Meno Tadeáš
Ahojte, zastavam nazor, ze by sme mali dat babatku take meno ake sa paci nam a sme s nim stotozneni ☺️ ale aj tak by som Vas chcela poprosit o nestranny nazor. Cakame druheho chlapceka a rozmyslam nad menom Tadeáš. Par ludom z blizkej rodiny som ho uz predostrela ako navrh, ale mam pocit, ze sa nestretol velmi s pochopenim 🤷🏼♀️. Paci sa vam? Este doplnim, prvy syn sa vola Šimon.
U susedov maju Šimona a Tadeáša. Volaju ho Tedy
Neries to s rodinou, ale len s partnerom
Kombiácia mien je super, ja poznám dvoch Tadeášov, jeden má 50rokov, druhý 20rokov, volajú ich oboch Tadeáš, to sa mi tiež páči. Keď vám pasuje k priezvisku, nemáš čo riešiť. A pokiaľ sa vám, rodičom páči nejaké meno, rodina a okolie vám môžu byť ukranduté. Oni nech si riešia mená pre svoje deti 😉.
Kašľať na názory iných. Je to vaše dieťa, tak mu dáte meno, aké sa páči vám. Ja som mená svojich detí nikomu nevravela. Dozvedeli sa, až keď sa narodili. Lebo tiež sú všetci múdri v mojom okolí 🙃
Inak keby máme ešte chlapca, dala by som Jonáš, páči sa mi veľmi...a Tadeáš tiež
Vždy, keď niekto dopredu povie rodine, či známym meno, ktoré vybral pre dieťa, fakt vždy sa nájdu ľudia, ktorým sa to páčiť nebude. Takže tým, že niekto má negatívne komentáre, sa vôbec netráp a daj meno, aké sa páči vám s mužom.
ja milujem to meno, keby som mala chlapca, tak by sa tak volal, moja srdcovka
@barus26 u nás je to rovnako tiež sú není stoho nadšený ani moji ani manželovi rodičia ale čakáme 3 chlapca a keďže priezvisko majú Samko tak starší sú Matúš Samko
Nicolas Samko a 3tí by bol Tadeáš Samko
@lenulik0000 my už mame Tadeaska doma🥰 a všetci si veľmi rychlo zvykli na meno
Aj ja som ho mala vybraté😂no bolo dievčatko.....druhých nerieš to je tvoje rozhodnutie..druhým sa vždy nebude niečo páčiť ... Ale ty ako mama mu toto meno dáš a celý život ho bude niesť a myslím že s hrdosťou😉
@barus26 tak super aj náš je tadeas a v novembri bude mať 2 roky

Krasne meno 👍