu naklonena, ze ano. lepsie ako tie take americke a podobne mena.
to je hlavne aby sa tebe pacilo a mužovi. 100 ludí 100 chutí. ja by som nedala osobne.
@athom 😁😂😁😂👍👍👍
Pár bulharských kolegýň sa volá Nevena. Ale k bežnému slovenskému priezvisku sa to podľa mňa nehodí.
@evamarek77 Volajú sa Teo a Wit. Wit je staré poľské meno. Voláme ho Witek.
Prepáč, no mne sa teda nepáči. Príde mi také tvrdé a neviem si predstaviť ani žiadne priezvisko, ktoré by sa k nemu bolo len tak hodilo
Ak sa ti tak strašne páči, choď na matriku a daj si svoje meno zmeniť na meno Nevena. Len tak, aby si si skúsila, aké je to "super" mať divné meno, ktoré musíš každému vysvetľovať.
Myslím že je to meno bulharského pôvodu.Hlavne je,že sa páči vám.Mne sa tiež celkom páči😉
Nemusia mať všetci rovnaké mena.Kazda druhá je Sofia,Sara,Nela...
Mne to pripomina nazov auta. Napr Fiat Nevena. A deti jej v skole ako budu hovorit? Neva.
Ja sa volám Nevena mám samé pochvali na moje meno a som spokojná

Hrozné meno