icon

Meno Sibyla

26. jan 2022

Poznáte nejakú? Váš názor na meno?

Strana
z2
barus26
26. jan 2022

len tu čo predpovedala budúcnosť 😀😀 mne sa meno nepáči ale nepozeraj na to komu sa čo páči. Musí sa páčiť Vám

karhu
26. jan 2022

preco?🙈

autor
26. jan 2022

@karhu Lebo nám sa páči a som zvedavá na názor ostatných 😅

tinka_1807
26. jan 2022

Sybila Myslovičova :D ... To je tá jazykovedkyna, v slovenskom rozhlase chodila do relácie slovenčina na slovíčko 🙂

anjelicek26
26. jan 2022

To meno je pouzivane ako synonymum vestenia, nie je to len meno... takze by som sa mu vyhla, ci sa ti paci/nepaci, nema urcite dieta chut sa dotahovat - Sybila, pod nam vyvestit buducnost...

zafir01
26. jan 2022

Môj názor je 5aky, že by som zo dcérke v živote neurobila... Proste si mena, ktoré majú netradičné asociácie... A tým meno Sibyla určite je...
To už skôr teda Sabrina. Podobne... Ale pre mňa znesitelne

uriva
26. jan 2022

@tinka_1807 Aj ja ju poznám ako autorku a jazykovedkyňu, len sa píše s "i" aj v priezvisku - Mislovičová ;)
Za mňa zaujímavé meno (ale tiež ju budú vlastne navždy spájať s tým, že veštica), ale mne sa tieto "iné" mená nepáčia - to znamená ani Tami, Lara, Nea, Jasmína a podobné, ktoré sa dávajú len preto, aby bolo dieťa jediné v celom chotári. No na čo, pekne mu nepovieš a ešte sa mu budú spolužiaci smiať, že veštica alebo aj také nevinné meno ako Amálka - odkedy mi žiaci v škole objasnili, že s "n" sa to číta lepšie - no, ďakujem. Veď taká Zuzka, Janka, Katka je tiež krásne meno a tých je už ako šafranu tuším medzi deťmi. To je čisto môj osobný názor.

trema
Autor odpoveď zmazal
luciah187
26. jan 2022

Samozrejme sa vam moze pacit, ale treba uvazovat aj nas tym, aky dopad moze mat na dieta mat taketo meno. Za mna nie, mne sa tiez pacili vselijake mena, ale vzdy som sa snazila vybrat tak, aby to dieta malo v zivote v pohode so svojim menom.

h2
26. jan 2022

Začínam mať pocit, že tieto anonymné témy s divnými menami tu zakladá jedna a tá istá osoba. Len som ešte nezistila, prečo.
K menu: Celý život bude počúvať poznámky o veštení.

zanta3
26. jan 2022

Nooo osobne mi to meno nic nehovori, no to je len moj nazor, no som skor za nie

thereisabear
26. jan 2022

Podľa mňa je to veľmi pekné meno, ale kvôli spojeniu s veštením by som ho nedala.

nelca84
26. jan 2022

moja alergologicka sa tak volala, neprislo mi to nejake zvlastne, bola som na to zvyknuta

luciah187
26. jan 2022

@h2 zeby prieskum verejnej mienky alebo snaha zoskrtat kalendar a nahradit modernymi menami? 😂🙈

7miriam77
26. jan 2022

Za mna je to zvlastne meno...ked sa povie Sibyla, este som sa s tym nestretla. Myslim, ze ked to meno dcerke date, bude sa zdat zvlastne len na prve pocutie, potom si uz vsetci zvyknu.

autor
26. jan 2022

Písala som si s jedným dievčaťom na Facebooku, ktoré malo toto meno a kvôli tomu sa mi začalo tak veľmi páčiť. Vraj nikdy nikoho nenapadlo povedať jej, že je veštica. 😃 Ani ja sama som najprv nevedela, že to bola veštica kým ste mi to sem vy nenapísala. A nevadí mi to... A prezývali by sme ju Siby

autor
26. jan 2022

Nenapísali*

ciarraa
26. jan 2022

Nemozem si pomoct no vo mne to meno neevokuje nic dobreho. No kazdy sme iny a ak sa vam paci, tak proste preco nie

ivetta1234
26. jan 2022

Ja som sa za slobodna volala Iveta Bartosova a kazdy chcel aby som spievala :D a ked sa hodila pod vlak tak tiez som si vypocula...je ale len na osobe ako taketo komenty berie, ja som sa vzdy zasmiala, povedala nieco vtipne naspat a bolo, a povedzme si rovno....deti na zakladke su vo vseobecnosti proste hnusne...a ked sa niekomu smeju len za meno tak to nie je az take zle, ovela horsie to maju tucni, biflosi, s pehami, moc vysoky, moc nizky sak to je uplne jedno, nieco sa vzdy najde, a ak sa vam niekto smeje za meno v dospelosti tak je proste dement.
A ak sa nikto nebude na svete volat Sibyla tak ano bude to na veky vestecke meno :D ak vsak spoznate osobne nejaku Sibylu tak si mozte povedat: moznam jednu Sibylu a je to super baba ;)

kulumulu123
26. jan 2022

Ak to dieťa neznášaš už teraz tak kľudne do toho lebo si myslím ze posmesky v škole bude mať na tanieri každý deň...

h2
26. jan 2022

@ivetta1234 Nejde o to, že by sa dospelí ľudia niekomu vysmievali za meno. Ale zvyknú mať komentáre. Niektorí si myslia, že sú vtipní a že sa spolu s tým človekom na tom zasmejú, alebo že dotyčná Sybila ocení ich vzdelanosť, že vedia, že to bola veštica, napríklad. Ale tej Sybile to nepríde ani vtipné, ani obdivuhodné. Lebo to už predtým 100x počula.

ivetta1234
26. jan 2022

@h2 aj ja som pocula ten isty koment snad aj viac ako 100krat, ale nikdy som to nebrala osobne a ani som sa neurazala, mozno to je prva asociacia ale no a co? Netreba sa opustat kvoli takymto banalitam

h2
26. jan 2022

@ivetta1234 Ja nehovorím, že urážať. Ale nehovor, že Ti to už neliezlo na nervy.

autor
26. jan 2022

@ivetta1234 Pravda

ivetta1234
26. jan 2022

@h2 vies co akurat raz na skuske z autoskoly ale to bolo skor z nervov ze som sa snazila sustredit xD

h2
26. jan 2022

@ivetta1234 Tak vidíš, ešte aj na skúške z autoškoly si o tom počúvala. Keby tam bola Sybila a náhodou by tú skúšku nespravila (alebo aj inú skúšku, v škole, napríklad), tak by si mohla vypočuť "veľmi vtipné" komentáre, že ako je možné, že ona: Sybila, to nevie, že si to mala vyveštit. Verím tomu, že by sa našiel exot aj z radu vyučujúcich, ktorý by si podobnú poznámku neodpustil.

ivetta1234
26. jan 2022

@h2 xD ale no zase....to uz je trochu pritiahnute za vlasy nemyslite? A ak by sa to aj stalo tak to skor svedci o dotycnom "exotovi" a nie o mene, a inac este aj teraz je Sibyla vestica znama? Ja som si skor myslela ze to len nasa "starsia" generacia sa stretla so Sibylou, dnesna mladsia generacia podla mna o tom nic nevie kym to rodicia nespomenu

h2
26. jan 2022

@ivetta1234 Nikdy nevieš, čo môžeš od ľudí čakať. Ja som to sem už veľakrát písala, aj som si povedala, že sem už to nenapíšem, lebo už s tým musím byť otravná, ale tak predsa napíšem: ja som Hedviga a fakt často počúvam, že sa volám, ako sova z Harryho Pottera. Od cudzích, dospelých ľudí.

danica2711
26. jan 2022

pre mňa des, ale keď sa tebe páči, čo ťa zaujíma názor cudzích ľudí? Tvoj výber, tvoje dieťa, nie naše, tebe a nie nám bude prípadne nadávať za výber

ivetta1234
26. jan 2022

@h2 jaj no to by ma nenapadlo ani nahodou, poznala som len jednu Hedvigu a ona bola super, tak ale potom tolko mien by bolo pokazenych na veky vekov kebyze sa riadime podla komentov inych voci filmom, kniham, znamym osobnostiam atd. a skoncili by sme len s "nudnymi" menami, pre mna napriklad mena ako Eva, Katka, Janka su naveky pokazene kvoli mnozstvu osob s tymto menom ktore boli strasne bytosti (cest vynimkam samozrejme) a teda radsej by som dala meno Hedviga aj ked je to sova z Harryho 🙂 a sovy su nadherne ked sme uz pri tom

Strana
z2