Mám tri dcéry, syna a túžim ešte po ďalšom synovi

10. jún 2025

Strašne túžim. Máme dve dcéry potom sa podaril syn potom som chcela brata pre neho narodila sa dcéra. Bude mať pol roka a ja stále túžim neskutočne po chlapčekovi. Prvý synček bol predcasniatko bol dlhšie v nemocnici tie prvé chvíle som si vôbec neužila. Keď vidím malého hneď si predstavujem pri ňom ako santi s loptou s bratom. Je to krásny pocit. Muž hovorí, že takto nám to stačí. Pár krát sme mali sex bez ochrany na moje naliehanie ale vidím, že muž ho nechce. Pri každej príležitosti hovori ako už stačí. Čo robiť ? Ja cítim, že ťa dušička mu mne ešte patrí

tanyan
10. jún 2025

Prepáč, ale na mieste tvojho muža by som intenzívne zvažovala vazektómiu. Počet ti nezaručí kvalitu vzťahov...

anjelicek26
10. jún 2025

Na deti musite byt dvaja, ten pocit, ze chcete dalsie dieta, ten musite mat obaja. A aj to, ze to moze samozrejme byt zasa dcera... co potom? Uzivaj si doma dcerku, je to este malicke dietatko... muz nechce znamena, ze ti bude vzdy, ked to bude tazke, vyhadzovat na oci, " ze ved ale ty si chcela, tak sa staraj... alebo sa odprace niekam uplne prec a ty sama na 5 deti...fakt nesranduj taketo napady... my tych 5 deti mame, ale velke vekove rozostupy a my sme chceli obaja rovnako...

lucia13022023
10. jún 2025

1. Muž nehce
2. Nemusel by to byt syn
3. Na dieťa musíte byť dvaja
4. Je to len predstava, realita by mohla byt úplne iná.

enmery
10. jún 2025

Ako chceš zariadiť, aby to bol chlapec? Keď to bude dievča, tak čo?
Teš sa z toho, že máš krásne zdravé deti. Akceptuj aj pocity svojho muža, ste vo vzťahu dvaja, lebo sa môže stať, že budeš mať ďalšiu dcéru a muža, ktorý odíde.
Ak sú Tvoje stavy a túžba po synovi nezvládateľné, tak to potom asi riešiť s odborníkom, prečo sa netešíš z 2 zdravých dcér a zo syna a nepočúvaš muža a jeho potreby.

bolarazjedna
10. jún 2025

Ja si myslím, že nás v hlave nejaký vytvorený ideál, ktorý sa vôbec nemusí naplniť ani keď porodis ďalšieho syna. Nemusia sa hrať a dobre spolu vychádzať so starším bratom, nemusí ti vyjsť bezproblémové poporodne obdobie.... Ty máš nejaké nenaplnené predstavy, scenáre a potrebuješ niekoho, kto ich splní. A čo keď sa ti narodí opäť dcéra? Tvoj muž je už teraz vyčerpaný zo 4 deti, nechce ďalšie, mala by si rešpektovať. A ty netuzis po ďalšom dieťatku, ty už teraz máš nejaké očakávania, aké má to dieta splniť, aby ťa urobilo "šťastnou". Určite na tom vieš popracovať so psychológom, prebrať do hĺbky, prečo máš tieto pocity a ako s nimi pracovať.

evcagabi
10. jún 2025

Wau, pri 6m riesit dalsie dieta s takymi omackami okolo. Chudak dcera

maryetta
10. jún 2025

Ta tuzba teda bola pri stvrtom. Vtedy este manzel chcel. Dal tomu sancu. No je dcera. Uzivaj si 😉
Syn moze mat super vztah aj so sestrou 😉
A hlavne ani na dalsi pokus sa ten syn podarit nemusi. A hlavne! Daj tomu cas... uzivaj si co mas. Lebo takto si nezuzijes ani to najmensie babo 😉

januska12323
10. jún 2025

Venuj sa najmladšiemu členovi rodiny, takto si neužiješ ani ju. Máte 4 deti vieš koľko ľudí nemôže mať ani jedno? Uprac si priority, do lopty môžu kopať aj dievčatá aj byť za 10 chalanov.

lenka.25
10. jún 2025

To budú ešte hormóny 🙄 . Neblázni, máš doma malé bábätko - dcéru , predpokladám, že zdravú , inak by si neriešila takéto hlúposti , tak sa z nej teš . Máš 4 deti, na dnešnú dobu to stačí až až

cimage
10. jún 2025

Ak by muz suhlasil a otehotnies. V 20tt zistis, ze je to dievca? Tak sa ti zruti cely svet. Aj keby sa narodil chlapcek, tak to neznamena, ze bude hrat fotbal so svojim bratom. Mozno sa budu mlatit, strielat po sebe detskymi pistolami, atd. Moj syn napr vobec nehra fotbal a vzdy ho to taha viac k dievcatam, od mala to tak ma. Daj tomu cas a po roku uvidite. Mozno su to este rozhadzane hormony.

viestta
10. jún 2025

Ty mas tuzbu, predstavu, idealizujes si to. To je poriadku. Ale!!!
1. Vies (viete) vsetkym piatim detom zabezpecit vsetko co potrebuju, byvanie, stravu, oblecenie, vzdelanie, kruzky, plnohodnotne travenie casu, pozornost?
2. Ak by to bolo dievcatko co spravis? Lebo vies, ze deti sa nerodia na poziadanie.
Muz ma pravdu, mate stastie, ze mate zdrave deti. Neboj sa, ten chalan bude sestrami obskakovany a bude mu dobre aj bez brata. Na hranie si najde kamaratov a na futbal ma otca.

ha_ha
10. jún 2025

Čiže nie, že máš dve dcéry a túžiš ešte po synovi, ale máš 3 dcéry, jedného syna a tužiš ešte po ďalšom synovi? Som na strane tvojho muža. Okrem toho, ak by si aj otehotnela a bola by to dcérka? Šiesty pokus? A potom ďalší, až kým nebude syn?

luccys
10. jún 2025

@ha_ha Jasne, treba skusat do aleluja😃

simsalabim
10. jún 2025

Moja suseda mala 3 dcery, potom sa im podaril chlapec - hura! - tak este braceka pre neho... narodila sa dalsia dcera. Nastastie sa potom spamatali.

lucia147852
10. jún 2025

Chudak posledna dcéra. A keby je dalsie dcera tak čo? Som na strane tvojho muza. Poznam rodinu, čo ma 5 detí a syn je len jeden, poznam dalšiu kde je 5 deti a všetko dievčata. Tiež skušali syna a boli z toho baby dvojky. Dakuj Bohu, že máš zdrave deti.

som_realistka
10. jún 2025

A budem sa opakovat, pri rodicovstve MUSI byt zhoda. Tebe pisti srdce, Tvoj muz zabezpecuje velku rodinu. Ber ohlad na jeho pocity. Mozno sa teraz spytas, a kto berie ohlad na Tvoje pocity? Ver to.u ze ka,da zena tu, len s nimi nehadzu hormony a nazaraju na to triezvo. A zatial berie ohlad aj Tvoj manzel, netlac ho do niecoho s cim nie je stotozneny. Mate velku rodinku, vaz si to a uzivaj.

1sally12
10. jún 2025

Áno, šantí s loptou? 🙄 Aká si si istá. Čo keď sa budú naopak naťahovať o hračky a robiť si zle? Robiť si dieťa pre nejakú predstavu šantenia s loptou🤦‍♀️

marianarem
10. jún 2025

Ked muz uz nechce, nechala by som to tak. Ty mas svoju idealnu predstavu, ale realne by si mala dieta, ktore otec uz nechcel. A ak by to bolo dievca, tak aj sklamanie pre mamu. Umyselne by sa toto nemalo spravit ziadnemu dietatu.
Verim, ze ti moze byt luto, ze sa nenaplnia vsetky tvoje sny. Ale nie je pekna predstava aj to, ze syn santi s loptou so sestrou? Ved aj brat a sestra mavaju pekny vztah a vedia byt velmi mila dvojka.

dominikak4
11. jún 2025

Osud to može zariadiť aj tak, že toto posledné dieťa už nebude zdravé....Mať tak mentálne retardované dievčatko, alebo s obrnou? HM? Zdravé dieťa nie je samozrejmosť. Je na čase prestať pokúšať osud. ☹️
Čo Vám samozrejme neprajem, len upozorňujem, že aj takýto vie byť život. Nič netreba siliť. Máte 4 deti a myslím si, že ani tie bez muža neuživíte v dnešnej zlej dobe. Tak trochu pokory nezaškodí.

tianna
11. jún 2025

Prepáč, ale úplne súhlasím s tvojim mužom. Nie kvôli počtu, v tomto ti úplne rozumiem. Máme 3 deti a veľmi, naozaj veľmi túžim ešte po jednom bábätku. U nás je to už ale skôr nereálne. No máme 3 synov a pohlavie prípadného 4. dieťatka je pre mňa absolútne nepodstatné. Ty keď si takto nafixovana na syna naozaj už nevymýšľaj s ďalším. Čo ak to bude opäť dcéra?..

kulumulu123
11. jún 2025

A keď bude ďalšie dieťa dcéra co urobíš dáš na adopciu a budeš ďalej trvať na synovi kým sa nezadadari?? 🫣🫣🫣

klotildabazarik
11. jún 2025

Akoze vazne dalsie dieta len aby sa mal s kym hrat? 🤨Co ak to bude dievca, na tvojom mieste by som bola rada za 3 zdrave deti a nespekulovala, tvojmu muzovi sa úprimne necudujem, 3deti zivit plus teba🫡

henka123123
11. jún 2025

@klotildabazarik ma 4 deti

klotildabazarik
11. jún 2025

@henka123123 jaj no este "lepšie" 🙄

henka123123
11. jún 2025

@klotildabazarik mozno to chve dorovnat aby bolo 3:3 :D

kulumulu123
11. jún 2025

Vieš poznám babu ktorá má 6 dcér a žiadneho syna chvíľu trvalo kým sa spamätala a zistila ze tudy cesta nevedie. Tiež mám kamošku ktorá mala 2 deti ešte chceli jedno posledné a to posledné boli trojcata 🤷

ninan2
12. jún 2025

No my máme 3 dcérky a 4. dieťa, ktoré bolo úplne neplánované, sa podaril chlapec. Je mi úplne jedno, že sa nemá s kým "hrať", ďalšie dieťa by som nechcela ani keby mi zaplatili :D (Ale inak sa super hráva so svojou o 2 roky staršou sestrou...)