Meno Vanessa
ahojte, aky je váš nazor na toto meno pre dievčatko?
Uz dlhsie sa mi páči a s iným sa nejako neviem stotožniť.
Dakujem 🙂
@diamond007 Vanessa sa mi síce nepáči ale na druhú stranu to nie žiaden extrém. Ale modifikácia "Vanča" je fakt katastrofa. Viac už to meno sprzniť nešlo...
Ciganske nie je, ale ciganmi oblubene ano. Ani za milion by som takto dceru nepotrestala.
Pekné meno.
S jedným,, s" to znie lepšie💕
Ked som bola mala velmi sa mi pacilo a povedala som, ze ked budem mat dceru bude sa tak volat 🙂 A veru nedala som jej take meno 🙂 Ale je fajn.
@jankalukasova každý si o Tom rozhoduje sám,keď sa to danej osobe ľúbi tak teba do toho nič 😉
@diamond007 ak si to navrhla Vanča😖 sama tak áno (hoci pre mňa nepochopiteľné ale každý sme iný...). Mňa keby niekto oslovil "Janča" tak neuspeje.
Poznám asi tri. ♥️ Mne sa to meno nepáči, ale keď vám hej, tak ho dajte a kašlite na názor ostatných...
A podľa mňa je to s dvomi S prehnané...
@0silvia0 mám chalana Martina,v súčasnej aj predchádzajúcej triede boli minimálne dvaja s týmto menom,ale to mi nevadí, lebo sa mi to meno páči od detstva 🙂 a ja mám také, že som si dlho myslela, že som jediná vo vesmíre a zrazu na strednej bola vedľa v triede kočka s rovnakým menom a postupne som ich spoznala viac
Kamoska ma Vanessu a volaju ju tusim Vany, Vanes...nezvycajne trochu u nas, ale kazdy si zvykne, teraz je plno cudzich mien. V skolke je rom Selim...tak na toto meno neviem kde prisli.
My máme Vanessu, už ma 11rokov. Voláme ju Vany, Vanesska, Vanes...nemenila by som, stále sa mi páči.
@aduska.fuggy a meniny oslavujete ked ma meniny Vanesa s jednym s?
Áno niekde v modernejších kalendárnoch je aj Vanessa, pri Vanese. Mala 25.mája, ale minulý rok to zmenili na 24.mája.
Tiež mám 15 ročnú dcéru Vanessu, meniny oslavujeme 25.mája a narodeniny má 26.mája, doma ju voláme Vany, Vanesska v škole aj Vaness🙂
@monci20 podla mna to je velmi pekne meno pre dievča 🙂
Ja som tiež preto nedala dcére meno vanesa lebo presne co poznám vanesy su cigánky, tak niečo na tom asi bude že je to obľúbené meno v tej komunite ... Inak sa mi páči to meno.
Mne sa páči,dokonca máme aj jednu v rodinu,voláme ju Vani, Vanulka, Vanči, Vandulka...
Ahojky... Mne sa veľmi páči... Ja chcem dať dcérke od mojich piatich rokov meno Wanessa.. Ja som zaťažená na dvojité w a dve s takže mne sa tvoj výber páči 💜💜💜
Ja mať dcéru, tak je to Marion. Mne sa neskutočne meno Marion páči. A teraz ma všetci za to zožerte.

mám dcéru Vanessu♥️