Meno Zoya
Môžem na matrike dať zapisat meno Zoya s y? Nepáči sa mi klasicka ,,Zoja,,. Ďakujem 😊
my mame fenku Zoyu 🙂
@martina1985ba :D Tak to asi pocut nechcela. Ja neviem, preco ma niekto potrebu neustale tie mena ozvlastnovat. Ale tak budis, je to kazdeho vec.
@martina1985ba prečo má toto človek potrebu povedať? Hlavne ak vie, že ide druhému o meno dieťaťa? Ja poznám predavačku, ktorá sa ma x-krát spýtala na mená detí a následne mi vždy so smiechom povedala, ze Lea je jej pes. Robila to naozaj x-krát. Naša Lea bola vždy pri tom. Chochmes nič?
@jenni_p mne sa páči tu v diskusiách, keď sa niekto pýta na nejaké "zvláštne" meno, tak jeden z argumentov, prečo ho nemá dávať je ten, že deti sa mu vraj budú smiať. Úprimne, ešte som nepočula deti samé od seba sa vysmievať z mena. A to sme stretli všelijaké. Zato rodičov a dospelých, ktorí hneď pridajú prívlastok, rýmovačku, či ho spotvoria, tých stretávam denne.
zapisu ti , ked je v nejakom kalendari cudzokrajnom, co pravdepodobne je.
akurat vzdy ked bude hovorit svoje meno, bude musiet povedat- zoja s tvrdym y/ypsilonom. alebo sa na to casom vykasle a bude vsade normalne hovorit, ze je zoja. neviem. ja by som to dietatu nedala kvoli tomuto zase.
inac zeny, ved to mate jasne, ze na kazde meno je aj pes . a co :D ved je to sranda ;)
@martina1985ba 😂😂😂😂🐕👍

mozes a meniny bude oslavovat na klasicku zoju. toto nie je podla mna nic extremneho, s cim by mali mat na matrike nejaky problem