icon

Meno pre druhého chlapčeka: Hodí sa Lukáš a Dávid?

29. dec 2024

Ahojte, prvy syn sa vola Lukas, nad druhym uvazujem, ze bude David. Hodi sa vam to k sebe?
Lukáško a Dávidko?
Pripadne poradte ine 🙂

mamamasama
29. dec 2024

Kevin

blondinka95
29. dec 2024

Mne sa hodia

bielavila
29. dec 2024

Meno si hlavne vyber ty s muzom nie cuzdie zeny, mena sa nemusia k sebe hodit, ved kazdy syn je jedinecna osoba, skor nech sa hodia k priezvisku a nech ste s menom s muzom obaja stotozneni, lukas a david su obe krasne mena, ja som vzdy chcela šimona, ale nakoniec mam marka, paci sa mi aj alex

biba_18
29. dec 2024

ja by som vybrala druhé meno podľa toho ako lukáša voláte… ak lukáško tak david by bolo ok… ale ak luky - ako by ste volali davida? … ale možno by mi to bolo jedno…

terezkaarthuramax
29. dec 2024

Ako hodit k sebe? Tomu nechapem. napriklad. Lukas bol lekar a pisal knihu v Bibliii. Takze by sa hodilo trebars Matúš. ..
Ale aj David je pekne meno a kralovské. Daj ake sa tebe a mužovi páči.

siska53
30. dec 2024

Sak dajte, ked sa vam paci...

really8
30. dec 2024

Preco sa maju mena k sebe hodit? Ked sa bude predstavovat niekomu tak povie ja som lukas a mam brata davida? Mamka nam dala mena lukas a david, tesi ma

veronika2316
30. dec 2024

To sa naozaj tie mená musia hodit? Neviem či som cudna ale pri druhom chlapcovi ma nikdy nenapadlo že k sebe musia pasovať takže ja mama Adama a Matúša. A k tvojej otázke hodia sa k sebe. Alebo potom Tomáš.

rachel36a
30. dec 2024

To co za hlupost ,ze ci sa mena k sebe hodia? Ja mam Tomáša a Olivera a nikdy ma nenapadlo riešiť ci sa k sebe mena hodia. Keby som mala tretieho, volal by sa Daniel.
Sú to dvaja ľudia s vlastnou osobnosťou, ich mena nemajú medzi sebou nič spoločné.

nelca84
30. dec 2024

No dievcata, jedna mamicka tu ma temu o synoch Tomasovi a Kevinovi. V tomto kontexte sa to, ci sa maju mena k sebe hodit nezda az take nepochopitelne 🙈
@autorka Lukas a David je fajn.

danica2711
30. dec 2024

prečo sa to musí k sebe hodiť?

lucia245
30. dec 2024

V pohode to znie, nič tým nepokazis. Poznám aj Lukáš a Matúš, Lukáš a Tomáš. Ak už hľadáš vyslovene znejúce k sebe.