Meno pre bábätko
Ahojte... poraďte pekné meno, aj dievčenské aj chlapčenské, nechceme vedieť pohlavie 😀
zvažujeme úplne klasické meno z kalendára...len nás zatiaľ žiadne neoslovilo...
Ako sa volajú vaše detičky? Nejaká inšpirácia;)
Ja som Katarina, manžel Michal, nechceme žiadne zahraničné mená ako napr. Noemi, Marcus atď. ďakujem🙂
Ja mám doma Hanku. Páčia sa mi aj Zuzanka, Julka, Alžbetka a Dorotka.
Naše deti sú Ivan a Milena 😊
Ja mam Melaniu je v kalendári 30.6 🙂
Adam, Andrej, Adrián, Lukáš, Michal
Eva, Karolína, Karin, Gabriela, Alexandra, Martina
Naše dievčatá sa volajú Linda a Slávka (po mne)
Ak mi bude dopriane tak dievcatko bude Sara a chlapec Maros (po ockovi). To sú prvé voľby. Ak by bolo ďalšie dieťa tak Ďalšie mena sú Salomea po mojej prababke, slebo Adelaida, Janko po mojom otcovi. Som zástanca našich krásnych mien, žiaden Marco,Thomas,Jessica a podobne. Adelaida je síce trochu nezvyčajne ale len čo som to meno počula prvý krát tak mi ostalo v hlave 🫠 pri mene treba myslieť nato, ako svoje meno bude vnímať dieťa keď bude mat napr.30 tokov. Už som sa stretla s menom Lili Star. A popravde, takéto meno mi hneď evokuje meno herečky z filmov pre dospelých. Myslím že raz sa zan bude hanbiť.
Ondrej, Júlia
Mne sa páči Júlia, Eva alebo Jurko
Ja mám doma Jurka a Mišku
Adrian,Adriana
my mame Dominiku, Mariannu a Ondreja 🙂
Naše deti sa volajú Simonka,Emka,Miško a Mária ale páčia sa mi aj Dalibor, Tadeáš, Damián,Oliver,Gregor a Sofia, Veronika, Anička, Lucia, Evička.
Roman, Diana
Mne sa momentalne velmi paci Noel a pred 11 rokmi ked som cakala dcerku/Karin/,vtedy keby sa mi bol narodil chlapec,bol by Damian
No čo autorka- keď ti ženy vypísali kalendár tu, tak je to lepšie ako keď si ho listujes doma? Daj Adam alebo Eva a máš vybavené
My mame Zuzku a veru je sama široko ďaleko a keď na ňu zakričím na ihrisku všetci že jeeeej aké krásne slovenské sme už dlho nepočuli
My mame: Simon, Anna, Jonas...samozrejme s makcenmi
Ingrid, Tatiana, Natália, Dagmar, Vladimíra, Veronika
Vladimír, Mário
Dorotka a Terezka pre dievčatko, pre chlapca Martin, Ondrej,Jakub
Naše sú Elena, Marek. Ale páči sa mi Liana, je v kalendári 😉 za chlapca radím Martin 😉👍
Ja mam Simonku vysnivanu od detstva meno dostala po mojej babike
Chlapcov mam Juraja to si manzel presadil , a maly je Jakub tiez meno ktore sa mi pacilo 20r.
Krsnatka mam Julianu a Filipa.
A vo vybere som mala Richarda, Radovana, Andreja ,Branka , Mareka, Tomasa
Nataliu, Alzbetu, Barboru .
Je vela krasnych slovenskych mien .
Ja mám Viliama a Júliusa..ak sa nebodaj rozhodneme pre tretie tak sa mi páčia Henrieta/Eugen. Ale či to je tredicne neviem.
Grétka, Boris
@mon29 😂 toto je výborné. A aké meno sa pani matrikarke páčilo?
Mame Nelku a keby bol chlapcek, tak Lukas 😅
My máme Zoju, Vladka a Liu.
My máme doma Janika a Evku 🙂
Soňa. Uz tu bola 3x, u mna velmi tesne prehrala... Chlapec Richard.

Eva a Michal.