Miriam
Ahojte žienky viem že mnohé z vás nemajú radi tieto diskusie o menách ale mňa odjakživa velmi fascinovali mená myslím názory ostatných ľudí aj keď je pravda že mne sa aj tak vždy bude páčiť toto meno ale reálne ma zaujímajù vaše názory. O mene Miriam vela toho nepočuť páči sa vám ? A dávajú ešte vlastne mamičky mená deťom tie klasické ako Mária a tak. Prečítam si všetky vaše názory. 😊
mám vnučku Miriam voláme ju Mimi
Ja som Miriam a áno, rodičia a rodina ma volajú Mirka, ale či kamaráti, alebo v práci ma volajú Mima alebo Miriam. Je to len o tom, ako ju vy budete volať, tak si na to zvyknú aj ostatní. A myslím, že tak to je pri väčšine mien.
Aj ja som Miriam a všetci ma volajú Mirka a kazdy si mysli ze som Miroslava,uz mam averziu ked mi v práci idú gratulovať na Miroslavu,normalne akoby nevedel nikto ze aj Miriam je.
Mam doma Miriam 🙂 mne sa to meno neskutočne pacilo ☺️
Moja sestra je Miriam a odjakživa je Mima nikdy sme ju nevolali Mirka jedine sem tam niekto cudzí 😉 ale keď počul ako ju voláme prestali 😁
Meno je to pekné, ale mne sa spája s dvomi osobami na ktoré nechcem už ani len myslieť 😃
@drimonna ano aj mne sa pacilo vzdy jedno konkretne meno ale spoznala som osobu s takym menom a uplne sa mi to meno zhnusilo vdaka tej osobe 😅
To sa stáva 😅 Mne nevadí, keď poznám niekoho s tým menom, čo sa mi páči, ale vadí mi to, keď s tou osobou mám nejakú zlú skúsenosť atď...

Poznam dve... A volali sme ich Mima...