Meno pre druhého chlapčeka: Hodí sa Lukáš a Dávid?
Ahojte, prvy syn sa vola Lukas, nad druhym uvazujem, ze bude David. Hodi sa vam to k sebe?
Lukáško a Dávidko?
Pripadne poradte ine 🙂
Mne sa hodia
Meno si hlavne vyber ty s muzom nie cuzdie zeny, mena sa nemusia k sebe hodit, ved kazdy syn je jedinecna osoba, skor nech sa hodia k priezvisku a nech ste s menom s muzom obaja stotozneni, lukas a david su obe krasne mena, ja som vzdy chcela šimona, ale nakoniec mam marka, paci sa mi aj alex
ja by som vybrala druhé meno podľa toho ako lukáša voláte… ak lukáško tak david by bolo ok… ale ak luky - ako by ste volali davida? … ale možno by mi to bolo jedno…
Ako hodit k sebe? Tomu nechapem. napriklad. Lukas bol lekar a pisal knihu v Bibliii. Takze by sa hodilo trebars Matúš. ..
Ale aj David je pekne meno a kralovské. Daj ake sa tebe a mužovi páči.
Sak dajte, ked sa vam paci...
Preco sa maju mena k sebe hodit? Ked sa bude predstavovat niekomu tak povie ja som lukas a mam brata davida? Mamka nam dala mena lukas a david, tesi ma
To sa naozaj tie mená musia hodit? Neviem či som cudna ale pri druhom chlapcovi ma nikdy nenapadlo že k sebe musia pasovať takže ja mama Adama a Matúša. A k tvojej otázke hodia sa k sebe. Alebo potom Tomáš.
To co za hlupost ,ze ci sa mena k sebe hodia? Ja mam Tomáša a Olivera a nikdy ma nenapadlo riešiť ci sa k sebe mena hodia. Keby som mala tretieho, volal by sa Daniel.
Sú to dvaja ľudia s vlastnou osobnosťou, ich mena nemajú medzi sebou nič spoločné.
prečo sa to musí k sebe hodiť?
V pohode to znie, nič tým nepokazis. Poznám aj Lukáš a Matúš, Lukáš a Tomáš. Ak už hľadáš vyslovene znejúce k sebe.

Kevin