icon

Meno pre dcéru: Tereza, Daniela, Lenka

7. okt 2022

Ahojte. Nevieme sa rozhodnúť. Ktoré by ste vybrali spomedzi:
Tereza (páči sa nám najviac ale nie je moc "tvrdé"?)
Daniela
Lenka?
Priezvisko slovenské klasické, hodí sa ku všetkým 3. Vďaka za názory, pomôže to.

leskovael
9. okt 2022

Lenka tuším ide viac do módy.. 😁 Aj minule tu bola diskusia ohľadom tohto mena.
Ja som Lenka a z týchto mien by som vybrala Tereza 🙂

tim123
9. okt 2022

Daniela a Lenka. Mas pravdu, aj mne ta Tereza znie tak tvrdsie 🙂

nojapredsa
9. okt 2022

Terezka za mňa.

zoe55555
9. okt 2022

Ja som Daniela a vzdy mi mama od malicka vravela,aby som sa tak aj predstovala, keďže som tak pokrstena.Vacsinou aj tak ma ľudia volaju Danka a nevadi mi to. Manzel mi hovori Daniela. Sestru mam Lenku a nepride mi divné, keď ma 32 rokov,ze je to meno pre male dieťa.Pacilo by sa mi Lenka aj pre druhú dcéru, keďže prva je Zdenka.By sa k sebe hodili -Zdenka Lenka. 😁

optame
9. okt 2022

Daniela

vmalcovska
9. okt 2022

Za mňa teda Tereza. Mame teraz chlapčeka, keby to bolo dievčatko tak dáme toto meno.

hanatom
9. okt 2022

Tereza

monuska1234
9. okt 2022

Mne osobne sa najviac páči Daniela 😊

majkaocka
9. okt 2022

Tereza tvrdé? Terezka ? Mne sa najviac paci z tých troch 🙂

akynka
9. okt 2022

Vsetky su super. My mame Lenku. 🙂

svokrinjazykmonika
9. okt 2022

Za mňa najviac Terezka, nie je to tvrdé, je to krásne meno, Daniela - Dana pôsobí tvrdšie a nemám ho rada. Ani mená na L nemám rada 😉 takže Terezka. Navyše Lenky a Danky poznám strašne veľa ale s Terezkou som sa stretla iba raz.

euka210
9. okt 2022

Za mna Tereza, pekne vznesene.

alzbet24
9. okt 2022

Ja som osobne za Lenku. Aj sa mi najviac páči z vybraných mien.

vsicka036
9. okt 2022

Lenku nie. Cely zivot mi vadi, ze sa predstavujem akoby zdrobneninou. A Lena je skarede.

ankare
9. okt 2022

@majulino ak Ťa volajú Lenocka,neber to v zlom, chcú Ti len pekne povedať 🙂

ankare
9. okt 2022

Terezka

vieronika14
9. okt 2022

Tereza

ufoonka
9. okt 2022

Môžu, kamarátka má Hanku a Alžbetku a nikto na matrike s tým problém nemal. Keď môže byť Esmeralda,Chuan,Evelyn ...a neviem čo 😀🤗🙆

limetka26
9. okt 2022

Za mna Tereza

annamivo
9. okt 2022

Máme Danielu 😍

farkaska
9. okt 2022

Moja dcéra je Tereza,,,,, všetci ju volajú Terez ,Terezka.🙂

kristina74
9. okt 2022

Mne sa najviac z tychto troch mien paci Tereza, mozno aj preto, ze moja najstarsia dcera je Terézia 🙂, ale uvazovali sme aj nad Terezou. V podstate je to jedno, volame ju Terezka, pre mna je to najkrajsie meno na svete, uz ked som ju cakala, prihovarala som sa jej tymto menom, aj ked som nevedela pohlavie, tak som to citila 😊.
Volame ju aj Tery, Terča, Terinka, Terka, ale pre mna najkrajsie je ozaj Terezka, pristalo jej ako malej a pristane jej aj teraz, ked ma 25 a o tyzden sa vydava 😁.
Aj Lenka je pekne a Daniela sa mi paci v tomto tvare, ale ludia radi mena skracuju, napr. ja som Andrea, vsade sa takto predstavujem a napriek tomu ma hned zacnu oslovovat Aďa, co sa mi nikdy nepacilo.

zuzkaferko
9. okt 2022

Daniela je z nich top za mňa🙂 a nie je také rozšírené, aspoň čo počúvam okolie.

vla_dan
Odpoveď bola odstránená
soninka9
9. okt 2022

Daniela 😊

kalka26
9. okt 2022

Danielka

lenkaaa25
9. okt 2022

Ja som Lenka - 32-ročná kofa 😁 a nemám problém keď ma niekto osloví Lenka, Leni a dokonca mám rada, keď mi niekto povie Lenočka.
Meno Terezka sa mi tiež veľmi páči, predstavujem si malé bábätko v perinke, ktoré by som volala Terinka, Terka.
Meno Daniela/Danielka sa mi páči, ak ju tak aj budú oslovovať, nie Danka. Ale to je aj na Vás ako si ich naučíte a hlavne, či Vás budú rešpektovať.

andel7766
9. okt 2022

Lenka 🙂

slavomira236
9. okt 2022

Z týchto Daniela

slavomira236
9. okt 2022

@kristina74 dcérka má Daniela v triede v škôlke každý ju vola Danielka