Michaela, Veronika, Emília alebo Emily
Ahojte, zaujima ma vas nazor na tieto mena. Moj muz je skor za Mišku, Veronika sa mi paci len moc nechcem aby ju volali Nika, este na Emílii by sme sa obaja zhodli. A ak Emilia tak otazny je tvar ci SK alebo zahranicny. Vy by ste ktore meno z tychto vybrali pre svoju dcerku? Dakujem 🙂
Ja som Veronika, málokto ma volá Nika, skôr Veronika, Veronička a mojou vlastnou prezývkou Niky, v detstve sem tam Verona, Vera, ale to som dala hneď pocítiť, že si to neprajem. Emília určite nie, budú ju volať Milka. Už keď chceš, tak Emily.
@maly_princ_a_ruza za mňa Miška alebo Emily záleží co sa viac hodí k priezvisku 🙂
Taktiež zvyknú Emílie a Emily volať aj Ema a tých je veru dosť 🤔🙂
Poznám viac Veroník, ale ani jednu sme nevolali Nika, vždy Veronika. Je to krásne meno.
Ja som Michaela a od mala ma v rodine volali a aj volaju Mima. V praci Miška alebo Miši a moj muz mi obcas povie Mišička alebo Mišenka 😁🤗
@maly_princ_a_ruza Veronika a Miška boli u nas v realnom vybere
Emília za mna jednoznačne, krásne meno a nemusí byť Milka. A určite by som dala takto po slovensky, mne sa nepáčia zahraničné verzie mien.
Veronika a Michaela sú pre mňa neutrálne mená, neurazia ale pre mňa trošku otrepané (v mojej vekovej kategórii je veľa žien s týmito menami), ale viac sa mi páči Veronika
Emily
@maly_princ_a_ruza ja som Michaela ale v tejto verzii ma volá len otec🙂sestra je Veronika a jej hovoríme len Veronika.
A na gyme som mala naj kamosku Emiliu,hovorili sme jej Milka ,neskôr Emi a niekedy aj Emily,to je podľa mňa veľmi pekne meno.
Tiež máme Emíliu, voláme ju Emili alebo Emi 😊
Emília alebo Emily
@maly_princ_a_ruza veronika
@maly_princ_a_ruza Emília..
@maly_princ_a_ruza my sme dali Emily😍❤️❤️
Ja som mala byť Emília po maminej sestre, potom si to rozmyslela a som Veronika, keď som bola malá tak sa mi meno veľmi nepáčilo, ale manželovi sa páči tak veľmi, že už máme aj my Veroniku a som za to rada 🙂
A len tak mimochodom aj manželova mama je Veronika, ale ju všetci volajú Vierka, na čo som ja vždy bola alergická 🙂
@maly_princ_a_ruza Emily bolo moje vybrané meno pre dievčatko...podľa mňa krásne je aj Mily len to by sa u nás nestretlo s pochopením, Emília je pekne ,ale vieš ze ju budú volať Milka...
@maly_princ_a_ruza z týchto Emily 😉
@maly_princ_a_ruza ani jedno
@maly_princ_a_ruza ja mám kamošku čo má Emíliu a volajú ju Emka Ema
@maly_princ_a_ruza definitívne Emília.. Miška a Veronika je každá druhá žena na SK a Emily ssa zas nebude úplne hodiť k slovenskému priezvisku 🙂
@maly_princ_a_ruza moja starká bola Emília, je to nádherné meno ,Ale Michaela je tiež top ,normálne už ani nepoznám malú Mišku ,akosi sa vytráca to meno
@maly_princ_a_ruza my sme tiez zvazovali emily a nezvazovali sme Mišku a mame Mišku🤣
@maly_princ_a_ruza Veronika jednoznačne 🤗Sama som nositeľkou tuto mena a volajú má Veronika,Nika,Veronka,Veruška 👍
Aj my máme Emily,takže u mňa jasná odpoveď☺️
Emilia, krasne a nechala by som sk tvar… aj v zahranici su teraz in mena monciace sa na ia- Natalia, Emilia… nie Nataly, Emily…. zijem vo fr ;) dali sme dcerke meno Natalia, kamaratka ma Emiliu ;)
vy ju potom mozete volat aj Emily… ja nasu tiez volam aj Nataly, ale je to Natalia ;)
@maly_princ_a_ruza páčia sa mi všetky najviac Veronika ale dala by som Emília a volala by som ju Mili 🙂
Dcéra je Karolína a všetkých som upozornila ze je to Karolína max Karolínka a nech ju inak nevolaju žiadna Kajka a podobne, že si skrátka neželám žiadne prezývky a skratky. Nebudem ti klamať samu ma to nehorázne dlhé meno omrzelo a ma aspoň milión prezyvok. Od Karla, cez Kaju a Jaju až po Karly.. Aká kolvek verzia mena mi zrovna skočí do úst.. Ale hej tiež som začínala tým neželám si skratky 😂😂😂😂
Len pozor na tu Emíliu aby to neskončilo že ju budú volať “Milka” alebo “Emka”. Mám take v okoli
@maly_princ_a_ruza za mna Michaela alebo Veronika
@maly_princ_a_ruza ja som za Michaela. Mam princeznú s takým menom doma. 😉

@maly_princ_a_ruza máme kolegyňu Emíliu a keď počujem kolegyne ako na ňu kričia Milkóó, nôž v kapse sa mi otvára 🫣Takto skomoliť pekné meno.