Meno pre druhú dcérku Aničke?
Prosím mamičky , stačí aspoň 👍
Čo chvíľa rodím a ja neviem ako sa bude volať moja druha dcérka. Prvá je Anna. Pre druhu som mala vybraté meno Diana. (Áno, ako Anna zo zeleneho domu❤️). Ale všímam si, že čoraz viac je IN meno Dianka. My s mužom keď sme pred 5timi rokmi vybrali meno Anna, každy sa na nas pozeral zhrozene že ake starodavne meno 😀 Mam pocit, že teraz letí aj Anna, Hana...
Anka a Hanka 🙂
Náhodou mne sa to ladenie páči, ale také jemné, teda napríklad rovnaké prvé písmeno, nejaké 2 hlásky a tak. Teda Anna a Hana alebo Dana a Jana alebo Leo a Teo nie, to je za mňa až extrémne prvoplánové a podobné. Ale tvoje kombinácie sú presne ten zlatý stred, je to zladené, ale nie prvoplánovo.
vsak to je jedno, ci je in, ci nie. kazde meno je pouzivane, to by si si musela vybrat alebo skor vymysliet meno, co nikdy nikto nepouzil. alzbeta je tiez moc pouzivana
Moja priatelka ma dceru elsu ( ale to meno jej dala este predtym ako prisiel do kin ten film).
Moja mama bola anna a jej sestry sa volali maria, julia a andela( to meno som uz nikdy nepocula ). Mne by sa k anne hodilo amalia , zofia, julia , anika .
Johanka
Dievčatá Ďakujem ❤️ Vyhráva asi Dianka ❤️
Lenka