Meno pre dievča na M
ahojte. Ja, môj manžel a syn mám krstné meno na M. Priezvisko tiež. Hľadám pekné zaujímavé meno pre dievčatko. Prekvapivo na písmeno M 💗. ďakujem 🙂
mia
Matilda
este by som poradila pozrite si aj vyznam mena nech uz je na akekolvek pismeno 🙂
Mia je krasne a Margaretka
@diamond007 aj u nas je Mia macka :D
@monammm Michaela, Mária, Matilda, Mia, Marika,.... https://www.kvizy.eu/kalendar/slovenske-mena-na...
Už to tu bolo spomenuté, ale ja mám doma Malvínu, a výhoda mena je, že sa podľa mňa nedá nijak domrviť - ja neznášam na slovákoch že aj pekné mená skracujú a potom všetko znie hrozne. A na M je ešte nezvyčajná Maximiliána, nad tým sme tiež uvažovali.
Mae Maia Marina Matea Una Tara Mina Mayra Mona Mei kopec nádherných mien...prajem správny výber nech sa to meno dobre nosi🥰...Moja dcéra má stare ruské meno a keby som sa mala rozhodnut teraz keď má 18 dám jej to isté 🥰
@monammm Monika ♥️♥️♥️
@monammm Margita ( malé bábätko Margitka juj zlaté)
Margarétka ❤

@monammm ja som nikdy neprisla na chut tymto zdvojenym inicialkam, ale pozrela som meno syna a za predpokladu, ak nemas potrebu zdrobnovat meno za kazdu cenu, ale pouzivat ho take, ake je, by mohla byt Mileva. Rozsireny slovensky kalendar, 9.4.