icon

Meno pre bábätko

4. okt 2023

Ahojte, som na konci 8mesiaca s s manželom sa chceme nechať prekvapiť, teda pohlavie nevieme.
Rozmýšľame nad menami, nevieme sa vôbec zhodnúť. Mne sa páčia klasickejšie mená, napr. Agáta, Karin, chlapčenské ani neviem 🤷🏻‍♀️možno Ondrej.
Manžel mi zase navrhuje netradičnejšie mená ako Melissa, Neo. Mne sa to veľmi nepozdáva.
Aké mená sa páčia vám, poprípade ako sa volajú vaše detičky. Možno ma inšpirujete😄dakujem

Strana
z2
veronikapetra
4. okt 2023

Mame Melaniu a Sebastiana.

alina765
4. okt 2023

Ja mám Líviu 😍 ale páči sa mi aj Rebeka, Eliška, Melissa,Alina, Aurélia,Jennifer, Diana , Briana,Melania..Z chlapčenských Felix, Jakub, Timotej, Matias, Estebán Eliáš, Tobias, Filip,Brajen.

ada85
4. okt 2023

My máme Barborka a Stanku ak by to boli chlapci tak asi Adam, Róbert alebo Filip. Ale pekné sú aj Diana, Aneta, Lukáš a Tomáš

miska1145
4. okt 2023

Ja mám doma Natálku a Hanku sesternice sú Nikolka a Amálka páčia sa mi aj Agáta Adelka Lily Danka a z chlapčenských bratranci sú Adamko a Samko a páčia sa mi Jakub Nikolas Jurko

miska1145
4. okt 2023

A ešte Daniel

bamblbi
4. okt 2023

Ja mám Šimona a Matildu....ale kebyže mám este dievča tak Margarétka🌼

snehovica
4. okt 2023

doma mám: Natáliu, Karolínku, Viliama, Olíviu, Gabriela…. páčia sa mi ešte mená Viola a Krištof

popoluskaxy
4. okt 2023

Tieto netradičné výstrelky…Neo… ja by som sa tak volať nechcela 🤔 ani Melissa… Agáta a Ondrej sú nadčasové. Ak máte slovenské priezvisko, zbytočne vymýšľať nasilu echt zahraničné mená. My sme dali zo slovenského kalendára, ale menej časté: Viola, Valér, Malvína. Ak chce tvoj manžel niečo menej časté a ty zase tradičné, skúste možno Emanuel, Gabriel, Alfréd, Albert, Aurel, Miriam, Klaudia, Bianka, Petronela, Aurélia…
Držím palce, nech ste všetci traja spokojní ✊🏻

densi10
4. okt 2023

Mám Ninu a Líviu 🩷 z chlapčenských sa mi páči najviac Dominik. A dievčenských kopec, napr. Mia, Naďa, Liana, Aria, Sofia, Júlia, Linda a aj spomínaná Melissa.

autor
5. okt 2023

@popoluskaxy ani ja by som sa nechcela volat Neo ani Melissa. Vcera mi este navrhol Normu,ten chlap za mladi musel ficat na telenovelach. 🤣

bamblbi
Autor odpoveď zmazal
bamblbi
5. okt 2023

Asi ma rad Marilyn Monroe vlast.menom Norma Jean

mata90
5. okt 2023

Ja mám doma Ľubka, Jakuba a Michala , dievčenské by boli Anna, Mária, Terezka, Alžbetka

lindus555
5. okt 2023

@lia2022 moja dcéra je tiež melania a druhá Linda

maryetta
6. okt 2023

Ach moj muz tiez daval take mena ze som mu povedala ok. Ty das priezvisko. Meno vyberiem ja.
😂

aminka2325
18. nov 2023

Karin je krásne, Melisa s jedným “s” je také “slovenskejšie”

bolarazjedna
24. feb 2024

Ahoj, aké mená ste nakoniec vybrali, a mate chlapčeka ci dievčatko?

autor
25. feb 2024

@bolarazjedna ahooj, dalibora mame nakoniec 🙂

robinotina
11. okt 2024

Zachariáš

Strana
z2