icon

Meno pre chlapca. Ja chcem zahraničné, muž skôr slovenské

lucka186
18. jún 2020

Ahojte. Prosím poraďte meno pre chlapca. Ja by som chcela zahraničné, muž skôr slovenské. Prešli sme už asi všetky a vôbec žiadna zhoda. Mne sa paci Liam, Noel ale muž ani počuť. Prosím nejaké tipy aj keď už sme asi všetko prešli. Ďakujem 😊

Strana
z4
jaass
18. jún 2020

@h2 absurdné

h2
18. jún 2020

@jaass Prečo?

jaass
18. jún 2020

@h2 pretože 8 ročne dieťa ti nemôže povedať či je alebo nie je spokojné. Psychológia........

queen_el
18. jún 2020

@sisaka no žial väčšinou povedia Liam ako sa to píše, alebo Liamko 😁

h2
18. jún 2020

@jaass 🤔 Hm, tak napriek tomu, že mi to 8-ročné dieťa nemôže povedať, mi to moje 8-ročné dieťa povedalo. Keby sa volal nejako tak, že by sa mu preto vysmievali, tak by asi dokázal posúdiť, že s tým menom nie je spokojný. Ja nechápem, prečo si myslíš, že by to nedokázal.

popoluskaxy
18. jún 2020

Už ti dali toľko dobrých tipov: Gabriel, Richard, Benjamín, Timotej, Samuel, David, Daniel, Adrian, Sebastián, Viliam, Oliver, Michael... ale k priezvisku Hudák skús naozaj zvoliť niečo dobre znejúce. A daj priestor aj mužovi, keď ti pristúpil na meno pre prvého. 😉

mironka
18. jún 2020

@chellina ano...je v Biblii,je to biblicke meno,ale povod urcite hebrejsky.... Ja mam Miriamku,Ester a Saru...su to biblicke mena s hebrejskym povodom.

lintu
19. jún 2020

Maximilián, Emil, Erik, Roman, Tomáš, Eduard, Igor, Marcel, Ján, Denis, René, Tibor, Eugen, Kristián

nenne9
19. jún 2020

Marko, Marco

nenne9
19. jún 2020

@dajana1983 tiez nechapem tie zahraničné mená silou mocou...no niektorí ľudia asi chcú aspon zniet svetovo😝

chellina
19. jún 2020

@mironka tak ale podla tej pani sa určite budete stretávať s tým ze sa ich každý pýta ci ste židia 😀😀😀

bambulka712
19. jún 2020

ja mám doma Timona, manžel nechcel také úplne klasické meno ale na tomto sme sa zhodli, veľmi sa nám páči obom.. Len doteraz stále vysvetľujeme, že je Timon a nie Šimon 🙂

semila001
24. jún 2020

Chlapčenske sa mi pači Liam a divcensle Kayla

h2
24. jún 2020

@semila001 Kayla? Je to vec vkusu, ale mne sa vôbec nepáči, znie to, ako nadávka.

semila001
24. jún 2020

@h2 cinske meno

pseudomonas87
25. jún 2020

@lucka186 a co taketo: Tadeáš, Matyáš, Tobiáš, Šimon sú zo slovenské mena a pritom nie tie zahranicne verzie ako matias, Lukas a podobne....

ollako
17. aug 2020

@stanislavicenka natrafila som na túto tému a musím ti povedať ,že máme podobny vkus na mena ako ja ...mám troch synov prvy je Peter po ocinovi, druhý mal byť Ondrej no nakoniec je Branko ( nie Branislav) no muž mal starého otca Ondreja a Branko sa narodil presne v dátum jeho umrtia ,nie rok , tak muž.mi vraví,že by to bolo super keby bol Ondrej ,ale tak nechal to na mňa a pri poslednom som chcela Radovana Radka.alebo Vrátka no muž totalnr Vrátka zamietol..môj brat sa tak volá, Radoavan a ak by chcel on po sebe, tak som to zavrhla a.muz vybral Martinka no súhlasila som najprv ,že v pohode no potom keď sa narodil dlho som si zvykala a nebola som úplne stotožnená, ba som až ľutovala...Radko by pre mňa lepší , no každopádne Martinko je veľmi podarené dieťa 🤗👶🏼

lenkakamen
4. dec 2020

@zafir01 cakame 2.chlapceka a neskutocne sa.mi simeon paci meno...nekomolia si ludiaia to meno nevravia mu simon abo šimon?

zafir01
4. dec 2020

@lenkakamen nie nekomolia, len sú väčšinou prekvapení, potom sa zamýšľa len povedia, že ráje nezvyčajné, no pekne a ze mu pristane (co si skutočne myslia neviem a je mi zo jedno 😁) starší sa vola Marek a dcérka sa volala Kristína.

nikayla
15. apr 2022

My sme tiež dlho hľadali také, na ktorom by sme sa zhodli. Podmienka bola medzinárodné a bez dlznov a mäkčeňov, vo výbere boli Erik, David a Viktor 😊

janamoto78
15. apr 2022

Michael, Robert, Martin, to sú celkom univerzálne mená. K priezvisku Hudák sa hodia. Mne sa veľmi páči meno Kaiden. Dcéra bude mať chlapca, ale mi to zamietla. Ona bude mať Ivana. Ale zas on bude mať zahraničné priezvisko. To meno, čo som vybrala, by to znieslo 😁 ale chcú viac slovanské meno.

travelllerka
15. apr 2022

Martin je medzinárodne a zároveň slovenske

ailiba
15. apr 2022

@lucka186 tak chapem tvojho muza, lebo Noel Hudak... To je strasne... Ale je vela univerzalnych mien. Filip Hudak znie tiez dobre.

kristiii
8. jan 2023

@lucka186 aké meno ste nakoniec vybrali?

nykkushka
8. jan 2023

My máme chlapca, Michael. Chceli sme niečo "naše" ale nie úplne. Babky sú "spokojné", majú Miška🤣 a my sme spokojní, že keď sa raz vydá do sveta, môžu ho volať Majkl alebo Mišel ☺️😛

Strana
z4