Meno pre chlapčeka k priezvisku
Ahojte zienky. Zaujimaju ma vase tipy na meno pre chlapceka. Priezvisko (Michalcik- Polacek).
Matej,Andrej,Cyprián.
@pupavka345 Rastislav, Richard, Lukáš 😉
Mne sa v mene pyta r,Richard,Rene,Patrik,Viktor,Oliver
Dakujem za tipy 🙂😉
Tobiáš💜
Michal Michalčík alebo Peter/Pavol Poláček.
Sú to krásne slovenske priezviská, hodia sa mi slovenske mená 🙂
@pupavka345 mohla by som sa opytat, ci uz mate nejakych favoritov co sa tyka mena? ☺️
@pupavka345 Matej, Ondrej
@pupavka345 Milan by bolo pekné a Neotrepané
Ja pozeram len tak zo zvedavosti Trnavsky hlas tam je rubrika babence a fakt na niektorych menach vidno, že rodičia ladili meno s priezviskom. Veĺmi pekne kombinacie vznikli, len su v menšine..Tuto musim este porozmyšlat.Aj jedno aj druhe priezvisko je ok
@pupavka345 Bruno
@pupavka345 Samuel
Radovan. Hodí sa k obom priezviskám, a nie je príliš frekventované.
@karolinakr Tiež to pozerám, ale niekedy je to až moc.😅 Dve zahraničné mená ku slovenskému priezvisku, ako keby jedno nestačilo... 😃
@drimonna niektore su hrozne, niektore take, ze rodičia si moc namahy nedali a sem tam pekne ladia..Inak tie iste mena sa tam opakuju.Teraz vynimočne som tam Izabelu videla
@pupavka345 nakoniec sme vybrali. Meno ma Adamko. ☺️
@panelacikova
A prečo by nemohol byť Michal?Mne by sa páčila táto kombinácia.A viete ako sa vraví 100 ľudí 100 chutí.
Verím,že maminka si vybrala aj tak podľa seba a túto diskusiu vzala len ako inšpiráciu.
@pupavka345 Šimon Adam Pavol ak teda slovenské alebo Marco Markus Michael Max Leo skus pozrieť keď máš termín či sa ti nepáči nejaké meno. Jedno dieťa má mesiac pred a druhe 2tyždne pred možno ťa niečo osloví. Potom daj vedieť ale šla bi som do niečoho krajšieho ako Teo Leo. Prajem šťastný vyber
Radovan

@pupavka345 pýtate sa či je ok nazvať dieťatko chudáčik a sama tak učinite 🤷🤦