Meno pre dievčatko - Júlia, Viktória, Amélia, Linda alebo Zara
Ktoré meno pre dievčatko by ste vybrali?
Júlia, Viktória, Amélia, Linda alebo Zara?
@anonym_autor Júlia, amelia
@anonym_autor žiadne z nich, ale keby som si aj tak musela vybrať, bola by to Linda.
linda
Ja som pozerala aj na dátumy - aby neboli meniny a narodeniny príliš blízko. Naša má meniny v máji a narodeniny v septembri.
Podľa mňa sú všetky pekné a hlasovala by som za Viki. 🙂
Linda
Linda
To už ani meno pre dieta neviete vybrať bez kona?
ja som mala spolužiacku na zs a volala sa linda, bola taka viac utiahnuta a dost ju sikanovali -- volali ju linda pinda. Z otho dovodu by som urcite meno Linda nedala.
ja som mala spolužiacku na zs a volala sa linda, bola taka viac utiahnuta a dost ju sikanovali -- volali ju linda pinda. Z otho dovodu by som urcite meno Linda nedala.
@anonym_autor vybrala by som Júliu alebo Améliu.
@anonym_9f39f4 autorka sa nepýta akými menami si šikanovala spolužiačku !!
Linda, Amélia
Viktória
@anonym_autor Viktória, Amelia a Zara 😊 tie mame aj my na zozname 😀
@anonym_autor Viktória
Ja som pozerala aj na dátumy - aby neboli meniny a narodeniny príliš blízko. Naša má meniny v máji a narodeniny v septembri.
Podľa mňa sú všetky pekné a hlasovala by som za Viki. 🙂
@tanyan presne aj ja som tak vyberala meno aby nebolo z narodkami alebo Eva a Adam.
@anonym_autor Za mna Julia.
Viktória a Linda.
viktoria je na kazdom kroku , zara je susedina macka,amelia ani nahodou a lind aje hrozne tvrde .. takze za mna Julia
@anonym_autor amelia alebo julia keby uz neboli ine na vyber, ostatne sa mi moc nepacia.
Zara ani nahodou, mne sa tieto strvorpismenkove nobl mena vobec nepacia - Zuna, Zina, Lina, Luna, …
Viktoria je velmi caste, za mna nie.
Amelia sa mne osobne nepaci, ale to je vec nazoru, inak na nom nevidim nic zle.
Julia je teraz dost popularna, co si vsimam. Taka asi nestarnuca klasika to meno… kedysi ledva pocut, teraz je nejaky boom.
Linda je pekne, nadcasove meno… ja by som sla donho.
S výberom neporadím iba dodám osobnú skúsenosť 😀 Volám sa Viktória a 80% ľudí mimo rodiny ma volá Vikina a neznášam to. Tak sa možno skús zamyslieť či ti nebude vadiť keď ju budú ľudia oslovovať Vikina, mne to teda vadilo a tak som časom začala radšej používať druhé meno. 😂
Linda. Toho ostatného je ako maku.
Júlia sa mi vôbec nepáči a Linda by som nedávala, v mojich detských časoch chodil seriál s takým názvom..
S výberom neporadím iba dodám osobnú skúsenosť 😀 Volám sa Viktória a 80% ľudí mimo rodiny ma volá Vikina a neznášam to. Tak sa možno skús zamyslieť či ti nebude vadiť keď ju budú ľudia oslovovať Vikina, mne to teda vadilo a tak som časom začala radšej používať druhé meno. 😂
@viktoriaandrascik inak to je tak individuálne, každé meno sa na zhovadiť. Mne osobne nevadilo žiadne oslovenie, akurát Vika som nemala rada (akoby sa na mňa hnevali) a čo som neznášala bolo Viťa (v živote ma tak nikto iný okrem 1 učiteľky na zš nevolal).
@viktoriaandrascik inak to je tak individuálne, každé meno sa na zhovadiť. Mne osobne nevadilo žiadne oslovenie, akurát Vika som nemala rada (akoby sa na mňa hnevali) a čo som neznášala bolo Viťa (v živote ma tak nikto iný okrem 1 učiteľky na zš nevolal).
@huxy áno samozrejme, väčšina mien sa dá zhovadiť, ja som len napísala môj postreh 🙂 lebo viem že niektoré mamičky sa hnevajú keď ich deťom komolia meno. Tak nech ráta s touto variantou :D
@anonym_autor žiadne,je ich uz veľa.je kopec iných mien
@huxy áno samozrejme, väčšina mien sa dá zhovadiť, ja som len napísala môj postreh 🙂 lebo viem že niektoré mamičky sa hnevajú keď ich deťom komolia meno. Tak nech ráta s touto variantou :D
@viktoriaandrascik tak písala som to hlavne aj preto, že mne sa napr.oslovenie Vikina celkom páčilo, hlavne v období puberty som sa tak aj predstavovala. Čiže niekomu sa to možno nepáči, niekomu áno, ako pri každom mene.
Anemia a Zajra urcite nie; Ale tie ostatne su pekne 🙂
Ja mám v zozname Améliu, Júliu a Viktóriu. Ja by som si vyberala aj podla prezývok, lebo na 80% ich nebudete volať celým menom.
Amélia- Amy/Ami, Ameli, Amélka…
Viktória- Viky/Viki, Viktorka, Vikinka…
Júlia- Juli, Julka, Julinka…
Linda - Linduška
Zara- Zarka, Zarinka
Ak vás z niektorého z toho bolia uši, tak to meno vyraďte!

Mne sa najviac páčia Amélia a Zara. Sú krásne 😉