icon

Meno Niam

pusy
27. jún 2020

Chcem dať bábätku-chlapec meno Niam, no je to dievčenské meno, samozrejme v zahraničí ho používajú aj chlapci ...nejaké skúsenosti?????

Strana
z6
yanni
29. jún 2020

@perdulka7 Nie k narodeninam. Blahozelanie k narodeniu dcery. Este ju ani nevidela. A nie, nepodvolili sa. Jednoducho sme deti sa predstavia ako sa volaju. A Antonia nie je Tonicka. Moja dcera by na to ani nereagovala, keby niekto tak na nu zavolal. Jednoducho to nepozná. Zaujimave, ze chalanov nik inak nenazval, len tak ano maju v RL. Lebo tazko to asi pojde aj Slovakovi an SK z ust: C(K)onradko???? omg Alebo C(K)lausko, ci ako? Ved to je riadne zhovadene (prepac za vyraz).

yanni
29. jún 2020

@janduska Neviem ale mne to neznie tvrdo. Je to nromalne klasické a krasne meno (ja mam dve krstne mena, druhe je Maria o mojej babke). Ale lepsie Maria eko Mara alebo Marka. Hroza. My mame v rodine z muzovej strany dvojnicky, budu mat o mesiac dva roky a dievcatko sa vola Marie a oslovuju ju len tak a nijak inak. A ani si to inak nevim predstavit. Nasa domovska krajina je DE a aj tu tu su zdrobneniny mien ale mne to usi vykruca ako vedia krasne mena tym zdrobnenim zhovadit. Casto to zinc uplne inyk año povodne meno.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Strana
z6