Meno pre chlapca
Prosiiiiiim pomôžte mi s menom pre chlapčeka , napíšte mi aké sa vam páčia ale chcela by som niečo netypické , nech to nie je Adam Lukas Samko Jakub a pod. Určite niečo zahraničné , mne sa páči napríklad Liam,Matteo,Elian…ale aj tak ani jedno z nich nie je zatiaľ to čo by som chcela pre syna, skuste mi niečo napísať aj vy 🤗 dakujeeeem pekne , peknú sobotu ešte 🙂
Ja som strašne chcela Osvalda 😔 ale nevyšlo ani pri jednom dieťati syn je nakoniec Maxim Juraj 😂
Theo Leo
Kamaratka ma Saimona,mne sa este paci Marko,Damian
môj manžel chcel veľmi Svätopluka, volal by ho Sveťo.. celá rodina mi vyvolávala pred pôrodom či to myslí vážne, susedov a kamarátov aj presvedčil.. mne sa to nepáčilo, nakoniec máme Jakuba, sú v triede traja 😅 ale meno sme teda všetkým prezradili až po pôrode
@myvalik96 Keď bol malý, bol Jonatánko, Joník, Jonko, teraz už má 13, tak Jony. Pobavilo ma raz, keď si staršia pani suseda nevedela spomenúť a hovorí: “Ten chlapec, čo sa volá ako jablko.” 😜 Pasuje mu to meno veľmi, manžel vymyslel a hneď ako som sa mu prvýkrát pozrela do tváričky, stotožnila som sa s ním úplne ❤️
@veronicka88 jeej, aj my máme Krištofa. Ale troška staršieho, už má 7 🙂
Marek
@drakvak suseda myslela jonatánky, aj svokra tak hovorí dajakým jablkám 😄 my uvažujeme nad tým menom, len manžel sa bojí, že bude až moc netradičné, lebo nikoho takého nepozná. A ako ho volajú spolužiaci, kamaráti? Čo si naňho vymysleli? 😄tie deti sú úžasné v tvorení prezývok 🙈😅
Ešte som zabudla na jedno: synovec sa volá Kieran.
Ruben, Teodor, Krištof, Damián...
@myvalik96 Jony alebo Džony 😉 ale viac Jony. Je tu na okolí aj v škole jediný s tým menom, ale nevadí mu to. Dcéra je Naďa, tiež poznáme len jednu o dosť mladšiu. Nám nešlo o to, aby sa tak nikto iný nevolal, ale páčili sa nám. Ja som vymyslela meno dcére, manžel synovi. Priezvisko máme pôvodom maďarské, k obom menám sa hodí.
Ja mam dvoch synov, prvy je Janko a druhy Denis, mne sa vzdy pacilo meno Matteo ale chceli sme tradicnejsie, u nas sused sa vola Finn
Mam syna vola sa Matteo 💙
Anubis, braulio, horacio, virgilio, jesus, hector, hugo, chacinto, bernardo, rochelio, julius cezar, marco antonio, david, próspero, bienvenido
Robin
Ja by som dala meno netradicne Adrien, teraz som si to sice vymyslela ale páči sa mi to ,ale niekde také asi aj existuje🙂)
@simonecka008 najkrajšie meno🥰
Hudson
Marko
My mame v rodine Christophera , Olivera a nás bude Timotej
Johan
Markus
Sebastian , Benjamin, Mathias, Vincent, Thiago, Andres , Alvaro , Felipe , Cristiano 🙂

@denuss my ideme mat Nathana🥰