Meno Samanta
Vyberám meno a veľmi sa mi páči meno Samanta.Pripada mi vznešené.Moja mama do mňa huci že to meno evokuje samotu akoby som dievčaťu nevedome chystala taky osud..Čo si otom myslíte? Samozrejme rozhodnem sa podľa seba nie mamy len ma zaujimaju nestranne nazory či je natom niečo pravdu
V zakladnom tvare je to krasne meno. Ale tie zdrobneniny, co ma napadaju take pekne veru nie su... a Slovaci su kralovia zdrobnenin a skracovania mien...
@terina25 môžem vedieť prečo? Tiež v tebe evokuje niečo take ako v mame?
poznam Samantu, socialny pripad, psychiatricky pacient, jednoducha a vulgarna, od vnesenosti na mile daleko
..ak zijete na SK, tak radsej ine
Mne sa viac páči Samantha.
Toto meno mi pride vhodne tak do osady,nemozem si pomoct🤔 Poznam jednu a volaju ju Seminka,je este dievca. A teda,neviem co je horsie😅
Hmm neviem prečo, mne to na prvé počutie evokuje rómsku osadu. Sorry, snáď sa nikto neurazí.
Ja som mala psa, ktoremu som dala toto meno. 🙂 Takze mne sa to spaja s tym. Keby som zila v Amerike, tam je to bezne meno, nemala by som problem dat ho dietatu, ale u nas by asi velmi vycnievala.
Mňa napado že: Samanta Fox 😊, ale pekné meno 😉
@anjelicek26 presne. Ja ani nechapem prečo. Veď väčšina mien je krásna vo svojom základnom tvare.
Nepáči sa mi. Radšej by som dala meno Samuela❤
Čo ja viem.. take meno z osady.
Žijeme na Slovensku daj nejaké ktoré sa viac hodí do týchto končín.. este veľa závisí aj od priezviska, ak máš nejaké zahraničné tak este Ok, ale inak Niee
Znie tak trochu ako z telenoviel, inak sa da. Ale ja som skor na klasicke mena.
Mne evokuje Samanthu Fox 😂
. . mne tiez ako prve napadla romska osada..
Ja mám 7 mesačnú Samantu 🙂... Tiež som sa bála týchto rečí, že "meno ako z osady", ale nakoniec som rada, že sme dali na vnútorný pocit a rozhodli sa pre toto meno. Ľudia ku podivu pekne milo reagujú, keď ju predstavíme. 💕 Voláme ju Samanta alebo Sami. Svokra Samka... Od Samantičky už našťastie upustila 😂😂
v osadach je milion Samánt..
Mne pripomina to meno Samaru a to vobec :D Bojim sa hororu 🙂 Ale za inych okolnosti ak by som nevidela film a nemala spojitost mohlo by byt pekne 🙂
Nie v zlom, ale teda ked sa pytas, co to meno evokuje u druhych... ja mam problem, ze sa mi prehadzuju pismenka a teda nazov tejto temy som precitala ako "Meno Sata.na"😬😁
Kamoskina sestra ma Samanthu ale ziju v Amerike takze tam je to asi normalne. Volaju ju Sami (Semi)
Ked uz, tak Samantha. Ale podla mna jedno horsie ako druhe. Pokial teda nemas zahranicne priezvisko alebo take, ku ktoremu to naozaj bude pasovay.
ako Samanta Cartrova zo serialu Hviezdna brana.
podla mna je to skor zahranicne meno, prvy krat pocujem, ze je to meno z osady a to poznam nejeno dieta z osady napr. Petku, Misku, Viktorku....
ak sa ti meno paci, tak si ho nechaj, aj ked je to tazke nepodlahnut mame, ja som pocula od mamy skoro pri kazdom mene ktore som navrhla co sa ku ktoremu menu hovorilo.
mne sa tiež Samantha páči.Ale dala by som ho jedine vtedy keby žijem v Usa alebo Anglicku .Alebo ešte keby mám zahraničné priezvisko inak ku slovenskému pochybujem že by to pasovalo.U nás dala suseda meno synovi Lisandro Angelo ku slovenskemu priezvisku a každý sa tomu len smial😀
Mne sa paci! Sami, Samantička (kym je malicka). Podla mna chod o toho👍 Ale volila by som Samantha, nie bez h
Samanta nie je správny tvar, píše sa to s 'h" vnútri. Samantha je podobne otrepané americké meno ako Kevin, hrozná tuctovka podľa mňa. Ale v poriadku, veď tu je to tiež samý Jakub s Ema, rovnaké tuctovky. Avšak keď vidím Samanta, tak to vyzerá naozaj ako z osady, lebo dámy tam nevedia písať mená správne. Takže ak ho chceš, daj, ale drž sa originálu.

Mne sa nepaci to meno 🤷